fbpx

Haartransplantatie resultaat

E

Wat is het resultaat na een haartransplantatie?

E

Hoe krijg ik het beste haartransplantatie resultaat?

E

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie na haartransplantatie?

E

Beste haartransplantatie resultaat bij Hair Clinic Wolf

Wat is het resultaat na een haartransplantatie?

Als uw haarlijn terugtrekt of uw kruin dunner wordt, overweegt u misschien wel een haartransplantatie. Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat. Maar hoe lang duurt het nu voordat u resultaat ziet na de haartransplantatie? En wat gaan mijn haren verder doormaken? Lees hier alles over het resultaat na een haartransplantatie.

Bij Hair Clinic Wolf is een haartransplantatie in vier dagen verdeeld. Helaas is na deze vier dagen niet direct het resultaat zichtbaar, maar het is het wachten waard! Op de eerste dag stapt u op het vliegtuig richting Istanbul. Daar wordt u van de luchthaven opgehaald en vervolgens naar uw hotel gebracht. De tweede dag heeft u de behandeling, welke ongeveer 6 tot 8 uur duurt. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid grafts die getransplanteerd worden. Na de haartransplantatie wordt uw donorgebied voorzien van verband. Wanneer u een FUE behandeling ondergaat, krijgt u een hoofdband om. Wanneer u voor een DHI behandeling gaat, is dit niet het geval. 

De derde dag omvat een rustdag in het hotel. Op de vierde dag wordt u opnieuw op de haartransplantatie afdeling verwacht voor een nacontrole en wassing. Het verband wordt verwijderd en de eerste wassing vindt plaats. Wij voeren de eerste wassing uit en op dit moment wordt u voorzien van uitleg door middel van een Nederlandstalige instructievideo over de speciale manier van wassen. U ontvangt hiervoor van ons de te gebruiken lotion en shampoo.

Het is belangrijk dat u gedurende 8 dagen na de behandeling op de speciale manier wast. Na de haartransplantatie krijgt u lichte korstvorming op uw hoofdhuid. Het is belangrijk dat u hier niet aan krabt, dit heeft invloed op uw resultaat na de haartransplantatie. Op de tiende dag na uw behandeling krijgt u instructies hoe u de korstjes van uw hoofd kunt verwijderen. Dit heeft een positief effect op het resultaat omdat uw nieuwe haren zo makkelijker kunnen gaan groeien. Wanneer u de korstjes op de geïnstrueerde wijze heeft verwijderd, valt het bij niemand meer op dat er bij u haarimplantaten zijn geplaatst. De haardichtheid na de haartransplantatie zal net zo goed zijn als iemand met een natuurlijke gezonde bos haar!

 

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Hoe krijg ik het beste haartransplantatie resultaat?

Hair Clinic Wolf ondersteunt u tijdens het gehele nazorgproces. Na uw haartransplantatie ontvangt u instructies waarin alle aandachtspunten voor na de behandeling zijn opgenomen, deze richtlijnen dragen bij aan het resultaat.

Wanneer u een PRP behandeling combineert met een haartransplantatie zal dit ten goede komen op uw resultaat. PRP staat voor plaatjesrijk plasma, dit plasma zorgt voor extra gevoede haarzakjes, vlotte wondgenezing en het versterkt de groei van uw grafts. Meer weten over PRP, lees verder op onze pagina “Alles over PRP”.

Het is belangrijk dat u de instructies in de aangereikte documentatie goed opvolgt. Het onjuist opvolgen van de richtlijnen na de haartransplantatie kan negatieve gevolgen hebben op uw resultaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanraken van uw ontvangstgebied. Het is belangrijk dat u dit gebied niet aanraakt totdat u het gebied zelf gaat wassen. Door aanraking kunnen de grafts verplaatsen of loskomen. Verder is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat u de eerste 3 dagen lichamelijke inspanning zoveel mogelijk vermijdt. Rust zoveel mogelijk uit en voorkom bukken. De manier waarop u slaapt is hierbij ook belangrijk!

Wanneer u alle richtlijnen opvolgt, heeft dit een positief effect op uw haartransplantatie resultaat en staat niets een goed herstel in de weg! U zal versteld staan van de haardichtheid na de haartransplantatie!

  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant

  Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie na haartransplantatie?

  De eerste periode na de haartransplantatie gebeurt er iets onnatuurlijks voor uw gevoel: uw getransplanteerde haren kunnen uitvallen, ook wel shockfall genoemd. Dit heeft geen invloed op het resultaat en is niets om u zorgen over te maken, dit hoort erbij. Het hoeft niet zo te zijn dat het bij u ook gebeurt maar de kans is groot. De haaruitval begint ongeveer vanaf dag 15 na de behandeling tot aan 2 maanden na de haartransplantatie.

  In de derde maand na uw haartransplantatie gebeurt er niet veel. Sommige mensen krijgen enkele nieuwe haren of verliezen er nog een aantal. Aan het einde van de derde maand beginnen er iedere dag nieuwe haren te groeien. Het resultaat van de haartransplantatie begint u na 4 maanden echt te zien. Aan het einde van de zevende maand ziet u ongeveer 85 tot 90% van het resultaat. Vervolgens gaat in de achtste tot en met twaalfde maand het haar nog verder groeien en komen er steeds nieuwe haartjes bij. Na 12 tot 14 maanden ziet u daadwerkelijk uw resultaat, het was het wachten waard! Uw haardichtheid is na de haartransplantatie zo hoog als dat het er ooit in uw jongere jaren uitzag!

  Het is echter wel belangrijk dat u er rekening mee houdt dat bovenstaande beschrijving over het algemeen geldt, niet iedereen is hetzelfde dus bij niet iedereen zal het gehele proces hetzelfde verlopen. Dit is niets om u zorgen over te maken, echter bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  Beste haartransplantatie resultaat bij Hair Clinic Wolf

  Om uw haartransplantatie specialist uit te kiezen is het gewoon belangrijk dat u hier een goed gevoel aan overhoudt. Als u kijkt bij alle haartransplantatie aanbieders, is er geen enkele die een intake bij u in uw vertrouwde omgeving aanbiedt. Bij Hair Clinic Wolf komt de haartransplantatie specialist gewoon naar u toe. Tijdens de intake krijgt u alle informatie over het proces en uw haartransplantatie resultaat. Ook kunt u al uw mogelijke vragen stellen. U ontvangt tevens onze brochure: “Alles over haartransplantaties”. Bent u bang dat de haartransplantatie mislukt, wees dan gerust! Dit gebeurt namelijk niet zo snel. Wilt u een intake met één van onze specialisten? Maak online een afspraak, bel ons of vul onze onderstaande quick scan in en wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.


  Review
  5-sterren

  Review van Twan

  Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…  

  Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Hair Clinic Wolf en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Hair Clinic Wolf werd gemaakt.

  Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug.

  Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren.

  De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

  MAak een afspraak!

  +31 (0)416 68 58 08

  Marijn V.


  Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

  In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

  De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

  Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

  A. Boerekamps

  Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
  Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

  30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

  Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

  I. Cohen


  Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

  Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

  M. Lobbes


  Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

  Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

  M. Klinkenberg


  Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

  J. de Klerk


  Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

  Onze calculatietool

  bereken de kosten online

  Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

  Start nu

  N

  kosten op maat

  U ontvangt een prijsopgave op maat.

  N

  direct antwoord

  U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

  N

  Bent u geschikt?

  Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

  N

  GRatis brochure

  U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

  Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie