fbpx

Een haartransplantatie in Tijden van corona

Gezien de bijzondere situatie in de wereld vinden wij het belangrijk dat jullie weten wat er anders is mocht u nu graag voor een haartransplantatie richting Turkije gaan. In deze blog vertellen wij u hier meer over.

Benieuwd of u geschikt bent?

Met onze handige online quick scan berekent u direct of u geschikt bent voor een haartransplantatie en wat de kosten zijn.

Alle ins&outs voor uw haartransplantatie in corona tijden

h

Code oranje

Wanneer u een haartransplantatie in Turkije wilt ondergaan in tijden van corona, is het belangrijk dat u weet welk reisadvies er voor Turkije geldt. Op dit moment geeft Nederland code oranje af voor het reizen naar Turkije. Dit betekent alleen noodzakelijke reizen. Door veiligheidsrisico’s in dit land of gebied kunnen voor reizigers gevaarlijke situaties ontstaan. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u alleen naar dit gebied te reizen als dat echt noodzakelijk is. Het reisadvies is niet bindend. Het blijft de verantwoordelijkheid van uzelf of u de reis wel of niet door wilt laten gaan. Voor het meest actuele reisadvies kijkt u op

https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/turkije/reizen/reisadvies

 

zorg- en reisverzekering

In landen met code oranje of rood bent u wel verzekerd voor spoedeisende zorg via uw basisverzekering, maar meestal niet via uw aanvullende verzekering of reisverzekering.

Uw basisverzekering dekt alleen de kosten voor zorg die in Nederland gebruikelijk zijn. U betaalt het verschil in kosten zelf als een bepaalde behandeling in het buitenland duurder is dan in Nederland. Een aanvullende verzekering of reisverzekering kan deze medische kosten dekken maar let op: de dekking van uw aanvullende zorgverzekering of reisverzekering kan verschillen als u in een land bent met code oranje of rood.

Wanneer u niet aanvullend bent verzekerd via uw aanvullende ziektekostenverzekering of reisverzekering kan dit betekenen dat u de hoge kosten voor repatriëring naar Nederland zelf moet bekostigen als er wat gebeurt en dit nodig is. Hetzelfde geldt voor extra kosten die u moet maken doordat u vanwege corona maatregelen in het land langer in uw hotel moet verblijven.

 

l

Documenten

Wanneer u een haartransplantatie ondergaat in tijden van corona heeft u extra documentatie nodig. Alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Op de gezondheidsverklaring vult u in of u klachten heeft die passen bij het coronavirus (COVID-19). Als u geen klachten heeft mag u aan boord. U moet het ingevulde formulier laten zien bij het boarden. Tijdens de reis houdt u het formulier bij u. U kunt op de luchthaven gevraagd worden om de gezondheidsverklaring te laten zien.

 

g

Extra regels

VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE IN CORONA TIJDEN

U dient op de luchthaven en in het vliegtuig een mondkapje te dragen.

Het dragen van een mondkapje. in Turkije is verplicht.

De 1,5 meter samenleving geldt ook in Turkije.

Na een verblijf in Turkije gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuis quarantaine.

Bij binnenkomst in bijvoorbeeld het hotel, restaurant of de haartransplantatie afdeling wordt uw temperatuur gemeten.

 

Uw haartransplantatie

De kosten voor een haartransplantatie zijn zeer variabel en kunnen in Nederland oplopen tot maar liefst €16.100,-. De meeste verzekeringsmaatschappijen beschouwen een haartransplantatie als cosmetische ingreep en worden daarom doorgaans niet vergoed. De kosten van een haartransplantatie zijn over het algemeen afhankelijk van vijf factoren.

Als uw haarlijn terugtrekt of uw kruin dunner wordt, overweegt u misschien een haartransplantatie. Het belangrijkste van een haartransplantatie is natuurlijk het resultaat, maar wanneer gaat dat nou eigenlijk zichtbaar worden? En wat gaan mijn haren verder doormaken? Lees hier alles over het resultaat na een haartransplantatie.

Een haartransplantatie kan uitgevoerd worden op verschillende manieren. Hair Clinic Wolf werkt met de behandeltechnieken FUE en DHI

Heeft u nog vragen? U kunt altijd een chat openen met een van onze adviseurs of plan een telefonische afspraak in via het contact formulier. 

  BeforeAfter

  Lees ook onze andere artikelen

  inhammen opvullen

  inhammen opvullen

  Zijn er bij u ook inhammen ontstaan die u graag wilt opvullen? Uw inhammen terug laten groeien kan met haartransplantatie bij ons. Lees hier meer.

  read more