fbpx

Haartransplantatie ISTANBUL

E

Haartransplantatie Istanbul door een professionele kliniek laten doen

E

Waarom een haartransplantatie in Istanbul?

E

Hoe werkt een haartransplantatie?

E

Een haartransplantatie in istanbul voor en na

E

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie Istanbul door een professionele kliniek laten doen

Het ondergaan van een haartransplantatie Istanbul komt steeds vaker voor. Zowel mannen als vrouwen willen hun haarbos zolang mogelijk in stand houden. Het uiterlijk speelt hedendaags een grote rol in het zelfbeeld en zelfvertrouwen van mensen. Echter, moeder natuur werkt daarin niet altijd even goed mee. Daarom wordt een haartransplantatie in Istanbul steeds sneller genormaliseerd en uiteindelijk ook uitgevoerd.

Maar waar begin je je zoektocht naar een aanbieder die je het gehele proces bij de hand neemt en altijd voor u klaar staat. Hair Clinic Wolf is deze aanbieder. Hier kunt u in uw vertrouwde omgeving het gesprek aangaan en uw wensen op tafel leggen. Bij Hair Clinic Wolf komt de haartransplantatie specialist gewoon naar u toe. Tijdens de intake krijgt u alle informatie over het proces en uw haartransplantatie resultaat. Ook kunt u al uw mogelijke vragen stellen. Belangrijke vragen zijn bijvoorbeeld waar u de haartransplantatie laat uitvoeren, bent u geschikt voor een haartransplantatie en wat zijn de kosten?

Waarom haartransplantatie istanbul

Een belangrijke vraag die u kunt stellen is waar u de behandeling laat uitvoeren. Wij bieden een haartransplantatie in Istanbul aan. Met de vooruitgang in technologie, onderwijs, training en faciliteiten in combinatie met de torenhoge prijzen van medische behandelingskosten in Nederland, kiezen steeds meer mensen ervoor om naar Istanbul te reizen om een cosmetische of gezondheidsbehandeling te ondergaan. Maar waarom gaan er zoveel mensen voor een haartransplantatie naar Istanbul?

Medische kwaliteit, lage kosten en korte wachttijden
Misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor een haartransplantatie kliniek in Istanbul is vanwege de kwaliteit van de medische diensten en behandelopties die worden aangeboden. Daarnaast wordt de behandeling ineens voor veel meer mensen beschikbaar door de veel lagere haartransplantatie kosten Istanbul. In vergelijking met een haartransplantatie in andere landen ligt de kwaliteit hoger en zijn de kosten aanzienlijk lager.

De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in Australië is bijvoorbeeld ruim €13.000,-, terwijl de gemiddelde prijs in Turkije €2.000,- is. Dit grote prijsverschil is een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen u voor zijn gegaan voor een haartransplantatie in Turkije. Naast de kosten zijn de wachttijden voor een behandeling ook een stuk korter, waardoor u nog eerder kunt genieten van het resultaat.

Er wordt aan alle Europese normen voldaan in de ziekenhuizen in Turkije                                                                                                                Turkije is een vooraanstaand land op het gebied van haartransplantaties. Ze beschikken over alle medische apparatuur en benodigde middelen. Alle chirurgen en dermatologen voldoen aan de certificaten die gevraagd worden. Veel ziekenhuizen in Turkije zijn geaccrediteerd en voldoen aan Europese standaarden.

Istanbul wordt steeds populairder voor het uitvoeren van haartransplantaties                                                                                                        Steeds meer mensen vinden hun weg naar de stad istanbul in Turkije. Iedere maand komen er duizenden medische toeristen vanuit de hele wereld naar Turkije voor een medische behandeling. Hair Clinic Wolf is gespecialiseerd op het gebied van haartransplantaties in Istanbul en Turkije. Een haartransplantatie via Hair Clinic Wolf is een ervaring waar u uw hele leven plezier aan beleeft. Met onze kennis en ervaringen bieden wij de oplossing voor uw haar.

Nu al benieuwd naar of u mogelijk geschikt bent voor een haartransplantatie en welke kosten dit met zich meebrengt klik dan op onderstaande buttons.

Hoe werkt een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

Een haartransplantatie Istanbul start altijd met een intakegesperk. Tijdens dit gesprek spreekt u met een van onze haarspecialisten. U bespreekt met uw adviseur over uw wensen en de behandeling die u wilt ondergaan. Dit kan zowel telefonisch, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of bij u aan huis. Wij komen u desgewenst overal in Nederland persoonlijk bezoeken.

Na de eerste gesprekkenen het verkrijgen van alle nodigde gegevens worden er foto’s genomen vanuit verschillende perspectieven. De haartransplantatie specialist uit Istanbul stelt daarna vast of uw donorgebied en de structuur van uw haar geschikt zijn voor een haartransplantatie. Wanneer u geschikt wordt geacht krijgt u alle benodigde informatievoorzieningen voor de behandeling en de reis. Hierna volgt de behandeldag en medicatie. Na de behandeldag volgt achtereenvolgens een rustdag, wassing, controlemoment en de terugreis. Eenmaal terug in Nederland kunt u er voor kiezen om een wassing en controlemomenten uit te laten voeren door een gespecialiseerde kapper. Hair Clinic Wolf geeft zijn haartransplantatie werkwijze in Istanbul weer in zeven stappen van consultatie tot controlemomenten. 

 

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa

Een haartransplantatie Istanbul voor en na

Gedurende het proces van uw behandeling worden voor en na foto´s gemaakt zodat u het verschil kunt zien na verloop van tijd. Direct na de behandeling ziet u niet meteen het resultaat. In de eerste periode na uw behandeling kunnen uw haren zelfs uitvallen, dit heet shockfall. Dit komt echter niet bij iedereen voor maar kan wel deel uitmaken van het proces. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken aangezien dit geen gevolg heeft op het uiteindelijke resultaat. Het haarverlies start na ongeveer een halve maand tot twee weken daarna.

In maand drie zal u weining verschil merken met de weken daarvoor. In een aantal gevallen krijgen sommige nieuwe haren of vallen haren uit. Richting het einde van deze maand zullen de eerste haren weer gaan aangroeien. Vanaf ongeveer de zevende of achtste maand is grotendeels het resultaat al te zien. De maanden daarna gaat het haar nog verder groeien en na ongeveer een jaar is het gehele proces doorlopen en kunt u maximaal genieten van uw nieuwe haarlijn.

Kanttekening is wel dat ieder haarproces anders verloopt. Bovenstaande geldt in de meeste gevallen. Mocht uw haaruitval of groeiproces iets anders verlopen is dat geen reden om zich druk te maken. Heeft u toch vragen dan staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

In de afbeeldingen hieronder zijn enkele resultaten weergegeven van haartransplantaties die zijn uitgevoerd in onze kliniek in Istanbul.

 

De voordelen van een haartransplantatie in Istanbul

Als u kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

De haartransplantatie kosten Istanbul
De kosten voor een haartransplantatie in Istanbul liggen gemiddeld rond de € 2.000,-.

De moderne haartransplantatie methoden
De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.

Garantiecertificaat en groeigarantie
Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.

Meer grafts worden getransplanteerd
In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Veel gestelde vragen haartransplantatie specialist istanbul

Wat zijn de kosten voor een consult voor een haartransplantatie in istanbul?

Er zijn geen kosten verbonden aan uw consult. In tegenstelling tot vele aanbieder biedt Hair Clinic Wolf een gratis consult aan huis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens dit persoonlijke gesprek. Wij komen naar u toe door heel Nederland. 

Welke haartransplantatie methoden worden toegepast in Istanbul?

Veelal wordt de FUE methode gehanteerd in Istanbul. Er zijn echter ook nog een aantal klinieken die de FUT haartransplantatie gebruiken, maar dit is een verouderde behandelmethode waar vaak ook een litteken achterblijft op uw hoofd. De belangrijkste reden hiervan is dat er altijd een groot litteken achterblijft in het donorgebied.

Is iedereen geschikt voor een haartransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Er zijn hiervoor verschillende redenen mogelijk. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat uw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Verder heeft uw medische situatie invloed op de geschiktheid voor een haartransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Ook kunt u bij ons een geschiktheidstest doen waaruit blijkt in welke mate u geschikt bent.

Ik ben niet tevreden over mijn haartransplantatie in Istanbul, kunnen jullie ook een corrigerende haartransplantaties uitvoeren?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de klant niet tevreden is met het resultaat.

Waarom worden er foto’s gemaakt tijdens mijn consult?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

Waaruit bestaat de nazorg van een haartransplantatie Turkije?

De nazorg wordt in Nederland gedaan na toestemming van de Turkse specialist om terug te keren. In Nederland wordt het verloop van het haar grondig gevolgd. Mochten er bijwerkingen onstaan dan kunt u bij Hair Clinic Wolf in Nederland terecht voor uw vragen.

Is een haartransplantatie een tijdelijk of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat er bij uw eerste haartransplantatie rekening gehouden wordt met uw toekomst. Wij oogsten niet zoveel mogelijk haartjes maar de juiste hoeveelheid kijkend naar uw specifieke situatie.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor een goed genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kiest Hair Clinic Wolf ervoor de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u extra uitleg over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, heeft u alle kennis zodat u uw haren op de juiste manier zult wassen. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.