fbpx

Haartransplantatie helmond

E

Haartransplantatie intake in helmond

E

Hoe werkt een haartransplantatie?

E

WAAROM EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE TEN OPZICHTE VAN HELMOND?

E

WAT IS HET TIJDSPLAN VAN EEN HAARTRANSpLANTATIE?

Haartransplantatie intake in helmond

De beslissing om een haartransplantatie te ondergaan gaat vanzelfsprekend niet over één nacht ijs. Daarom is het van belang om u goed voor te laten lichten. Hair Clinic Wolf biedt u de mogelijkheid om thuis, in uw vertrouwde omgeving, of op een locatie naar keuze u te voorzien van advies. Onze specialisten nemen u mee in het proces van onderzoeken naar de juiste partij, tot zelfs na uw haartransplantatie. Bij Hair Clinic Wolf vinden wij het enorm belangrijk dat u zich geen nummer voelt, maar dat u zich gehoord en begrepen voelt. Dit hebben wij dan ook in onze slogan opgenomen, persoonlijk en eerlijk. Wij begrijpen als u met onzekerheden en vragen zit, en nemen dan ook de tijd voor u om u op uw gemak te laten voelen en alle vragen die er zijn te beantwoorden. Mogelijke vragen kunnen zijn:

  • Welke haartransplantatie past bij mij?;
  • Doet een haartransplantatie pijn?;
  • Is het resultaat blijvend?;
  • Hoe realistisch is een haartransplantatie voor mij?

Tijdens het consult met uw specialist, wat wij in Helmond kunnen verzorgen, beantwoorden wij onder andere deze vragen en nemen u mee in het proces van voorbereiding tot eindresultaat. Mocht u geïnteresseerd zijn en een haartransplantatie intake op locatie in Helmond of andere locatie wensen? Stuur ons vrijblijvend een berichtje via Whatsapp of bel naar onderstaand nummer. U kunt ook altijd het contactformulier invullen, en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft u een blijvende oplossing tegen het haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zult u zich niet meer storen aan de kale plek en zal het bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit uw donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst.

Voor en na haartransplantatie kaal haarverlies simsonshair verplaatsing haar grafts

Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Lees hier de werkwijze van FUE of DHI met hierbij de voor- en nadelen. Er zijn ook aanbieders in Nederland welke nog een haartransplantatie door middel van de FUT techniek aanbieden. Dit leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

Waarom een haartransplantatie in Turkije ten opzichte van Helmond?

U kunt ervoor kiezen om een haartransplantatie in Nederland uit te voeren, en wellicht voelt dit voor u als een vertrouwde omgeving. Tóch willen wij de voordelen van een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf graag aan u voorleggen. Zo zijn er bijvoorbeeld in Nederland nog maar weinig partijen die de methode DHI uitvoeren. DHI staat voor “Direct Hair Implantation” en deze techniek zorgt ervoor dat er met een speciale pen, “Choi” genaamd, het haartje meteen in de goede richting in uw hoofdhuid wordt geplaatst. Het grote voordeel ten opzichte van FUE (Follicular Unit Extraction) is dat de arts niet voorafgaand een gaatje hoeft te maken in uw hoofdhuid. Dit houdt in dat er bij DHI hogere dichtheden worden bereikt. Daarnaast kunnen er bij Hair Clinic Wolf meer grafts(haarzakjes) worden verplaatst in één behandeling. Onze arts kan tot wel 4600 haarzakjes verplaatsten op één dag. Dit betekent dat u, in tegenstelling tot de Nederlandse partijen, vaak met één behandeling geholpen bent. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijke, voordeel is dat onze specialisten u constant bij staan in het proces. Zo wordt u voorafgaand aan de behandeling uitvoerig voorbereid door middel van checklists en vragenlijsten om u zo goed mogelijk klaar te maken voor de haartransplantatie.

Mohammed uit Helmond ging u voor – in onderstaande video vertelt hij uitgebreid over zijn haartransplantatie ervaring in Turkije.

 

Wat is het tijdsplan van een haartransplantatie?

Niet alleen de beslissing om een haartransplantatie te ondergaan is er één die veel tijd in beslag kan nemen, ook het eindresultaat stelt uw geduld op de proef. De eerste twee maanden na een haartransplantatie kunnen de geïmplanteerde haren uit gaan vallen. Dit is niets om u zorgen over te maken, dit zal gebeuren bij 85 tot 90% van uw nieuwe haren. Na deze twee maanden gebeurt er in maand drie niet veel. Enkele haren zullen nog uitvallen, maar andere haarzakjes zullen haartjes gaan ontwikkelen. Vanaf maand vier zult u al voorzichtig wat resultaat gaan zien. Dunne haartjes vinden hun weg naar buiten en er begint een nieuwe coupé te ontstaan. Echter, vanaf maand zeven tot negen kunt u pas echt zien wat de haartransplantatie u gebracht heeft. In deze periode zullen niet alleen meer haren ontstaan, ook worden ze dikker en krijgt het meer volume. In de maanden hierna gaat het haar zich meer en meer ontwikkelen en vanaf maand 12 tot 14 heeft u eindelijk uw eindresultaat. De tijdlijn, zoals die hierboven is vermeld, geldt als gemiddelde, echter is niemand hetzelfde en heeft iedereen een ander tijdspan in resultaat. Dit is nergens om u zorgen voer te maken, maar mocht u vragen hebben, dan staan onze specialisten voor altijd voor u klaar, zowel in de periode voor de haartransplantatie, als ver na het eindresultaat.

Tijdens uw haartransplantatie consult, in Helmond, ons hoofdkantoor of een locatie naar uw keuze, neemt onze specialist u mee in deze tijdlijn en uw mogelijkheden. Dit consult duurt normaal gesproken tussen 1 en 2 uur, en hierin wordt uw mogelijkheid tot een haartransplantatie besproken en worden er foto’s genomen. Deze toetst onze arts en binnen 24 uur heeft u uw advies.

 

 

 

 

 

VoorNa

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Veel gestelde vragen haartransplantatie specialist helmond

Wat zijn de kosten voor een consult in Helmond?

Er zijn €75,- kosten verbonden aan uw consult in Helmond, in tegenstelling tot vele aanbieders biedt Hair Clinic Wolf een consult aan huis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens dit persoonlijke gesprek. Het consult bij ons op locatie in Kaatsheuvel is kosteloos. 

Is iedereen uit Helmond geschikt voor een haartransplantatie?

Bij ons ontvangt u altijd een eerlijk advies, u kunt ook te horen krijgen dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw donorgebied niet voldoende is om uw gewenste resultaat te behalen. OOok heeft uw medische status invloed op de behandelmogelijkheden. Een van onze adviseurs helpt u graag met het geven van een eerlijk persoonlijk advies. 

Ik ben niet tevreden over mijn haartransplantatie, kan ik bij jullie een corrigerende haartransplantatie ondergaan?

Er worden regelmatig multi grafts (haarzakjes met meerdere haartjes) in de haarlijn geplaatst wat een onnatuurlijk resultaat geeft. Wij kunnen dit voor u herstellen.

Waarom worden er foto’s gemaakt tijdens mijn consult in helmond?

Er worden foto’s gemmaakt zodat er voor u een maatwerk advies op gesteld kan worden. Dokter Taner uit Istanbul beoordeelt uw sitatie en zal daarna een persoonlijk advies opstellen. 

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor een goed genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kiest Hair Clinic Wolf ervoor de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u extra uitleg over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, heeft u alle kennis zodat u uw haren op de juiste manier zult wassen. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.

Mocht u graag willen dat uw vertrouwde kapper de wassingen bij u uitvoert, dan kunt u dat altijd aan uw adviseur aangeven. Wij hebben namelijk een speciale training voor de kappers. Het kan zelfs zo zijn dat uw kapper deze training al gevolgd heeft.