fbpx

Haartransplantatie inhammen

E

Inhammen terug laten groeien

E

Inhammen opvullen met haartransplantatie

E

Hoeveel grafts heeft u nodig voor inhammen

E

Kosten haartransplantatie inhammen

Inhammen terug laten groeien

Over het algemeen komt het vaak voor dat mannen en ook vrouwen na een bepaalde leeftijd een teruglopende haargrens ontwikkelen. De zogenoemde inhammen. Het wordt veroorzaakt door overmatig haaruitval waardoor er kale plekken ontstaan aan de zijkanten van het hoofd. Eigenlijk is dit een natuurlijk fenomeen. Toch voelen mensen zich vaak onzekerder door de inhammen. Een eerste reactie is om de inhammen zoveel mogelijk te verbergen. Echter verhelpt dit niet het probleem. Voor een langetermijnoplossing kan er gekozen worden voor een haartransplantatie. Met een haartransplantatie tegen inhammen worden de haren van het achterhoofd getransplanteerd naar de kaler wordende plekken aan de voorkant. Dit is tevens de meest natuurlijk ogende oplossing die er is. Na de haartransplantatie zal er de rest van uw leven weer haargroei zijn op de plekken waar eerst inhammen zaten. Hair Clinic Wolf biedt u deze permanente oplossing! Schaamt u zich voor uw inhammen? Maakt u zich dan geen zorgen! Het team van Hair Clinic Wolf kan uw inhammen weer terug laten groeien met de juiste, pijnloze haartransplantatie techniek. Lees snel verder voor meer informatie over onze werkwijze en de verschillende technieken.

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Inhammen opvullen met haartransplantatie

Tegenwoordig is een haartransplantatie voor inhammen gelukkig geen zware ingreep. Inhammen kunnen worden opgevuld via bijvoorbeeld de zogenoemde DHI methode. De afkorting DHI staat voor Direct Hair Implantation. Dit is een methode waarbij ons team gezonde haarzakjes (grafts) één voor één verzamelt uit het achterhoofd en transplanteert in de kale plekken. De inhammen worden dus eigenlijk opgevuld. Zo zal het haar op de kale plekken weer gaan groeien. Met het opvullen van de inhammen door middel van een haartransplantatie wordt de oorspronkelijke haarlijn weer hersteld. Het implanteren van het haar in de inhammen doet meer dan alleen het model in uw haar terugbrengen. Het zorgt er namelijk ook voor dat de verhoudingen in het gezicht weer worden zoals voorheen. Laat u vooraf informeren over het te verwachten resultaat en waar u op moet letten bij een haartransplantatie om de inhammen op te vullen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen eventueel ook bij u op locatie komen voor een intakegesprek!

  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant

  Hoeveel grafts heeft u nodig voor inhammen

  Hoeveel grafts er precies nodig zijn bij een haartransplantatie voor inhammen is op voorhand lastig aan te geven. Dit is namelijk vaak afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst zijn uw persoonlijke wensen een belangrijke factor bij de vraag hoeveel grafts u nodig hebt bij een inhammen haartransplantatie. Daarnaast is de kwaliteit en hoeveelheid van het donormateriaal aan de achterkant van uw hoofd natuurlijk ook van belang. Na het consult met één van onze specialisten zal dit duidelijk worden voor ons en kunnen wij u voorzien van een uitgebreid persoonlijk advies. Een consultatie kan plaatsvinden via de telefoon, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op een locatie naar uw eigen keuze. Vraag een gratis adviesgesprek aan of stuur ons een bericht.

  Kosten haartransplantatie inhammen

  Hair Clinic Wolf is gespecialiseerd in dermatologie en haartransplantaties. Wij hanteren één simpele formule: transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. U krijgt van ons alle benodigde informatie en indien u toch nog vragen heeft, zullen wij die uiteraard beantwoorden. Hair Clinic Wolf werkt met vaste pakketten. De kosten voor een haartransplantatie voor uw inhammen starten vanaf € 1.999,-. U kiest zelf wat er in uw pakket opgenomen wordt. Onze prijzen zijn niet afhankelijk van de hoeveelheid grafts, op deze manier komt u achteraf nooit voor financiële verrassingen te staan. Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden een haartransplantatie voor inhammen niet omdat zij dit als een cosmetische ingreep zien. Kies vandaag nog voor uw haartransplantatie en geniet snel weer van een volle haardos. Voor meer informatie over de kosten van een haartransplantatie leest u de desbetreffende pagina.

  Heeft u interesse in een intakegesprek met één van onze specialisten? Maak dan online een afspraak of bel ons gelijk op. U kunt ook onze quick scan invullen, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

  GRATIS CONSULT MET ONZE SPECIALIST

  Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulenten en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

  GRATIS

  Uw consult is gratis en geheel vrijblijvend. 

  100% expertise

  U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

  Betrouwbaar

  Wij gaan discreet om met uw gegevens.

  Boek hier uw

  Belafspraak of consult

  Maak afspraak


  Review
  5-sterren

  Review van Twan

  Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…

  Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Hair Clinic Wolf en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Hair Clinic Wolf werd gemaakt.

  Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug.

  Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren.

  De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

  MAak een afspraak!

  +31 (0)416 68 58 08

  Marijn V.


  Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

  In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

  De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

  Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

  A. Boerekamps

  Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
  Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

  30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

  Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

  I. Cohen


  Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

  Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

  M. Lobbes


  Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

  Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

  M. Klinkenberg


  Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

  J. de Klerk


  Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

  Onze calculatietool

  bereken de kosten online

  Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

  Start nu

  N

  kosten op maat

  U ontvangt een prijsopgave op maat.

  N

  direct antwoord

  U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

  N

  Bent u geschikt?

  Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

  N

  GRatis brochure

  U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

  Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie