fbpx

Haartransplantatie Rotterdam

E

Een haartransplantatie in Rotterdam

E

oorzaken haaruitval

E

werkwijze van een haartransplantatie behandeling

E

Haartransplantatie resultaat in Rotterdam?

Een haartransplantatie in Rotterdam

Het verliezen van haren is een natuurlijk proces, een mens verliest namelijk iedere dag tussen de vijftig en honderd haren. Er zijn verschillende oorzaken van overmatig haaruitval. Het kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van stress. Haaruitval kan ook een gevolg zijn van een genetisch proces, alopecia androgenetica genaamd. 

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Maak hieronder direct een afspraak voor uw haartransplantatie advies in Rotterdam.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Bij Hair Clinic Wolf beantwoorden we alle mogelijke vragen en u krijgt advies dat het best bij uw haarsituatie past. U kunt een afspraak maken per telefoon via onze website. Daarnaast is een WhatsApp berichtje of even bellen altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een haartransplantatie intake in regio Rotterdam. Mocht u uw intake niet op locatie wensen in uw regio, dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Kaatsheuvel langskomen.

 

Oorzaken haaruitval

Er zijn diverse oorzaken bekend voor haaruitval. De overgrote meerderheid van de mannen die kaal worden, wordt dit vanwege een erfelijke aandoening die bekend staat als Alopecia Androgenetica. Verder kan haaruitval veroorzaakt worden door een aantal andere factoren, waaronder:
• Stress
• Hormonale veranderingen
• Dermatologische aandoeningen
• Trauma of brandwonden
• Chirurgie
• Tekort aan vitamine B
Meer weten over de oorzaken van haaruitval? Hoe het haaruitval proces verloopt? Wat u kunt doen tegen haaruitval? Lees onze pagina: “Alles over haaruitval”. 

voor en na haartransplantatie baard snor transplantatie DHI

Werkwijze van een HAARTRANSPLANTATIE BEHANDELING

Bij een haartransplantatie worden haarzakjes, ook wel grafts genoemd, uit de haarkrans achterop het hoofd naar het behandelgebied verplaatst. Dat kan de hoofdhuid zijn, maar ook de wenkbrauwen. Omdat de haren die in de haarkrans groeien immuun zijn tegen haaruitval, blijven ze ook op hun nieuwe plaats levenslang haar produceren. De haarzakjes kunnen op verschillende manieren worden verplaatst. Welke manier voor u het meest geschikt is, bepaalt u samen met uw arts. In het donorgebied groeien per vierkante centimeter ongeveer 75-80 grafts. Een mens heeft in totaal zo’n 14.000-15.000 grafts in het donorgebied beschikbaar. Het is echter belangrijk dat er niet te veel haren geoogst worden om kaalheid op het donorgebied te voorkomen. 

Er gaan zeven stappen aan vooraf om tot een succesvolle haartransplantatie behandeling te komen. De uitgebreide werkwijze hierover kunt u vinden op de pagina: ‘Werkwijze‘. Hair Clinic Wolf geeft met alle plezier inzicht in het proces van onze behandeltechnieken. Op eerdergenoemde pagina vindt u een beschrijving van de consultatie tot de controlemomenten. Daarnaast zit er ook verschil in een haartransplantatie bij vrouwen en een haartransplantatie bij mannen. Met name de manier van haaruitval verschilt. 

 

Haartransplantatie resultaat Rotterdam

De eerste periode na de haartransplantatie gebeurt er iets onnatuurlijks voor uw gevoel: uw getransplanteerde haren kunnen uitvallen, ook wel shockfall genoemd. Dit heeft geen invloed op het resultaat en is niets om u zorgen over te maken, dit hoort erbij. Het hoeft niet zo te zijn dat het bij u ook gebeurt maar de kans is groot. De haaruitval begint ongeveer vanaf dag 15 na de behandeling tot aan het einde van de tweede maand.

In de derde maand na uw haartransplantatie gebeurt er niet veel. Sommige mensen krijgen enkele nieuwe haren of verliezen er nog een aantal. Aan het einde van de derde maand beginnen er iedere dag nieuwe haren te groeien. Aan het einde van de zevende maand ziet u ongeveer 85 tot 90% van het resultaat. Vervolgens gaat in de achtste tot en met twaalfde maand het haar nog verder groeien en komen er steeds nieuwe haartjes bij. Na 12 tot 14 maanden ziet u daadwerkelijk uw resultaat, het was het wachten waard!

Het is echter wel belangrijk dat u er rekening mee houdt dat bovenstaande beschrijving over het algemeen geldt, niet iedereen is hetzelfde dus bij niet iedereen zal het gehele proces hetzelfde verlopen. Dit is niets om u zorgen over te maken, echter bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Hair Clinic Wolf werkt met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). De werkwijze van FUE of DHI is anders en daarom is het goed om de verschillen goed in kaart te brengen indien u twijfelt over deze behandelingen.

Consult in regio Rotterdam

Een consult in Rotterdam duurt ongeveer tussen de 1 á 2 uur. Een haartransplantatie advies hoeft niet altijd in Rotterdam plaats te vinden, een andere locatie is ook altijd mogelijk. Een van onze specialisten voorziet u tijdens een gesprek van alle benodigde adviezen. De behandeling zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur, afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te bieden. Onze arts neemt alle tijd om uw wensen centraal te zetten en uw nieuwe haarlijn te tekenen. Een haartransplantatie kost wat tijd maar het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Het is de bedoeling dat u levenslang plezier heeft van uw nieuwe haarlijn.

 

 

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Veel gestelde vragen haartransplantatie rotterdam

Wat zijn de kosten voor een consult in Rotterdam?

Er zijn geen kosten verbonden aan uw consult in Rotterdam, in tegenstelling tot vele aanbieder biedt Hair Clinic Wolf een gratis consult aan huis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens dit persoonlijke gesprek.

Is iedereen uit Rotterdam geschikt voor een haartransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Er zijn hiervoor verschillende redenen mogelijk. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat uw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Verder heeft uw medische situatie invloed op de geschiktheid voor een haartransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Ook kunt u bij ons een geschiktheidstest doen waaruit blijkt in welke mate u geschikt bent.

Ik ben niet tevreden over mijn haartransplantatie in Rotterdam of omgeving, kunnen jullie ook een corrigerende haartransplantaties uitvoeren?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de klant niet tevreden is met het resultaat.

Waarom worden er foto’s gemaakt tijdens mijn consult?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

Is een haartransplantatie een tijdelijk of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat er bij uw eerste haartransplantatie rekening gehouden wordt met uw toekomst. Wij oogsten niet zoveel mogelijk haartjes maar de juiste hoeveelheid kijkend naar uw specifieke situatie.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor een goed genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kiest Hair Clinic Wolf ervoor de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u extra uitleg over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, heeft u alle kennis zodat u uw haren op de juiste manier zult wassen. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.