Kies jouw haartransplantatie kliniek

Wat de beste haartransplantatie kliniek is, is natuurlijk afhankelijk van wat je zelf waardeert van een haartransplantatie kliniek. Wij hebben de meest voorkomende overwegingen onder elkaar gezet.

Kundigheid van de arts

Voorop staat over het algemeen de kundigheid van de arts. Het is belangrijk dat de arts bekwaam en kundig is zodat deze geen fouten maakt en mogelijk meer schade dan goed doet. Daarna staat het eindresultaat ook hoog op de lijst. Niet elke arts of verpleegkundige die een haarzakje kan verplaatsen heeft ook de artistieke kijk voor het mooiste eindresultaat. Denk hierbij aan rekening houden met individuele verschillen en persoonlijke wensen, de geschikte haarlijn, zichtdelen extra dichtheid geven en meer.

De haartransplantatie kliniek

Voor jouw keuze voor de beste haartransplantatie kliniek is naast de kundigheid van het medische team ook de fysieke kliniek en diens locatie voor velen belangrijk. Zo is hygiëne en voldoen aan de medische richtlijnen een strenge eis maar kunnen de verzorging en faciliteiten in de behandelkamer ook van groot belang zijn. Doorgaans duurt een behandeling een hele dag en dan zit je prettiger in een comfortabele behandelstoel. Ook de fysieke locatie nemen veel mensen mee in hoe zij de beste haartransplantatie kliniek bepalen. In Nederland kan het prettig zijn om de kliniek dicht bij huis te hebben. Als je in het buitenland, zoals in Turkije, een haartransplantatie ondergaat zitten mensen graag in de buurt van het hotel.

Service

Na de expertise van het medische team en de faciliteit staat vaak de service centraal. Omdat het voor velen als een spannende procedure kan worden ervaren wordt het gewaardeerd als er goede begeleiding en uitleg is gedurende het gehele proces. Ook is het voor een goede waardering van de service van een haartransplantatie kliniek belangrijk dat deze betrouwbaar is en afspraken nakomt.

Kosten

Een haartransplantatie is een serieuze ingreep met een serieus prijskaartje. Dit prijskaartje heeft dan ook wel degelijk invloed op jouw keuze voor de beste haartransplantatie kliniek. Hoe hoog de kosten voor een haartransplantatie zijn, verschilt per kliniek wat zal meewegen in de keuze. Het grootste gedeelte van de kosten wordt bepaald door de werkuren die ervoor nodig zijn. Zo zullen meer getransplanteerde haarzakjes hogere kosten met zich meebrengen. Echter zijn er ook vele aanbieders die een vaste prijs hanteren, onafhankelijk van de hoeveelheid te transplanteren haartjes. In het buitenland ligt de prijs vaak lager.

Transparantie

Een goede haartransplantatie kliniek is transparant over de procedure en de kosten die erbij komen kijken. Hierbij is het belangrijk dat er geen verborgen kosten na de haartransplantie komen kijken voor extra behandelingen of producten die niet vooraf als optie zijn aangegeven.

Reviews

Er zijn nog vele andere eigenschappen die een haartransplantatie kliniek in jouw ogen de beste maakt. Zo kan het belangrijk voor je zijn dat je goede verhalen hebt gehoord. Dit kan zijn van goede bekenden van je, jouw kapper of reviews op het internet.

Jouw intake bij Hair Clinic Wolf

Om een haartransplantatie kliniek uit te kiezen is het gewoon belangrijk dat jij hier een goed gevoel aan overhoudt. Als je kijkt naar alle haartransplantatie aanbieders, is er geen enkele die een intake bij jou in jouw vertrouwde omgeving aanbiedt. Bij Hair Clinic Wolf komt de haartransplantatie specialist gewoon naar jou toe. Tijdens de intake krijg je alle informatie over het proces en jouw haartransplantatie resultaat. Ook kan je alle mogelijke vragen stellen. Je ontvangt tevens onze brochure: “Alles over haartransplantaties”. Wil je een intake met een van onze specialisten? Maak online een afspraak of vul onze onderstaande quick scan in en wij nemen contact met je op.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?