fbpx

Haartransplantatie Tilburg

E

Hoe werkt een haartransplantatie in Tilburg?

E

Haartransplantatie methodieken FUE en DHI

E

Haartransplantatie prijzen

E

Intake in Tilburg

Hoe werkt een haartransplantatie in Tilburg?

Heeft u last van overmatig haaruitval of heeft u mogelijk enige vorm van Alopecia? Dan is een haartransplantatie in Tilburg wellicht de oplossing voor u.

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf is wat u nodig heeft om de situatie op te lossen, zodat u uw haar weer terugkrijgt. Voor de behandeling maakt het niet uit of u uit Tilburg, of Breda, Den Bosch, Goirle, Waalwijk, Gilze-Rijen of Eindhoven komt. Wij kunnen u op alle plekken bezoeken! Een specialist in haartransplantaties in Tilburg kan al uw onduidelijkheden beantwoorden, u kunt u vrijblijvend laten informeren. We hebben een adviseur klaar staan om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uitzoeken of u geschikt bent voor een haartransplantatie.

Bij Hair Clinic Wolf wordt u uitgebreid geïnformeerd over een haartransplantatie in Nederland en in Istanbul. U heeft hierin de mogelijkheid zelf een keuze te maken welke locatie het beste bij uw wensen past.

We beginnen altijd met een intake in Nederland met uitleg over de haartransplantatie die eventueel gaat volgen. Hierin krijgt u alle noodzakelijke informatie. Tijdens de intake ziet u veel foto’s en filmpjes van het gehele haartransplantatie proces van zowel Istanbul als Nederland. 

Als u ervoor kiest in Nederland te blijven voor uw haartansplantatie behandeling, dan verloopt de transplantatie als volgt. U wordt sochtends ontvangen in de haartransplantatie kliniek. Daar kunt u natuurlijk uw mogelijke vragen stellen. Nadat de aanmelding is voltooid, gaat de haartransplantatie beginnen. Voordat de implantatie kan beginnen, worden de haarzakjes aan de achterkant van het hoofd verwijderd, aangezien dit niet een gebied is waar erfelijke kaalheid optreedt. Deze haren, ook wel grafts genoemd, worden daarna op het gewenste gebied geplaatst. Er bestaan verschillende manieren om de haarzakjes te implanteren. De technieken die gebruikt worden voor de haartransplantatie zijn FUE, FUE Saffier of DHI.

Mocht u ervoor kiezen een transplantatie in Turkije te ondergaan, dan kan het avontuur starten met de reis naar Istanbul. Op het vliegveld zal onze chauffeur klaarstaan om u naar het hotel te brengen. De tweede dag zal de behandeling plaatsvinden, dit duurt gemiddeld  6-10 uur. Dit is afhankelijk van het aantal haren dat wordt geïmplanteerd.

De derde dag zal u een goede dag rust hebben in het hotel. Op de vierde dag wordt er een laatste beoordeling uitgevoerd en wordt het haar gewassen, terwijl u uitgebreid wordt geïnformeerd over de aanbevelingen die u moet volgen wanneer de behandeling is geëindigd. U ontvangt ook een garantiebewijs. Voor ons is het erg belangrijk om u garantie te bieden op uw getransplanteerde haar! De nazorg wordt geheel in Nederland voor u uitgevoerd.

Haartransplantatie FUE- en DHI- methode

Tijdens uw intakegesprek in Tilburg, zullen we u alles uitleggen op gebied van haartransplantatie methoden en wat ze inhouden. Daarbij krijgt u medisch advies over welke methode het beste bij u past.

Een haartransplantatie door middel van FUE verloopt volgens onderstaande stappen.

Eerst worden er kleine incisies rondom de grafts gemaakt in het donorgebied. Vervolgens worden de grafts verwijderd en in een speciale vloeistof geplaatst. Hierna zullen er kleine kanalen in de ontvangstplaats worden gecreëerd daar waar de haren worden geimplanteerd.

Een haartransplantatie door middel van DHI heeft maar 4 stappen in vergelijking tot de 5 stappen van FUE. Met deze methode is het niet nodig om vooraf de kanalen te maken. De eerste drie stappen zijn identiek aan de eerste drie stappen van de FUE-methode. Voor een haartransplantatie door middel van DHI, wordt er een DHI implantator gebruikt. Met behulp van deze pen wordt het haarzakje direct op uw hoofdhuid getransplanteerd.

Bij Hair Clinic Wolf willen we u een volledige en nauwkeurige beschrijving geven van onze werkwijze. Wanneer nodig kunt u contact opnemen met een van onze specialisten in de regio Tilburg via +31 (0) 76 785 7874. Zij staan u graag te woord.

Prijzen van haartransplantatie

Als u haarimplantaten overweegt, kan het zijn dat de prijzen van een haartransplantatie in Tilburg u verbazen. De kosten die worden geïmpliceerd van haartransplantatie in de Nederland kunnen oplopen tot € 16.100, – in tegenstelling tot de gemiddelde prijzen in Turkije van rond de € 2.000, hieruit kan worden opgemerkt dat het verschil tussen de twee groot is, daarbij kunt u voor het bedrag dat u in Turkije betaalt bij sommige een onbeperkt aantal grafts laten transplanteren. En alsof dat nog niet genoeg is, is de prijs zelfs inclusief 3 hotelovernachtingen en VIP-vervoer tijdens uw verblijf. Benieuwd naar de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije? We hebben ze hier voor u op een rijtje gezet.

Bij Hair Clinic Wolf, kunt u gebruik maken van een online kostencalculator en u ontvangt uw persoonlijke prijsopgave. Onze prijzen beginnen vanaf €1.799,-.

Intake in Tilburg

Als u informatie aan het zoeken bent, zult u merken dat er geen enkele aanbieder van haartransplantaties is die u in uw eigen omgeving zal bezoeken. Hair Clinic Wolf doet dat wel. Wij willen het u vergemakkelijken waar dat mogelijk is, daarom verzekeren wij dat een van onze haartransplantatie-specialisten naar uw huis komt voor een intake, dat is het moment waarop u al uw onduidelijkheden kunt bespreken en onze specialist zal u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Het is erg belangrijk dat u zich goed voelt en dat komt u tijdens het intakegesprek te weten. U krijgt ook onze brochure: “Alles over haartransplantaties”, het is erg belangrijk dat u goed geïnformeerd bent.

Mocht u niet in Tilburg een intake willen doen, dan kunt u natuurlijk altijd langskomen op ons kantoor in Kaatsheuvel of een telefonische intake inplannen. 

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Waarom een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.
Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.

veelgestelde vragen HAartransplantaie TIlburg

wat is fue en hoe werkt het?

FUE is een haartransplantatie methodiek waarbij haarzakjes met behulp van een kleine holle boortje worden geoogst uit het donorgebied. Er worden vervolgens kanaaltjes in het ontvangstgebied gemaakt, waarna de haartjes met behulp van een speciaal ontworpen pincet in het ontvangstgebied geplaatst kunnen worden. 

Wat is het verschil tussen de FUT- en FUE-techniek?

Het grote voordeel van de FUE-techniek ten opzichte van de verouderde FUT-techniek heeft te maken met het litteken. Bij de FUT-techniek wordt er namelijk een strip uit uw hoofdhuid verwijderd waardoor u er een litteken op uw donorgebied aan overhoudt. Bij de FUE-techniek is dit gelukkig niet het geval, hierdoor heeft Hair Clinic Wolf ervoor gekozen de FUT-techniek niet meer aan te bieden.

Wat is het verschil met DHI?

Bij de DHI-methodiek wordt er gebruik gemaakt van implantatiepennen (Choi pennen). De graft wordt op dezelfde wijze geoogst echter wordt bij de plaatsing de graft direct in de hoofdhuid getransplanteerd.

Wat zijn de voordelen van FUE?

De behandeling is minder tijdrovend dan DHI, hierdoor kunnen er meer grafts geïmplanteerd worden en is de behandeling goedkoper.

Wat zijn de nadelen van FUE?

Doordat er kanaaltjes worden gemaakt kan er een minder hoge dichtheid worden gerealiseerd ten opzichte van de DHI-methodiek. Verder is het herstelproces langer en wordt uw hoofdhuid geschoren.