fbpx

Plan een gratis thuisconsult met onze specialist!

Wilt u graag haarimplantaten maar heeft u nog vragen, maak dan vrijblijvend een afspraak en wij komen naar u toe. Wij brengen geen kosten in rekening. Boek nu snel uw gratis thuisconsult.

N

Binnen twee minuten geregeld

N

100% betrouwbaar

N

Gratis thuisconsult met onze specialist

GRATIS THUISCONSULT MET ONZE SPECIALIST

Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulent en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

GRATIS

Uw thuisconsult is gratis en geheel vrijblijvend.

100% expertise

U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

Betrouwbaar

Wij gaan discreet om met uw gegevens, u maakt direct kennis met ons!

Boek hier uw

thuisconsult

Maak afspraak

Waarom kiest u voor Hair Clinic Wolf?

Bij Hair Clinic Wolf proberen wij de stap voor u zo makkelijk mogelijk te maken, u wordt begeleid door onze Nederlandse consulent en heeft een vast contactpersoon.

Gratis thuisconsult

Wij vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt en stellen u daarom in staat om direct en persoonlijk contact met onze specialisten te hebben.

VAST CONTACTPERSOON

Wij begrijpen dat het zetten van haarimplantaten spannend voor u kan zijn, wij vinden het daarom belangrijk dat u zich vertrouwd voelt en een vast contactpersoon heeft.

directe implantatie geen littekens geen bloedingen bloeding graft voordelen DHI nadelen resultaten na haartransplantatie Istanbul vrouw man DHI-behandeling methode gratis advies consult inplannen welke behandeling geschikt stimuleren van de haargroei

Behandeling van A tot Z

Onze afdeling is gevestigd in Istanbul, Turkije. Wij verzorgen uw volledige reis, inclusief verblijf. U heeft een vast contactpersoon die u door het proces begeleid.

HOE WERKT EEN HAARTRANSPLANTATIE?
Bij een haartransplantatie worden grafts verplaatst vanuit het donorgebied naar het ontvangstgebied.
HOE VERLOOPT HET GRATIS GESPREK?

Zodra u een afspraak heeft gemaakt via onze afsprakenplanner, neemt onze Nederlandse consulent contact met u op om een afspraak te maken voor uw consult aan huis.

WAT ZIJN FUE EN DHI?

Dit zijn moderne haartransplantatietechnieken waarbij de haarzakjes uit het donorgebied wordt verplaatst naar het ontvangstgebied.

IS EEN HAARTRANSPLANTATIE TIJDELIJK?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. 

WAT KOST EEN BEHANDELING?

Vraag voor een behandeling inclusief transport, hotel en nazorg vrijblijvend een offerte aan voor uw specifieke situatie.

HOELANG MOET HET VERBAND OM?

Het is belangrijk dat u het verband laat zitten totdat u op dag 4 teruggaat voor de wassing en het controlemoment. Op deze dag wordt uw verband verwijderd.

Mis het niet en maak direct een afspraak.

Heeft u nog vragen en twijfelt u nog? Boek nu uw gratis thuisconsult. Laat ons u verder helpen en persoonlijk bij u langskomen. Dit consult is geheel gratis.