fbpx

Haartransplantatie LIMBURG

E

Haartransplantatie advies in limburg

E

Hoe werkt een haartransplantatie?

E

Hoelang duurt een haartransplantatie in limburg?

E

haartransplantatie resultaat in Limburg?

E

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie advies in Limburg

Om uw haartransplantatie specialist uit te kiezen is het belangrijk dat u hier een goed gevoel aan overhoudt. Bij Hair Clinic Wolf komt de haartransplantatie specialist gewoon naar u toe in Limburg. Het maakt voor ons niet uit in welke regio u in Limburg woont. U kunt het contactformulier invullen, een telefonische afspraak maken via de website, een WhatsApp bericht sturen of natuurlijk even bellen om zo een afspraak te maken voor uw intake in Limburg.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Tijdens de intake krijgt u alle informatie over het proces en uw haartransplantatie resultaat. Veelgestelde vragen van klanten zijn onder andere:

  • Wat is mijn donorgebied en ontvangstgebied?
  • Is een haartransplantatie een tijdelijk of permanente oplossing?
  • Wat is het verschil tussen de FUT- en FUE- techniek?
  • Wat zijn de prijzen voor een behandeling?

Al deze vragen beantwoordt Hair Clinic Wolf graag voor u. Tijdens de consultatie spreekt u onder andere over uw wensen, de behandeling, de behandelmethodieken FUE en DHI, het haargroeiproces en de controlemomenten.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie begint met een consultatie vooraf. Tijdens de consultatie spreekt u met uw adviseur over uw wensen en de behandeling. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op uw locatie in Limburg. Na de consultatie en het ontvangen van alle benodigde gegevens worden er foto’s genomen vanuit verschillende perspectieven. De haartransplantatie specialist uit Turkije stelt daarna vast of uw donorgebied en de structuur van uw haar geschikt zijn voor een haartransplantatie. Wanneer u geschikt wordt geacht krijgt u alle benodigde informatievoorzieningen voor de behandeling en de reis. Hierna volgt de behandeldag en medicatie. Na de behandeldag volgt achtereenvolgens een rustdag, wassing, controlemoment en de terugreis. Eenmaal terug in Nederland kunt u er voor kiezen om een wassing en controlemomenten uit te laten voeren door een gespecialiseerde kapper. Hair Clinic Wolf geeft zijn haartransplantatie werkwijze in Limburg weer in zeven stappen van consultatie tot controlemomenten. Op de pagina werkwijze kunt u meer lezen over alle stappen die worden doorlopen in het haartransplantatie proces bij Hair Clinic Wolf. 

voor en na baardtransplantatie baard snor transplantatie DHI

 

Hoelang duurt een haartransplantatie in Limburg?

Uw consult in Maastricht, Venlo, Roermond, Sittard-Geleen of waar u wenst duurt ongeveer tussen de 1 á 2 uur. Onze specialisten nemen de tijd om u gratis van al het benodigde advies te voorzien. De behandeling zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur, afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te bieden. Onze arts neemt alle tijd om uw wensen centraal te zetten en uw nieuwe haarlijn te tekenen. Een haartransplantatie kost wat tijd maar het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Het is de bedoeling dat u levenslang plezier heeft van uw nieuwe haarlijn.

 

Haartransplantatie resultaat in Limburg

Het resultaat is uiteraard het belangrijkste na een haartransplantatie behandeling. Maar hoe zie ik er nu uit na de behandeling en hoe krijg ik het beste resultaat? De antwoorden kunt u vinden op onze pagina: “Haartransplantatie Resultaat”.

Onze specialisten van Hair Clinic Wolf ondersteunen u tijdens het gehele eindproces. Na uw eindcontrole en wassing ontvangt u instructies waarin alle aandachtspunten staan voor na de behandeling. Al deze richtlijnen helpen bij het uiteindelijke resultaat.De eerste periode na de haartransplantatie kan er iets onnatuurlijks voorkomen: uw getransplanteerde haren kunnen uitvallen, ook wel shockfall genoemd. Dit is echter niet bij iedereen het geval, maar de kans is wel groot. Het heeft verder geen invloed op het resultaat en is niets om u zorgen over te maken, dit hoort erbij. De haaruitval begint ongeveer vanaf dag 15 na de behandeling tot aan het einde van de tweede maand. Na 12 tot 14 maanden ziet u het daadwerkelijke resultaat. 

Indien gewenst komen wij tijdens de eindcontrole op bezoek aan huis in Limburg. Samen kunnen we dan kijken naar het resultaat en eventuele openstaande vragen beantwoorden. Tussendoor mag u natuurlijk altijd contact opnemen met uw adviseur. 

 

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Als u kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

De lage haartransplantatie kosten
De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen gemiddeld rond de € 2.000,-.

De moderne haartransplantatie methodieken
De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.

Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit
Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.

Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden
In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

Onze calculatietool

Bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Veel gestelde vragen haartransplantatie specialist Limburg

Wat zijn de kosten voor een consult in Limburg?

Er zijn geen kosten verbonden aan uw consult in Limburg, in tegenstelling tot vele aanbieder biedt Hair Clinic Wolf een gratis consult aan huis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens dit persoonlijke gesprek.

Is iedereen uit Limburg geschikt voor een haartransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Er zijn hiervoor verschillende redenen mogelijk. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat uw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Verder heeft uw medische situatie invloed op de geschiktheid voor een haartransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Ook kunt u bij ons een geschiktheidstest doen waaruit blijkt in welke mate u geschikt bent.

Ik ben niet tevreden over mijn haartransplantatie in Limburg of omgeving, kunnen jullie ook een corrigerende haartransplantaties uitvoeren?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de klant niet tevreden is met het resultaat.

Waarom worden er foto’s gemaakt tijdens mijn consult?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

Is een haartransplantatie een tijdelijk of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat er bij uw eerste haartransplantatie rekening gehouden wordt met uw toekomst. Wij oogsten niet zoveel mogelijk haartjes maar de juiste hoeveelheid kijkend naar uw specifieke situatie.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor een goed genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kiest Hair Clinic Wolf ervoor de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u extra uitleg over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, heeft u alle kennis zodat u uw haren op de juiste manier zult wassen. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.