fbpx

Haartransplantatie Amsterdam

E

Advies voor haartransplantatie Amsterdam

E

Haartransplantatie Amsterdam, hoe werkt het?

E

Hoelang duurt een haartransplantatie in Amsterdam?

E

Groeigarantie met haartransplantatie Amsterdam

ADVIES VOOR HAARTRANSPLANTATIE AMSTERDAM

Wanneer u last begint te krijgen van beginnende inhammen of een kruin die stukje bij beetje steeds iets kaler wordt dan overweegt u waarschijnlijk een haartransplantatie Amsterdam. Is dit bij u het geval? Dan start uw zoektocht naar de aanbieder die het beste aan uw wensen kan voldoen. Er komen hierbij verschillende beslissingsmomenten naar voren die het resultaat kunnen beïnvloeden. We beantwoorden dan ook graag al uw vragen! Enkele veelgestelde vragen zijn:

  • Zijn er blijvende littekens na de behandeling?
  • Is wat ik wil bereiken met haartransplantatie realistisch?
  • Kan ik ook in Amsterdam met een haartransplantatie specialist spreken?
  • Welke behandelmethodiek past bij mij?

Hair Clinic Wolf beantwoord al uw vragen graag. In het eerste consult bespreken we onder andere de wensen die u heeft, de verschillende behandelmethodieken DHI en FUE, de ins- en outs over de behandeling, het proces waarin het haar terug zal groeien en de momenten waarop u terug moet komen voor controle. In deze zoektocht wilt u waarschijlijk graag verschillende aanbieders vergelijken om de best mogelijke behandeling te krijgen. Wij maken het u dan ook graag makkelijk door een consult aan huis te bieden! Voor ons is het geen probleem of u in  Amsterdam noord, oost, zuid of west woont. Wij komen graag naar u om antwoord op uw vragen te geven en meer. U kunt via de website het contactformulier invullen, een telefonische afspraak maken, een bericht sturen via what’s app of simpelweg bellen voor een afspraak met betrekking tot haartransplantatie Amsterdam.

Haartransplantatie Amsterdam, hoe werkt het?

Wilt u graag een blijvende oplossing voor haarverlies en hier dus niet verder naar om hoeven kijken? Kom dan bij Hair Clinic Wolf voor een haartransplantatie Amsterdam. Wanneer het haar terug gegroeid is hoeft u zich niet meer te storen aan kale plekken op de hoofdhuid wanneer u in de spiegel kijkt. Ook zal dit weer bijdragen aan het zelfvertrouwen. Sommige mensen worden namelijk erg onzeker van een terugtrekkende haarlijn of een kalende kruin. Met onze haartransplantatie in Amsterdam worden haartjes in het ontvangstgebied geplaatst nadat ze uit uw donorgebied gehaald zijn.

Bij Hair Clinic Wolf werken wij voornamelijk met twee verschillende haartransplantatie technieken, namelijk FUE (dit staat voor Follicular Unit Extraction) en DHI (dit staat voor Direct Hair Implantation. Op de desbetreffende pagina’s lees je alles over de werkwijze bij deze behandelingen en de eventuele voor- en nadelen. In Nederland zijn er ook aanbieders die de FUT techniek gebruiken met haartransplantatie. Echter leidt dit tot veel littekenvorming. Deze techniek gebruiken wij om deze reden niet.

Voor en na haartransplantatie kaal haarverlies simsonshair verplaatsing haar grafts

Hoelang duurt een haartransplantatie in Amsterdam?

Uw consult in Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Amstelveen of waar u wenst kan tussen 1 en 2 uur duren. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid vragen die u heeft. Onze specialisten nemen de tijd om u gratis van al het benodigde advies te voorzien. Een haartransplantatie zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. U zult misschien denken; dit is wel erg lang. Echter staat precisie bij Hair Clinic Wolf hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te geven. Onze arts neemt alle tijd om uw wensen centraal te zetten en uw nieuwe haarlijn te tekenen. U gaat namelijk na de behandeling levenslang van deze haarlijn genieten, het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Verder is het belangrijk om de opperste concentratie te hebben zodat uw kostbare grafts niet verloren gaan. Afhankelijk van uw toekomstige haarverlies is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met een mogelijke tweede behandeling. Hierdoor is het noodzakelijk dat er niet onnodig veel haren verspilt worden.

Hoelang duurt een haartransplantatie in Amsterdam?

In Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Amstelveen of waar u dan ook wenst, kan het eerste consult verschillen tussen de 1 en 2 uur. Dit hangt namelijk af van hoeveel vragen u heeft. Wij nemen dan ook graag de tijd om u gratis te adviseren. Gemiddeld zal de haartransplantatie Amsterdam zelf tussen de 6 en 8 uur duren. Dit is echter afhankelijk van de hoeveelheid haartjes die verplaatst moeten worden. U denkt nu waarschijnlijk; zo een behandeling is wel erg lang. Precisie bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er namelijk alles aan doen om u de beste ervaring en behandeling te geven voor het beste resultaat. De arts gaat dan ook geconcentreerd en precies te werk om uw haarlijn perfect te tekenen en aan uw wensen te voldoen. Hier neemt hij dus de tijd voor. Levenslang geniet u namelijk vervolgens van uw haarlijn. Dan wilt u dit uiteraard wel volledig naar wens hebben! Daarnaast is tijdens de behandeling ook opperste concentratie en precisie nodig zodat er geen kostbare grafts verloren kunnen gaan. In verband met eventuele toekomstige haarverlies op een andere plek is het belangrijk dat we rekening houden met een tweede ogelijke behandeling. Om deze reden moeten er geen onnodige haren/grafts verspilt worden.

VoorNa

 

Groeigarantie met haartransplantatie Amsterdam

Het eindresultaat is natuurlijk het belangrijkste punt van het hele proces. Nu krijgen wij vaak vragen als: “Wanneer wordt mijn nieuwe haarlijn zichtbaar?” Of “Hoe zorg ik voor het beste resultaat?”. Op de pagina haartransplantatie resultaat leest u er alles over.

In het hele proces na de behandeling ondersteunen wij u graag. U krijgt instructies na de wassing en eindcontrole voor na de behandeling waarin alle punten van aandacht zijn opgenomen. Voor het beste resultaat is het van belang dat u deze instructies ook goed opvolgt. U kunt bijvoorbeeld niet krabben wanneer u jeuk heeft op het ontvangstgebied. Doe u dit wel dan kunnen de grafts uitvallen waardoor er geen nieuwe haartjes kunnen groeien. Dit is uiteraard zonde. Daarnaast krijgt u van ons na de behandeling een garantiecertificaat. Hiermee garanderen we dat 97% van de getransplanteerde haren zullen groeien. In het nazorgproces zijn er vier momenten voor een tussencontrole en één eindcontrole. Wilt u tussenddoor contact opnemen voor vragen dan kunt u altijd contact opnemen! Hair Clinic Wolf komt voor de eindcontrole weer naar u in Amsterdam. In deze extra service zullen we het eindresultaat samen bekijken.

 

De voordelen van een haartransplantatie Amsterdam

Met een haartransplantatie Amsterdam heeft u verschillende voordelen.Hierin zijn de belangrijkste als volgt:

Haartransplantatie kosten Amsterdam
Gemiddeld zullen de haartransplantatie kosten Amsterdam € 2.000,- zijn.

Moderne methodieken bij Hair Clinic Wolf
Onze Turkse specialisten binnen haartransplantatie hebben zich gespecialiseerd in de methodiek DHI. Met deze methodiek is uw herstelperiode een stuk korter én is de graftsdichtheid hoog.

Onze specialisten zijn ervaren en leveren hoge kwaliteit
Na de behandeling krijgt u van ons een garantiecertificaat. Hiermee bieden wij u een groeigarantie van 97% en garanderen wij levenslange groei.

Met de behandeling van Hair Clinic Wolf kunnen we meer grafts transplanteren
Over het algemeen wordt in een dagbehandeling in Nederland maar 1.500 tot 2.000 grafts gebruikt. In Turkije, waar de behandeling plaatsvindt, ligt dit gemiddelde veel hoger waardoor er een beter resultaat is.

De nadelen van een haartransplantatie Amsterdam

Buiten de voordelen zijn er zoals altijd ook enkele nadelen te benoemen. Met een haartransplantatie in Turkije zijn dit:

U bent langer onderweg
Voor de haartransplantatie gaat u naar Istanbul, dit voelt voor sommigen als een belemmering.

Het is een geregel
Voor een haartransplantatie in Turkije verblijft u minimaal 3 nachten in Istanbul. Het is belangrijk dat u transport van en naar het vliegveld regelt en overnachtingen in een hotel. Om het u makkelijker te maken biedt Hair Clinic Wolf ook een pakket inclusief transport en verblijf. U hoeft hiervoor niets extra’s te regelen.

Wees voorzichtig met goedkope plaatsen
Tijdens het zoeken naar de juiste haartransplantatie aanbieder voor uw haartransplantatie in Turkije kunnen er veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. U moet zorgvuldig zoeken en het kan erg belangrijk zijn dat u niet op elke advertentie vertrouwt. De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in Turkije ligt rond de €2.000,-. Als u veel goedkopere opties tegenkomt, is het belangrijk dat u voorzichtig bent. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd kan worden.

Onze calculatietool

Bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Veel gestelde vragen haartransplantatie specialist Amsterdam

Wat zijn de kosten voor een consult in Amsterdam?

Er zijn geen kosten verbonden aan uw consult in Amsterdam, in tegenstelling tot vele aanbieder biedt Hair Clinic Wolf een gratis consult aan huis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens dit persoonlijke gesprek.

Is iedereen uit Amsterdam geschikt voor een haartransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Er zijn hiervoor verschillende redenen mogelijk. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat uw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Verder heeft uw medische situatie invloed op de geschiktheid voor een haartransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Ook kunt u bij ons een geschiktheidstest doen waaruit blijkt in welke mate u geschikt bent.

Ik ben niet tevreden over mijn haartransplantatie in Amsterdam of omgeving, kunnen jullie ook een corrigerende haartransplantaties uitvoeren?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de klant niet tevreden is met het resultaat.

Waarom worden er foto’s gemaakt tijdens mijn consult?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

Is een haartransplantatie een tijdelijk of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat er bij uw eerste haartransplantatie rekening gehouden wordt met uw toekomst. Wij oogsten niet zoveel mogelijk haartjes maar de juiste hoeveelheid kijkend naar uw specifieke situatie.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor een goed genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kiest Hair Clinic Wolf ervoor de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u extra uitleg over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, heeft u alle kennis zodat u uw haren op de juiste manier zult wassen. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.