fbpx

Haartransplantatie Friesland

E

Haartransplantatie advies in Friesland

E

Hoe werkt een haartransplantatie?

E

Waarom een haartransplantatie in Turkije in plaats van regio fRIESLAND?

Haartransplantatie advies in Friesland

Om uw haartransplantatie specialist uit te kiezen is het belangrijk dat u hier een goed gevoel aan overhoudt. Bij Hair Clinic Wolf komt de haartransplantatie specialist gewoon naar u toe in Friesland. Het maakt voor ons niet uit in welke regio u in Friesland woont. U kunt het contactformulier invullen, een telefonische afspraak maken via de website, een WhatsApp bericht sturen of natuurlijk even bellen om zo een afspraak te maken voor uw intake in Friesland. Mogelijke vragen die bij u nog onbeantwoord zijn:

 • Hoe ziet een behandeldag of periode er uit?
 • Wat kost een haartransplantatie behandeling?
 • Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling?
 • Houd ik littekens over aan de behandeling?
 • Wat is het verschil tussen FUE en DHI?
 • Welke behandelingen zijn er?

  Al deze vragen beantwoordt Hair Clinic Wolf graag voor u. Tijdens de consultatie spreekt u onder andere over uw wensen, de behandeling, de behandelmethodieken FUE en DHI, het haargroeiproces en de controlemomenten. Tijdens uw zoektocht wilt u mogelijk aanbieders uit Nederland vergelijken. Hair Clinic Wolf maakt dit u makkelijk, wij bieden een consult aan huis.

  Werking haartransplantatie?

  Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft u een blijvende oplossing tegen het haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zult u zich niet meer storen aan de kale plek en zal het bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit uw donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst. Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Lees hier de werkwijze van FUE of DHI met hierbij de voor- en nadelen. Er zijn ook aanbieders in Nederland welke nog een haartransplantatie door middel van de FUT techniek aanbieden. Dit leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

   

   

  VoorNa

  Hoelang duurt een haartransplantatie in Friesland?

  Uw consult in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen of waar u wenst kan tussen de 1 en 2 uur duren. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid vragen die u heeft. Onze specialisten nemen de tijd om u gratis van al het benodigde advies te voorzien. Een haartransplantatie zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. U zult misschien denken; dit is wel erg lang. Echter staat precisie bij Hair Clinic Wolf hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te geven. Onze arts neemt alle tijd om uw wensen centraal te zetten en uw nieuwe haarlijn te tekenen. U gaat namelijk na de behandeling levenslang van deze haarlijn genieten, het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Verder is het belangrijk om de volste concentratie te hebben zodat uw kostbare grafts niet verloren gaan. Afhankelijk van uw toekomstige haarverlies is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met een mogelijke tweede behandeling. Hierdoor is het noodzakelijk dat er niet onnodig veel haren verspilt worden.

   

  Haartransplantatie resultaat in Friesland

  Het resultaat is uiteraard het belangrijkste na het ondergaan van een haartransplantatie. Wij helpen u graag met al uw vragen over het toekomsitge resultaat van een haartransplantie.

  Hair Clinic Wolf ondersteunt tijdens het gehele nazorgproces. Na uw eindcontrole en wassing ontvangt u instructies waarin alle aandachtspunten voor na de behandeling zijn opgenomen. Het is belangrijk dat u de instructies juist opvolgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet krabben tijdens jeuk op uw ontvangstgebied. Wanneer u dit wèl doet kunt u de haartjes verwijderen. Dit is natuurlijk niet wat u wenst. Verder ontvangt u van ons een garantiecertificaat met hierbij 97% groeigarantie van de getransplanteerde haren. Bij ons heeft u vier tussencontrole momenten en een eindcontrole. Tussendoor mag u natuurlijk altijd contact opnemen met uw adviseur, zij staan altijd voor u klaar!  Voor de eindcontrole bent u altijd welkom op ons kantoor in Kaatsheuvel. Tijdens de eindcontrole bekijken wij samen het resultaat.

  Naast dat wij in Friesland bij u langskomen voor een intake en een eindcontrole komen wij in heel Nederland graag bij u langs. Wilt u bijvoorbeeld een afspraak in Groningen, Utrecht, Zeeland, Limburg of een andere provincie in Nederland? Het kan bij Hair Clinic Wolf.

   

  De voor- en nadelen van een haartransplantatie in turkije

  De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

  Als u kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

  De lage haartransplantatie kosten
  De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen gemiddeld rond de € 2.000,-.

  De moderne haartransplantatie methodieken
  De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.

  Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit
  Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.

  Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden
  In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

  De nadelen van een haartransplantatie in turkije

  Buiten voordelen zijn er ook nadelen te benoemen aan een haartransplantatie in Turkije, namelijk:

  U bent langer onderweg
  Voor de haartransplantatie gaat u naar Istanbul, dit voelt voor sommigen als een belemmering.

  Het is een geregel
  Voor een haartransplantatie in Turkije verblijft u minimaal 3 nachten in Istanbul. Het is belangrijk dat u transport van en naar het vliegveld regelt en overnachtingen in een hotel. Om het u makkelijker te maken biedt Hair Clinic Wolf ook een pakket inclusief transport en verblijf. U hoeft hiervoor niets extra’s te regelen.

  Wees voorzichtig met goedkope plaatsen
  Tijdens het zoeken naar de juiste haartransplantatie aanbieder voor uw haartransplantatie in Turkije kunnen er veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. U moet zorgvuldig zoeken en het kan erg belangrijk zijn dat u niet op elke advertentie vertrouwt. De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in Turkije ligt rond de €2.000,-. Als u veel goedkopere opties tegenkomt, is het belangrijk dat u voorzichtig bent. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd kan worden.

  VEELGESTELDE VRAGEN

   

  wat is fue en hoe werkt het IN FRIESLAND?

  FUE is een haartransplantatie methodiek waarbij haarzakjes met behulp van een kleine holle boortje worden geoogst uit het donorgebied. Er worden vervolgens kanaaltjes in het ontvangstgebied gemaakt, waarna de haartjes met behulp van een speciaal ontworpen pincet in het ontvangstgebied geplaatst kunnen worden.

  Wat is het verschil tussen de FUT- en FUE-techniek IN fRIESLAND?

  Het grote voordeel van de FUE-techniek ten opzichte van de verouderde FUT-techniek heeft te maken met het litteken. Bij de FUT-techniek wordt er namelijk een strip uit uw hoofdhuid verwijderd waardoor u er een litteken op uw donorgebied aan overhoudt. Bij de FUE-techniek is dit gelukkig niet het geval, hierdoor heeft Simson’s hair ervoor gekozen de FUT-techniek niet meer aan te bieden.

  IS EEN HAARTRANSPLANTATIE EEN TIJDELIJK OF PERMANENTE OPLOSSING in Friesland?

  Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. 

  WORDEN ER FOTO’S GEMAAKT TIJDENS MIJN CONSULT in Friesland?

  Tijdens uw consult worden er foto’s genomen vanuit vijf verschillende perspectieven.

  Wat is het verschil met DHI?

  Bij de DHI-methodiek wordt er gebruik gemaakt van implantatiepennen (Choi pennen). De graft wordt op dezelfde wijze geoogst echter wordt bij de plaatsing de graft direct in de hoofdhuid getransplanteerd.

  Wat zijn de voordelen van FUE in Friesland?

  De behandeling is minder tijdrovend dan DHI, hierdoor kunnen er meer grafts geïmplanteerd worden en is de behandeling goedkoper.

  Wat zijn de nadelen van FUE IN Friesland?

  Doordat er kanaaltjes worden gemaakt kan er een minder hoge dichtheid worden gerealiseerd ten opzichte van de DHI-methodiek. Verder is het herstelproces langer en wordt uw hoofdhuid geschoren te worden.

  KAN IK OOK THUIS EEN CONSULT ONTVANGEN in Friesland?

  Wij bieden u een consult aan huis wanneer u dit wenst, voor u dus geen reistijd/kosten en een consult in uw vertrouwde omgeving.

  WAAROM WORDEN ER FOTO’S GEMAAKT TIJDENS MIJN CONSULT in Friesland?

  De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een advies opgesteld.

  WAARVOOR WORDEN MIJN FOTO’S GEBRUIKT in Friesland?

  Alle foto’s die wij maken/ontvangen van onze klanten zijn alleen voor intern gebruik. Wij delen uw foto’s enkel met het medische team in Istanbul.