fbpx

Haartransplantatie Nederland

E

De beste haartransplantatie in Nederland?

E

Werkwijze haartransplantatie Nederland?

E

Haartransplantatie methodieken FUE en DHI

E

Haartransplantatie kosten Nederland

E

Intake in Nederland

De beste haartransplantatie Nederland

Iedereen verliest haar, een mens verliest iedere dag namelijk 50 tot 100 haren. Normaal gesproken groeit het weer terug. Echter ervaren vele mannen èn vrouwen het proces waarin de haren niet of minder terug groeien. Dit ziet u terug door een steeds dunner wordende kruin en kale plekken op de hoofdhuid. Een haartransplantatie in Nederland kan een oplossing zijn voor u.

Oorzaken van haarverlies lopen erg uiteen. Een veelvoorkomende oorzaak is stress. Dat veel stress niet goed voor de gezondheid is, is algemeen bekend, maar dat dit ook van grote invloed is op de haargroei is een tegenvaller. Haaruitval kan ook een gevolg zijn van een genetisch proces, alopecia androgenetica genaamd. Mocht u hinder ondervinden van veel haarverlies dan heeft u mogelijk een vorm van alopecia en is een haartransplantatie wellicht een uitkomst.

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf is wat u nodig heeft om de situatie op te lossen, zodat u uw haar weer terugkrijgt. Een haarspecialist komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een specialist in haartransplantaties in Nederland kan al uw onduidelijkheden beantwoorden, u kunt u vrijblijvend laten informeren. Direct weten of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Doe de gratis quick scan en ontvang daarnaast ook gelijk een prijsindicatie.

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa

Werkwijze haartransplantatie Nederland

Bij Hair Clinic Wolf wordt u uitgebreid geïnformeerd over een haartransplantatie in Nederland en in Istanbul. U heeft hierin de mogelijkheid zelf een keuze te maken welke locatie het beste bij uw wensen past.

We beginnen altijd met een intake in Nederland met uitleg over de haartransplantatie die eventueel gaat volgen. Hierin krijgt u alle noodzakelijke informatie. Tijdens de intake ziet u veel foto’s en filmpjes van het gehele haartransplantatie proces van zowel Istanbul als Nederland.

Als u ervoor kiest in Nederland te blijven voor uw haartansplantatie behandeling, dan verloopt de transplantatie als volgt. U wordt ‘s ochtends ontvangen in de haartransplantatie kliniek Nederland. Daar kunt u natuurlijk uw mogelijke vragen stellen. Nadat de aanmelding is voltooid, gaat de haartransplantatie beginnen. Voordat de implantatie kan beginnen, worden de haarzakjes aan de achterkant van het hoofd verwijderd, aangezien dit niet een gebied is waar erfelijke kaalheid optreedt. Deze haren, ook wel grafts genoemd, worden daarna op het gewenste gebied geplaatst. Er bestaan verschillende manieren om de haarzakjes te implanteren. De technieken die gebruikt worden voor de haartransplantatie zijn FUE, FUE Saffier of DHI.

Mocht u ervoor kiezen een transplantatie in Turkije te ondergaan, dan kan het avontuur starten met de reis naar Istanbul. Op het vliegveld zal onze chauffeur klaarstaan om u naar het hotel te brengen. De tweede dag zal de behandeling plaatsvinden, dit duurt gemiddeld  6-10 uur. Dit is afhankelijk van het aantal haren dat wordt geïmplanteerd.

De derde dag zal u een goede dag rust hebben in het hotel. Op de vierde dag wordt er een laatste beoordeling uitgevoerd en wordt het haar gewassen, terwijl u uitgebreid wordt geïnformeerd over de aanbevelingen die u moet volgen wanneer de behandeling is geëindigd. U ontvangt ook een garantiebewijs. Voor ons is het erg belangrijk om u garantie te bieden op uw getransplanteerde haar! De nazorg wordt geheel in Nederland voor u uitgevoerd.

voor na haartransplantatie before after hair transplant
voor na haartransplantatie before after hair transplant
voor na haartransplantatie before after hair transplant
voor na haartransplantatie before after hair transplant
voor na haartransplantatie before after hair transplant

Haartransplantatie FUE- en DHI- methode

De haartransplantatiemethodes die worden gegeven zijn volgens de FUE- en DHI methode. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt bekeken welke methode het beste bij u past .

Een haartransplantatie door middel van FUE verloopt volgens 5 stappen.

De eerste stap bestaat uit het maken van kleine incisies rondom de graft. Daarna worden de grafts verwijderd en in een specifiek soort  vloeistof geplaatst. Vervolgens zullen er kleine kanalen in de ontvangstplaats worden gecreëerd daar waar de haren worden geïmplanteerd.

Een behandeling met de FUE techniek leidt tot de mooiste resultaten. Uw haar zal er dan ook weer als natuurlijk uitzien. Met deze methode is één van de grootste voordelen dat er geen littekens op het achterhoofd achterblijven. Daarnaast worden geen hechtingen gebruikt en in dezelfde behandeltijd kunnen er meer grafts getransporteerd worden, in tegenstelling tot de oudere methodieken.

De DHI methode bestaat uit vier stappen. De stap voor het maken van kanalen wordt hier niet gebruikt. De eerste drie stappen zijn identiek aan de eerste drie stappen van de FUE-methode. Voor een haartransplantatie door middel van DHI, wordt er een DHI implanterpen gebruikt. Met behulp van deze pen wordt het haarzakje direct in uw hoofdhuid getransplanteerd.

Haartransplantatie kosten Nederland

De kosten van een haartransplantatie variëren heel erg per land. Een haartransplantatie in Nederland kan zelfs richting de € 8.000, – oplopen. Zo anders is dit in Turkije waar de gemiddelde prijzen rond de € 2.000 liggen. Het verschil in prijs is enorm en daarom voor veel mensen een van de redenen om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Naast het grote prijsverschil, kunt u vaak voor eerder genoemd bedrag onbeperkt grafts laten transplanteren. De prijs is daarnaast inclusief 3 hotelovernachtingen en VIP-vervoer tijdens uw verblijf. Wij vertellen u graag uitgebreid de voor- en nadelen.

Intake in Nederland

Een van de unieke voordelen van Hair Clinic Wolf is dat wij naar u toe komen voor een intake. Van Utrecht, Zeeland, Limburg tot aan Groningen en Friesland. Wij komen door heel Nederland naar u toe voor een haartransplantatieafspraak.

Komt u liever zelf naar ons kantoor in Kaatsheuvel of plant u liever een video intake dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. Een beslissing als deze is een niet alledaagse en wij willen u daarom zo goed mogelijk en persoonlijk voorbereiden en begeleiden gedurende dit proces.

Tijdens een persoonlijk gesprek komt u in gesprek met een van onze haarspecialisten. Wij vinden het heel belangrijk dat u zich goed voelt over een eventuele haartransplantatie bij ons en dat komt u tijdens het intakegesprek te weten. We bespreken tijdens de intake alle stappen die tijdens een haartransplantatie worden doorlopen en waar u verder aan moet denken. We gaan er vanuit dat u met vragen zit die u graag beantwoord ziet worden en dat kan uiteraard tijdens het gesprek.

Onze calculatietool

Bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Waarom een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.
Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.

Veelgestelde vragen

wat is fue en hoe werkt het in Nederland?

FUE is een haartransplantatie methodiek waarbij haarzakjes met behulp van een kleine holle boortje worden geoogst uit het donorgebied. Er worden vervolgens kanaaltjes in het ontvangstgebied gemaakt, waarna de haartjes met behulp van een speciaal ontworpen pincet in het ontvangstgebied geplaatst kunnen worden.

Wat is het verschil tussen de FUT- en FUE-techniek?

Het grote voordeel van de FUE-techniek ten opzichte van de verouderde FUT-techniek heeft te maken met het litteken. Bij de FUT-techniek wordt er namelijk een strip uit uw hoofdhuid verwijderd waardoor u er een litteken op uw donorgebied aan overhoudt. Bij de FUE-techniek is dit gelukkig niet het geval, hierdoor heeft Hair Clinic Wolf ervoor gekozen de FUT-techniek niet meer aan te bieden.

Wat is het verschil met DHI in Nederland?

Bij de DHI-methodiek wordt er gebruik gemaakt van implantatiepennen (Choi pennen). De graft wordt op dezelfde wijze geoogst echter wordt bij de plaatsing de graft direct in de hoofdhuid getransplanteerd.

Wat zijn de voordelen van FUE in NEderland?

De behandeling is minder tijdrovend dan DHI, hierdoor kunnen er meer grafts geïmplanteerd worden en is de behandeling goedkoper.

Wat zijn de nadelen van FUE in nederland?

Doordat er kanaaltjes worden gemaakt kan er een minder hoge dichtheid worden gerealiseerd ten opzichte van de DHI-methodiek. Verder is het herstelproces langer en wordt uw hoofdhuid geschoren.