fbpx

Haartransplantatie België

E

Haartransplantatie advies in België

E

Hoe werkt een haartransplantatie?

E

Hoelang duurt een haartransplantatie in België?

E

Een haartransplantatie in België of Turkije?

Haartransplantatie advies in België

Heeft u last van inhammen of een kalende kruin, dan overweegt u mogelijk een haartransplantatie in België. Wanneer u een haartransplantatie overweegt bestaat uw zoektocht uit het zoeken naar de juiste aanbieder. Hierbij zijn er verschillende beslissingsmomenten welke van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Mogelijke vragen die bij u nog onbeantwoord zijn:
• Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling?
• Houd ik littekens over aan de behandeling?
• Wat is het verschil tussen FUE en DHI?
• Kan ik met een haartransplantatie specialist in België spreken?
Al deze vragen beantwoordt Simson’s hair graag voor u. Tijdens de consultatie spreekt u onder andere over uw wensen, de behandeling, de behandelmethodieken FUE en DHI, het haargroeiproces en de controlemomenten. Tijdens uw zoektocht wilt u mogelijk aanbieders uit België vergelijken met Nederlandse aanbieders. Simson’s hair maakt dit u makkelijk, wij bieden een consult aan huis. Het maakt voor ons niet uit of u in Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven of Hasselt woonachtig bent. U kunt voor het inplannen van een consult het contactformulier invullen, een what’s app bericht sturen of natuurlijk even bellen.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie bij Simson’s hair geeft u een blijvende oplossing tegen het haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zult u zich niet meer storen aan de kale plek en zal het bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit uw donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst. Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Lees hier de werkwijze van FUE of DHI met hierbij de voor- en nadelen. Er zijn ook aanbieders in Nederland en België welke nog een haartransplantatie door middel van de FUT techniek aanbieden. Dit leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa

Hoelang duurt een haartransplantatie in België?

Uw consult in Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven of waar u wenst kan tussen de 1 en 2 uur duren. Afhankelijk van de hoeveelheid vragen die u heeft. Onze specialisten nemen graag de tijd om u gratis van al het benodigde advies te voorzien. Een haartransplantatie zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. U zult misschien denken; dit is wel erg lang. Echter staat precisie bij Simson’s hair hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te geven. Onze arts neemt alle tijd om uw wensen centraal te zetten en uw nieuwe haarlijn te tekenen. U gaat namelijk na de behandeling levenslang van deze haarlijn genieten, het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Verder is het belangrijk om de volste concentratie te hebben zodat uw kostbare grafts niet verloren gaan. Afhankelijk van uw toekomstige haarverlies is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met een mogelijke tweede behandeling. Hierdoor is het noodzakelijk dat er niet onnodig veel haren verspilt worden.

Groeigarantie in België

Een van de belangrijkste punten na een haartransplantatie is natuurlijk het resultaat. Maar wanneer gaat het nou eigenlijk zichtbaar worden? En hoe krijg ik het beste resultaat? De antwoorden op deze vragen leest u op onze pagina: “Haartransplantatie Resultaat”.

Simson’s hair ondersteunt u tijdens het gehele nazorgproces. Na uw eindcontrole en wassing ontvangt u instructies waarin alle aandachtspunten voor na de behandeling zijn opgenomen. Het is belangrijk dat u de instructies juist opvolgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet krabben tijdens jeuk op uw ontvangstgebied. Wanneer u dit wèl doet kunt u de haartjes verwijderen. Dit is natuurlijk niet wat u wenst. Verder ontvangt u van ons een garantiecertificaat met hierbij 97% groeigarantie van de getransplanteerde haren. Bij ons heeft u vier tussencontrole momenten en een eindcontrole. Tussendoor mag u natuurlijk altijd contact opnemen met uw adviseur, zij staan altijd voor u klaar! Voor de eindcontrole komt Simson’s hair gewoon weer richting Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven of Hasselt. Dit is een extra service vanuit ons. Tijdens de eindcontrole in België of Nederland bekijken wij samen het resultaat, wanneer bij deze evaluatie naar voren komt dat er minder grafts zijn uitgekomen dan de garantie, dan heeft u natuurlijk recht op een nabehandeling.

Waarom een haartransplantatie in Turkije in plaats van België?

Bij uw zoektocht naar uw behandelkliniek, twijfelt u misschien tussen een haartransplantatie in België of Turkije. Wij hebben voor u een aantal voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Voordelen van een haartransplantatie in Turkije ten opzichte van België of Nederland
De lage haartransplantatie kosten
De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in België en Nederland ligt tussen de € 6.000,- en € 10.000,-, terwijl de gemiddelde prijs in Turkije € 2.000,- is. Dit grote prijsverschil is een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen u voor zijn gegaan voor een haartransplantatie in Turkije. In veel gevallen, zelfs wanneer rekening wordt gehouden met de vliegtarieven, zijn patiënten nog steeds maar liefst 50% van de kosten kwijt, vergeleken met het krijgen van dezelfde procedure in België of Nederland.

Ervaring van specialisten en levering van hoge kwaliteit
Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee levenslange groeigarantie of groeigarantie op de getransplanteerde haren geboden.

• De moderne haartransplantatie methodieken
De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Tot nu toe is deze haartransplantatie methodiek nauwelijks vindbaar in België. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode. Ook hoeft u na de DHI behandeling geen hoofdband tegen een zwelling te dragen.
• Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden
In België en Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts geïmplanteerd. Dit gemiddelde ligt in Turkije gemiddeld een stuk hoger.

Nadelen van een haartransplantatie in Turkije ten opzichte van België of Nederland
• Het is een geregel
Voor een haartransplantatie in Turkije verblijft u tussen de 2 en 3 nachten in Istanbul. Hiervoor is het belangrijk dat u overnachtingen in een hotel en het transport van en naar de luchthaven regelt. Om het voor u eenvoudiger te maken biedt Simson’s hair onder andere een pakket inclusief transport en verblijf. Wij ontzorgen u waarmogelijk!

• U bent langer onderweg
Voor de haartransplantatie in Turkije gaat u naar Istanbul, dit voelt voor sommige klanten als een ongemak.

• Wees voorzichtig met goedkope plaatsen
Ondanks dat u gericht zoekt naar uw haartansplantatie specialist in Turkije, België of Nederland, is het belangrijk dat u weet dat er ook veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. Het is belangrijk dat u niet op elke advertentie vertrouwd. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd wordt.

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Waarom een haartransplantatie bij simson’s hair?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.