fbpx

Haartransplantatie kruin

E

haartransplantatie voor de kruin

E

Haargroei kruin na haartransplantatie

E

Kosten haartransplantatie kruin

HAARTRANSPLANTATIE VOOR DE KRUIN

Is het haar op uw kruin dunner aan het worden of heeft u last van haaruitval bij uw kruin? Een haartransplantatie kruin kan dan in veel gevallen een goede oplossing voor u zijn.
Haaruitval komt op verschillende manieren voor. Sommige mensen verliezen binnen afzienbare tijd veel haar, bij anderen gaat dit wat langzamer. Dit geldt ook voor haarverlies van de kruin. Bij sommige mensen gaat het om een wat kleiner gebied dat kaal wordt, terwijl het bij anderen gaat om een groter gebied. De haartransplantatie kruin is in veel gevallen wat lastiger dan een haartransplantatie voor inhammen. Dit komt door de groeirichting en andere doorbloeding. Door de vele ervaring van onze arts, bent u bij ons in goede handen om een mooi resultaat te behalen.

De haartransplantatie kruin is iets wat nauwkeurig dient te gebeuren voor het beste resultaat. Deze haren groeien namelijk allemaal in verschillende richtingen. Het is dan ook aan te raden om voor een ervaren arts te kiezen wanneer u de behandeling haartransplantatie kruin overweegt. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, waardoor u tijdens de transplantatie geen pijn ervaart. Ook na de behandeling is er zelden sprake van pijnklachten.

 

Haargroei kruin na haartransplantatie

Bij een haartransplantatie kruin wordt er gebruik gemaakt van donormateriaal van uw eigen hoofd. Haarzakjes (ook wel grafts) worden uit de haarkrans van uw achterhoofd gehaald en verplaatst naar het behandelgebied. De haren uit de haarkrans zijn vaak immuun tegen haaruitval, waardoor ze op uw kruin levenslang haar zullen produceren. Deze haarzakjes kunnen op verschillende wijze verplaatst worden. U bepaalt samen met uw arts wat de meest ideale wijze voor u is.

Na de haartransplantatie kruin zullen er korstjes ontstaan in het behandelde gebied. Deze korstjes kunnen gaan jeuken. Het is heel erg belangrijk dat u hier niet aan gaat krabben. Dan kunnen de wondjes niet goed helen en krabt u er misschien wel haarzakjes uit. Ook is er dan kans op infecties.

Na een maand of twee zullen de getransplanteerde haren uitvallen. Het is begrijpelijk als u hier van schrikt, maar dat hoeft zeker niet. De haarzakjes zitten namelijk nog wel in de huid, hier zullen weer nieuwe haren uit groeien. In totaal kan het tot zo’n twaalf tot veertien maanden duren voordat u het uiteindelijke resultaat te zien krijgt. Dit lijkt misschien lang en dat is het ook wel, maar bedenk dat dit resultaat wel voor de rest van uw leven zal blijven. Het zal het wachten waard zijn!

  haartransplantatie kruin voor na vol
  Haartransplantatie kruin voor en na

  Kosten haartransplantatie kruin

  Wat zijn dan eigenlijk de kosten voor een haartransplantatie bij de kruin? Bij Hair Clinic Wolf werken we altijd met vaste pakketten. De kosten voor een haartransplantatie kruin starten bij €1.999,-. De prijzen bij Hair Clinic Wolf zijn niet afhankelijk van het aantal grafts dat nodig is. U kunt zelf bepalen wat er precies in uw pakket wordt opgenomen, zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Vaak vergoeden verzekeringsmaatschappijen een haartransplantatie kruin helaas niet, omdat zij vinden dat het een cosmetische ingreep is.

  U kunt vandaag nog kiezen voor een haartransplantatie van uw kruin zodat u snel weer kunt genieten van een mooie volle haardos. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een haartransplantatie kruin? Heeft u interesse in een intakegesprek met één van onze specialisten? Plan dan online een afspraak of bel ons direct!

   GRATIS CONSULT MET ONZE SPECIALIST

   Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulent en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

   GRATIS

   Uw consult is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

   100% expertise

   U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

   Betrouwbaar

   Wij gaan discreet om met uw gegevens, u maakt direct kennis met ons!

   Boek hier uw

   consult of belafspraak

   Maak afspraak


   Review
   5-sterren

   Review van Twan

   Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…  

   Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Hair Clinic Wolf en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Hair Clinic Wolf werd gemaakt.

   Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug.

   Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren.

   De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

   MAak een afspraak!

   +31 (0)416 68 58 08

   Marijn V.


   Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

   In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

   De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

   Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

   A. Boerekamps

   Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
   Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

   30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

   Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

   I. Cohen


   Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

   Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

   M. Lobbes


   Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

   Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

   M. Klinkenberg


   Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

   J. de Klerk


   Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

   Onze calculatietool

   bereken de kosten online

   Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

   Start nu

   N

   kosten op maat

   U ontvangt een prijsopgave op maat.

   N

   direct antwoord

   U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

   N

   Bent u geschikt?

   Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

   N

   GRatis brochure

   U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

   Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie