fbpx

Haartransplantatie doen of niet

E

haartransplantatie wel of niet doen?

E

Wanneer kan haartransplantatie niet

E

Haartransplantatie voordelen

E

Haartransplantatie nadelen

Haartransplantatie wel of niet doen?

Twijfelt u of u een haartransplantatie wilt doen? Een haartransplantatie kan een hele goede operatie zijn voor het herstellen van uw haarlijn of kale plekken. Het is wel verstandig verschillende zaken, zoals de voor- en nadelen, duidelijk te krijgen voordat u aan procedure begint. Zo zijn er dingen die u absoluut niet mag of absoluut wel moet doen voor- en na de behandeling.

Het is natuurlijk helemaal aan uzelf of u een haartransplantatie wilt ondergaan of niet. Maar om de juiste keuze te kunnen maken heeft u natuurlijk wel meer informatie nodig. Hiervoor is een persoonlijk gesprek in de vorm van een consult heel erg belangrijk. Tijdens dit consult zal duidelijk worden wat uw wensen precies zijn, welke behandeling wij voor u voor ogen hebben en wat deze behandeling precies inhoudt inclusief de nazorg.

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Wanneer kan haartransplantatie niet

Bij Hair Clinic Wolf vinden we het belangrijk u altijd te voorzien van eerlijke en juiste informatie. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat wij u moeten mededelen dat het voor u niet mogelijk is een haartransplantatie te ondergaan. Hier kunnen verschillende redenen zijn, zoals bijvoorbeeld tijdelijke haaruitval. Dit kan helaas niet met haartransplantatie worden behandeld. In deze situatie is het belangrijk om te achterhalen wat de oorzaak is en hoe deze te verhelpen. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat het donorgebied op uw hoofd niet voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Ook wanneer u bekend bent met diabetes, hematologische aandoeningen of hart- en vaatziekten dient uw arts te beoordelen of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Helaas kan de conclusie dan soms ook zijn dat u niet geschikt bent.
Wilt u weten of u voor een haartransplantatie in aanmerking komt? Neem contact met ons op en vraag een consult met één van onze specialisten aan. Zo krijgt u gelijk een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend advies van ons. Dit kan u helpen met het maken van de juiste keuze om een haartransplantatie wel of toch niet doen.

  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant

  Haartransplantatie voordelen

  Om te kunnen beslissen of u wel of niet een haartransplantatie wilt ondergaan, is het verstandig om de haartransplantatie voordelen en nadelen op een rijtje te zetten. Hair Clinic Wolf gaat u hier alvast bij helpen. Hieronder eerst de grootste haartransplantatie voordelen.

  1. Veel verschillende mogelijkheden

  Vandaag de dag is echt alles mogelijk op het gebied van haartransplantaties. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid tot een haarlijn transplantatie. Deze soort transplantatie zorgt voor een mooier en voller aangezicht en kan bij zowel mannen als vrouwen worden toegepast. Je kunt ook haren transplanteren om een kaler wordende kruin op te vullen of om inhammen te herstellen. Ook ander gezichtshaar zoals wenkbrauwen of een baard komen tegenwoordig in aanmerking voor een haartransplantatie.

  2. Blijvend resultaat

  Alles bij elkaar is het haartransplantatie proces best een langdurig proces. In totaal neem het ongeveer een jaar in beslag. Het grote voordeel van deze behandeling is dat het meestal een éénmalige ingreep is. Wanneer u een haartransplantatie ondergaat heeft u hier uw hele leven lang plezier van! U kunt uw haar weer stijlen en laten knippen naar uw eigen smaak.

  3. Behandeling zonder pijn

  Veel mensen denken dat een haartransplantatie een pijnlijke medische ingreep is. Dit is niet altijd zo. De haartransplantatie bij ons wordt namelijk uitgevoerd onder plaatselijke verdoving waarbij gebruik gemaakt wordt van een Dermo Jet. Door gebruik te maken van de Dermo Jet wordt de verdoving onder hoge druk in de hoofdhuid verneveld. Deze manier van verdoven heeft ontzettend veel invloed op de ervaren pijn. Het oogsten en plaatsen van de haren is verder pijnloos.

  Haartransplantatie nadelen

  Nu u op de hoogte bent van enkele voordelen van het ondergaan van een haartransplantatie moet u ook weten dat zo’n behandeling ook enkele nadelen met zich meebrengt. Wij zetten de drie belangrijkste hieronder voor u op een rijtje.

  1. Kostenplaatje

  Vaak denken mensen dat een haartransplantatie erg kostbaar is. Dat kan inderdaad, maar hoeft niet perse. De prijs is onder andere afhankelijk van het type behandeling dat u nodig heeft. Benieuwd naar wat een haartransplantatie u gaat kosten? Vraag dan nu een offerte aan bij Hair Clinic Wolf of gebruik eenvoudig onze kostencalculator.

  2. Vorming van littekens

  Het tweede nadeel is dat er littekens achter zouden kunnen blijven na een haartransplantatie. Dit is voornamelijk bij de FUT techniek. Bij de FUT techniek wordt er namelijk een reepje huid uit de achterzijde van uw hoofd verwijderd. De huid dient gehecht te worden waardoor het litteken ontstaat. Gelukkig zijn er tegenwoordig nieuwe technieken waardoor het litteken miniscuul wordt, er wordt ook wel gesproken over een onzichtbaar litteken.

  3. Tijd tot eindresultaat

  Resultaten zijn helaas niet direct na de behandeling zichtbaar. Gemiddeld duurt het negen tot veertien maanden voor het eindresultaat is bereikt. Let wel, geen mens is hetzelfde. Het kan dus zomaar zijn dat het bij de één sneller gaat dan bij de ander. Gelukkig is het resultaat blijvend en kunt u levenslang genieten van een volle bos haar.

  Al met al weegt het resultaat zeker op tegen deze nadelen! Na enige tijd zal u geen last meer hebben van korstjes, jeuk of irritatie en zal u steeds beter resultaat te zien krijgen. Heeft u nu nog steeds de vraag “Moet ik een haartransplantatie doen of niet”? Of bent u bang dat een haartransplantatie mislukt? Neem dan direct contact met ons op! Wij zullen u volledig inlichten over het gehele proces en alles wat daarbij komt kijken.

   

  Hairegen tegen haarverlies en stimuleren van haargroei kopen

  Nog niet toe aan een haartransplantatie maar wel haargroei stimuleren of haaruitval verminderen? Kies van voor Hairegen

  Het Hairegen device is vergelijkbaar met een dermaroller maar veel geavanceerder. Er worden namelijk meerdere behandelmechanismen gecombineerd om de haargroei te stimuleren. De combinatie van de vier behandelmechanismen zorgt ervoor dat de effectiviteit vele malen hoger is. Het Hairegen device zorgt voor een verhoging van de bloedtoevoer naar de haarzakjes, stimuleert jouw lichaam tot regeneratie van de hoofdhuid en bloedvaten, waardoor de leefomgeving van het haar verbetert. Tegelijkertijd stimuleert Hairegen de haarzakjes om dikker haar te produceren en stimuleert het slapende haarzakjes om een gezonde, normale haargroeicyclus te hervatten. Hierdoor zal de haargroei van gezonde haren gestimuleerd worden waardoor u een duidelijk verschil zal ervaren. Wilt u meer weten? Lees dan hier verder.

  GRATIS CONSULT MET ONZE SPECIALIST

  Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulent en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

  GRATIS

  Uw consult is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

  100% expertise

  U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

  Betrouwbaar

  Wij gaan discreet om met uw gegevens, u maakt direct kennis met ons!

  Boek hier uw

  belafspraak of consult

  Maak afspraak


  Review
  5-sterren

  Review van Twan

  Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…

  Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Hair Clinic Wolf en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Hair Clinic Wolf werd gemaakt.

  Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug.

  Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren.

  De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

  MAak een afspraak!

  +31 (0)416 68 58 08

  Marijn V.


  Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

  In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

  De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

  Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

  A. Boerekamps

  Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
  Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

  30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

  Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

  I. Cohen


  Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

  Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

  M. Lobbes


  Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

  Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

  M. Klinkenberg


  Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

  J. de Klerk


  Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

  Onze calculatietool

  Bereken de kosten online

  Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

  Start nu

  N

  kosten op maat

  U ontvangt een prijsopgave op maat.

  N

  direct antwoord

  U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

  N

  Bent u geschikt?

  Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

  N

  GRatis brochure

  U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

  Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie