fbpx

Haargroei na haartransplantatie

E

haargroei na transplantatie

E

Haargroei stimuleren na haartransplantatie

E

Hoe snel groeit haar na haartransplantatie

Haargroei na transplantatie

Haargroei na haartransplantatie zorgt gelukkig voor een permanente oplossing tegen kaalheid. Tijdens de haartransplantatie wordt er uit de haarkrans van uw achterhoofd haren getransplanteerd naar het doelgebied om te zorgen voor haargroei na transplantatie. De getransplanteerde donorharen vallen als ze volgroeid zijn niet uit omdat de haren van het achterhoofd ongevoelig zijn voor uitval. Dit maakt een haartransplantatie de enige blijvende oplossing tegen haaruitval.

In de dagen na de behandeling worden er kleine korstjes gevormd op het ontvangstgebied. Wanneer deze korstjes gaan genezen kan dit gepaard gaan met lichte jeuk. Blijf zoveel mogelijk van de korstjes en hoofdhuid af en krab ze absoluut niet open. Binnen 10 dagen zal de huid genezen zijn en krijgt u van ons informatie over hoe u de korstjes kunt verwijderen.

Direct na de behandeling zal er nog geen sprake zijn van nieuwe haargroei na transplantatie. Sterker nog, er is een hele grote kans dat de getransplanteerde haren uit zullen vallen. Klinkt raar, maar maakt u zich geen zorgen. De haarzakjes zitten nog wel op de gewenste plaats, daar zullen weer nieuwe haren uit gaan groeien. Het gehele proces kan tot wel 12 maanden duren. Dit lijkt misschien lang, maar realiseert u zich dat de haargroei na haartransplantatie de rest van uw leven blijft.

 

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Haargroei stimuleren na haartransplantatie

U vraagt zich vast af of u uw haargroei kan stimuleren na haartransplantatie. Het antwoord hierop is ja, dat kan. Maar het kan zowel in positieve als negatieve zin. Het belangrijkste voor een mooie haargroei na haartransplantatie is om de tips en adviezen van de arts goed op te volgen. Slaap vooral de eerste dagen goed en met een nekkussen om de getransplanteerde haren goed vast te laten groeien. Het is het beste om niet te roken en uw alcoholgebruik zoveel mogelijk te beperken. Kies het juiste voedingspatroon vol met mineralen en vitamines. Geef de hoofdhuid en uw haar de tijd om goed te herstellen van de behandeling voor het beste resultaat. Dit zijn eigenlijk de beste manieren om de haargroei te stimuleren na haartransplantatie.

Natuurlijk zijn er speciale shampoos, lotions en conditioners op de markt die claimen de haargroei te stimuleren na een transplantatie. Denkt u eraan deze producten te gaan gebruiken? Neem dan altijd contact op met uw adviseur van Hair Clinic Wolf om na te vragen of dit verstandig is. U kunt ook altijd eerst onze blog lezen over het haargroei stimuleren na een haartransplantatie. Veel van onze klanten kiest voor het gebruik van het Hairegen device na de haartransplantatie. U leest hier meer over de werking ervan.

  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant

  Hoe snel groeit haar na haartransplantatie

  Hoe snel groeit haar na haartransplantatie? Dat is lastig te zeggen aangezien ieder mens uniek is. Wat zeker is, is dat de haargroei na een haarimplantatie veel geduld nodig heeft.
  Het eindresultaat zal pas na ongeveer 12 maanden zichtbaar zijn. In de tussentijd is er gelukkig wel al enige groei waar te nemen. Zo kunt u de ontwikkeling van de groei toch goed volgen. Het is belangrijk om tot 3 weken na de behandeling zwaar lichamelijke inspanningen te vermijden. Dit om de haargroei niet in gevaar te brengen en de haarzakjes te beschermen. Zweten door sporten kan de hoofdhuid doen irriteren. Zoals gezegd is ieder mens uniek, het kan dus zo zijn dat de groei soms wat sneller of langzamer gaat.

  Hoe snel haar groeit na haartransplantatie is niet echt te beïnvloeden, maar een natuurlijk resultaat is wel belangrijk. Kies daarom voor een specialist die vakkennis heeft en aantoonbare ervaring. Die specialist vindt u bij Hair Clinic Wolf! Vraag dus nu vrijblijvend een consultatie aan.

  Een consultatie kan telefonisch plaatsvinden, maar ook bij ons op kantoor of zelfs op een locatie naar uw keuze. Onderstaand kunt u een keuze maken wat bij uw wensen past. 

   GRATIS CONSULT MET ONZE SPECIALIST

   Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulent en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

   GRATIS

   Uw consult is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

   100% expertise

   U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

   Betrouwbaar

   Wij gaan discreet om met uw gegevens, u maakt direct kennis met ons!

   Boek hier uw

   consult of belafspraak

   Maak afspraak


   Review
   5-sterren

   Review van Twan

   Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…  

   Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Hair Clinic Wolf en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Hair Clinic Wolf werd gemaakt.

   Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug.

   Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren.

   De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

   MAak een afspraak!

   +31 (0)416 68 58 08

   Marijn V.


   Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

   In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

   De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

   Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

   A. Boerekamps

   Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
   Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

   30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

   Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

   I. Cohen


   Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

   Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

   M. Lobbes


   Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

   Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

   M. Klinkenberg


   Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

   J. de Klerk


   Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

   Onze calculatietool

   bereken de kosten online

   Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

   Start nu

   N

   kosten op maat

   U ontvangt een prijsopgave op maat.

   N

   direct antwoord

   U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

   N

   Bent u geschikt?

   Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

   N

   GRatis brochure

   U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

   Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie