fbpx

Baardtransplantatie werkwijze

Lees hieronder welke stappen worden doorlopen om een succesvolle baardtransplantatie te volbrengen.

welke 7 stappen doorloopt u?

Hair Clinic Wolf geeft met alle plezier inzicht in het proces van onze baardtransplantatie. Op deze pagina vindt u een uiteenzetting van de consultatie tot de controlemomenten.

De consultatie

Tijdens het consult spreekt u met uw adviseur over uw wensen van uw baardtransplantatie en de behandeling. Dit kan op een locatie naar keuze, bij ons op kantoor of telefonisch. Er zijn enkele belangrijke vragen die u mogelijk aan uw adviseur wilt stellen zoals: Houd ik littekens over aan de behandeling?En: Is het realistisch wat ik wil bereiken met de transplantatie?

De specialist zal onder andere rekening houden met de beste chirurgische aanpak voor het probleem dat u heeft met uw gezichtshaar en uw wensen en zorgen.

Omdat de aanpak van uw zorg kan veranderen, is het belangrijk dat u uw adviseur op de hoogte brengt van eventuele eerdere behandelingen, medicatie en uw medische situatie.

foto’s

Tijdens uw eerste gesprek worden er foto’s genomen vanuit verschillende perspectieven. Alle foto’s die wij van onze klanten maken zijn alleen voor intern gebruik. Wij delen de foto’s alleen met het medische team in Istanbul. Hierna worden een samenvatting van het vraaggesprek met uw adviseur en de gemaakte foto’s naar de Turkse haartransplantatie specialist gestuurd ter beoordeling.

Vaststellen behandeling

De Turkse haartransplantatie specialist stelt vast of uw donorgebied en de structuur van uw haar geschikt zijn voor een baardtransplantatie. Tevens worden analyses gemaakt van de gebieden waar nieuwe haren geïmplanteerd zullen worden. Hiernaast zal er een schatting worden gemaakt van het aantal grafts dat getransplanteerd zullen worden. Samen met u wordt de geanticipeerde uitkomst en eventuele wijzigingen besproken.

Informatievoorziening, behandeling en reis

Wanneer u akkoord en tevreden bent met het geanticipeerde resultaat wordt overgegaan op het inplannen van uw behandeling. Bovendien ontvangt u van ons extra informatie over het hotel, dagprogramma, de richtlijnen voor- en na de behandelingen en de aanvullende informatie. U ontvangt deze informatie ook per e-mail, zodat u dit in alle rust kunt teruglezen.

Een dag voor de behandeling stapt u op het vliegtuig in Nederland en komt u aan in Turkije op het Sabiha Gökçen vliegveld te Istanbul. Bij aankomst wordt u ontvangen door een Engelssprekende transferbegeleider. Hij zal u begeleiden naar de chauffeur. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht waar u rustig bij kunt komen van uw reis.

de Behandeldag en medicatie

Dag twee is de behandeldag. Na het ontbijt wordt u bij het hotel opgehaald. Het is voor u het fijnst om kleding te dragen welke u niet over het hoofd uit hoeft te trekken. Het is namelijk van belang dat de grafts na de baardtransplantatie niet aangeraakt worden.

U wordt naar de afdeling gebracht waarna onze arts u vervolgens zal ontvangen en meer informatie geeft over het proces. In het eerste gedeelte van de dag worden de haren geoogst. In het tweede gedeelte van de dag worden de haren geplaatst. Na afloop aan de behandeling ontvangt u uw medicatie met hierbij het innameschema. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht waar u in alle rust kunt bijkomen van uw behandeling.

Rustdag, wassing, Controlemoment en terugreis

De derde dag omvat een rustdag in het hotel, het is belangrijk dat u zich aan de richtlijnen houdt.

Op dag vier staat onze chauffeur weer voor u klaar. Op deze dag wordt het verband verwijderd, vindt uw eerste wassing plaatst en heeft u de laatste controle bij uw behandelend arts. U ontvangt vervolgens aanvullende informatie over de te gebruiken producten en de wassing. Na de eindcontrole is het tijd om naar het vliegveld terug te worden gebracht.

Wassing en controleafspraken

Wanneer u weer in Nederland bent kunt u ervoor kiezen uw wassing uit te laten voeren door een gespecialiseerde barbershop. Wij zijn druk bezig met onze partners uit te breiden, wil u dat uw kapper gespecialiseerd wordt in het wassingsproces? Laat het ons weten!

U heeft vijf controlemomenten. Het eerste controle moment is op dag 10 na de behandeling, het is op deze dag belangrijk dat u de aanvullende wassingsinstructies naleeft. Zo kunt u het beste resultaat realiseren! De volgende controlemomenten zijn aan het einde van de 1e, 4e, 8e, en 12e maand na de behandeling. Verder kunt u te allen tijde contact met Hair Clinic Wolf opnemen, het Nederlandse en Turkse team staat altijd voor u klaar!