fbpx

Haartransplantatie Roosendaal

E

Overweegt u een haartransplantatie in Roosendaal?

E

Oorzaken haaruitval

E

Het Resultaat

E

Kosten voor een haartransplantatie

E

Uw intake in Roosendaal

Overweegt u een haartransplantatie in Roosendaal?

Voor een haartransplantatie in regio Roosendaal bent u bij Hair Clinic Wolf aan het juiste adres. Een mens verliest iedere dag tussen de vijftig en honderd haren. Normaal gesproken komen hier nieuwe haren voor terug, echter is dit niet altijd het geval. Als u last heeft van overmatig haarverlies, kunnen hier kale plekken uit ontstaan. Een haartransplantatie kan hiervoor een blijvende oplossing bieden. Een haartransplantatie helpt je om je een boost te geven aan je zelfvertrouwen en het geeft je weer controle over je uiterlijk. Bij uw zoektocht naar de juiste haartransplantatie kliniek is het belangrijk om te weten hoe een haartransplantatie in Roosendaal in zijn werk gaat. Woont u in Roosendaal, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Sprundel of Sint Willebrord? Wij kunnen u in elk gebied begeleiden!

Oorzaken haaruitval

Er zijn diverse oorzaken bekend voor haaruitval. De overgrote meerderheid van de mannen die kaal worden, wordt dit vanwege een erfelijke aandoening die bekend staat als Alopecia Androgenetica. Verder kan haaruitval veroorzaakt worden door een aantal andere factoren, waaronder:
• Stress
• Hormonale veranderingen
• Dermatologische aandoeningen
• Trauma of brandwonden
• Chirurgie
• Tekort aan vitamine B
Meer weten over de oorzaken van haaruitval? Hoe het haaruitval proces verloopt? Wat u kunt doen tegen haaruitval? Lees onze pagina: “Alles over haaruitval”.

 

Kosten haartransplantatie

De prijzen voor een haartransplantatie kunnen in Roosendaal hoog oplopen. Voor een haartransplantatie behandeling kan het totaalbedrag in Nederland oplopen tot €16.100,-. Als u dit met de prijzen in Turkije vergelijkt, ziet u dat deze kosten beduidend lager liggen. U kunt vaak al voor €2.000,- een behandeling ondergaan. Wilt u meer lezen over een behandeling in Turkije, met hierbij de voor en nadelen? Lees dan hier verder.

Via de online test van Hair Clinic Wolf komt u erachter of u geschikt bent voor een haartransplantatie en wat de kosten voor u uit Roosendaal zullen zijn. Onze prijzen starten al vanaf €1.799,-.

Uw intake in Roosendaal

Hair Clinic Wolf biedt verschillende mogelijkheden voor uw intake. Voordat u een definitieve keuze maakt waar u uw haartransplantatie uit laat voeren, heeft u waarschijnlijk graag een intakegesprek. En dat het liefst in de buurt. Dat kan bij Simson’s hair! Wij zorgen ervoor dat een haartransplantatie specialist bij u langskomt, of u nu in Roosendaal, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Sprundel of Sint Willebrord woont, wij komen gewoon naar u toe!

Een andere mogelijkheid is een intake bij ons op kantoor of telefonisch. Aan u de keuze!

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Waarom een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Roosendaal, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Sprundel of Sint Willebrord .

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.
Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.

Natuurlijke haarlijn

Welke factoren bepalen uw natuurlijke haarlijn? U leest hier meer.

inhammen opvullen

Zijn er bij u ook inhammen ontstaan die u graag wilt opvullen? Uw inhammen terug laten groeien kan met haartransplantatie bij ons. Lees hier meer.

Hoeveel grafts heb ik nodig

Bent u benieuwd hoeveel grafts u nodig heeft? Wij geven u graag een persoonlijk en eerlijk haartransplantatie advies.

Haargroei stimuleren na haartransplantatie

Wilt u graag uw haargroei stimuleren na uw haartransplantatie of uw haaruitval verminderen? Lees dan hier alle tips over de producten/behandelingen.

hAARTRANSPLANTATIE DAGBOEK

HAARTRANSPLANTATIE DAGBOEK

Haartransplantatie Corona

Wilt u graag een haartransplantatie ondergaan, maar bent u benieuwd hoe dit werkt in tijden van Corona? Hier vindt u alle ins en outs over de richtlijnen.

Kies uw haartransplantatie kliniek

Tijdens uw zoektocht naar de beste haartransplantatie kliniek zijn er veel verschillende factoren die een rol spelen in uw keuze, u leest de factoren hier.

Download onze nieuwe brochure over haartransplantatie

In onze brochure vindt u alle informatie over de oorzaken van haarverlies, behandeltechnieken, feiten over haartransplantaties, veel gestelde vragen en meer!

10 tips tegen haaruitval

Ervaart u overmatig haarverlies? Het kan zijn dat uw haargroeiproces verstoord is door bijvoorbeeld stress. U leest hier 10 tips tegen haaruitval.

Is een haartransplantatie in regio Roosendaal een tijdelijke of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan.

Wat zijn de prijzen?

Vraag voor een behandeling inclusief vlucht, hotel en nazorg direct een offerte aan voor uw specifieke situatie.

Wat zijn de effecten van roken, alcohol en drugs?

Het risico op complicaties door een operatie kan aanzienlijk worden verhoogd als u rookt. Het wordt ten zeerste aanbevolen om onze richtlijnen voorafgaand- en na de behandeling te volgen.

Hoe verloopt een intake in Roosendaal?

Tijdens het consult wordt uw huidige situatie beoordeeld en staat onze adviseur voor u klaar om u van een maatwerk advies te voorzien. U verkrijgt op dit moment alle informatie met betrekking tot de haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf en natuurlijk heeft u alle mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Heb ik een huisartsverwijzing nodig voor cosmetische chirurgie?

De meeste cosmetisch chirurgen en medische specialisten zien u graag voor een eerste consult zonder verwijzing van uw huisarts. Maar als u van plan bent door te gaan met cosmetische chirurgie, kan uw chirurg uw toestemming vragen om contact op te nemen met uw huisarts voor details over uw medische geschiedenis.

Wat zijn FUE en DHI?

Dit zijn moderne haartransplantatietechnieken waarbij er de haarzakjes stuk voor stuk worden overgeplaatst naar de ontvangende zone.

Wat is PRP?

Een PRP haar-behandeling is een innovatieve methode om zonder operatie toch uw haargroei te stimuleren.

Is Hair Clinic Wolf bereikbaar met de auto vanuit Roosendaal?

Ja, Hair Clinic Wolf is vanuit Roosendaal eenvoudig te bereiken met de auto. U rijdt hier ongeveer 50 minuten over. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op locatie aanwezig. Wilt u zelf liever niet rijden? Wij komen naar u toe in Roosendaal, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Sprundel of Sint Willebrord. Staat uw locatie hier niet tussen? Neem contact op en wij komen gratis naar u toe!