fbpx

Haartransplantatie Turkije

E

Waarom haartransplantatie Turkije?

E

Voordelen van een haartransplantatie in TUrkije

E

Nadelen van een haartransplantatie in Turkije

Waarom haartransplantatie Turkije?

Meer dan 8 miljoen mensen reizen elk jaar naar het buitenland voor een medische behandeling. Vaak dus ook voor een haartransplantatie Turkije. Met de vooruitgang in technologie, onderwijs, training en faciliteiten in combinatie met de torenhoge prijzen van medische behandelingskosten in Nederland, kiezen steeds meer mensen ervoor om naar Turkije te reizen om een cosmetische of gezondheidsbehandeling te ondergaan. Maar waarom gaan er zoveel mensen voor een haartransplantatie naar Turkije?

Turkije is hét centrum voor haartransplantaties ter wereld

Turkije, het centrum voor haartransplantaties ter wereld, verwelkomt elke maand minstens 5.000 medische toeristen. Allemaal bezoeken ze het Turkse land om hun zelfvertrouwen te herstellen. Door een haartransplantatie krijgen mensen weer een mooie bos haar, waar ze eerst onzeker waren over de kale plakken op hun hoofd. Een haartransplantatie Turkije is dan ook meer geworden dan alleen een medische ingreep. Het is een ervaring die patiënten een nieuwe start geeft. Een start die vrij is van zelftwijfel! In Turkije wordt je vanaf het moment dat je aankomt dan ook begeleid tot aan het moment dat je weer terug vliegt naar Nederland.

Betere medische diensten, lagere kosten en geen wachttijden

De belangrijkste redenen waarom miljoenen mensen voor medisch toerisme kiezen, is te wijten aan betere medische diensten en lokale behandelingsopties, samen met de kostenbesparingen in combinatie met weinig tot geen wachttijden. In veel gevallen, zelfs wanneer rekening wordt gehouden met de vliegtarieven, zijn patiënten nog steeds maar 50% van de kosten kwijt, vergeleken met het krijgen van dezelfde haartransplantatie procedure in Nederland.

De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in bijvoorbeeld Australië is ruim €13.000,-, terwijl de gemiddelde prijs voor haartransplantatie in Turkije €2.000,- is. Dit grote prijsverschil is een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen u voor zijn gegaan.

Turkije heeft ziekenhuizen met volledig uitgeruste Europese normen

Een goed ziekenhuis voor haartransplantatie Turkije moet daar over de nodige medische apparatuur en verplichtingen beschikken. Chirurgen en dermatologen in klinieken of ziekenhuisinstellingen moeten daarnaast over de nodige certificaten beschikken. Turkije is het leidende land in de sector. Er zijn dan ook veel ziekenhuizen in Turkije geaccrediteerd en voldoen aan Europese standaarden.

Gemiddelde kosten per land

Gebaseerd op 2000 grafts en FUE-techniek.
N

Turkije, € 2.000,-

N

Hongarije, € 3.200,-

N

Polen, € 3.500,-

N

Mexico, € 4.025,-

N

Maleisie, € 4.470,-

N

Thailand, € 4.650,-

N

UK, € 6.050,-

N

Australië, € 13.500,-

N

VS € 14.300,-

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Als u kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

De lage haartransplantatie kosten
De haartransplantatie kosten Turkije liggen gemiddeld rond de € 2.000,-.

De moderne haartransplantatie methodieken
De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.

Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit
Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.

Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden
In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

De nadelen van een haartransplantatie in Turkije

Buiten voordelen zijn er ook nadelen te benoemen aan een haartransplantatie in Turkije, namelijk:

U bent langer onderweg
Voor de haartransplantatie gaat u naar Istanbul, dit voelt voor sommigen als een belemmering.

Het is een geregel
Voor een haartransplantatie in Turkije verblijft u minimaal 3 nachten in Istanbul. Het is belangrijk dat u transport van en naar het vliegveld regelt en overnachtingen in een hotel. Om het u makkelijker te maken biedt Hair Clinic Wolf ook een pakket inclusief transport en verblijf. U hoeft hiervoor niets extra’s te regelen.

Wees voorzichtig met goedkope plaatsen
Tijdens het zoeken naar de juiste haartransplantatie aanbieder voor uw haartransplantatie in Turkije kunnen er veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. U moet zorgvuldig zoeken en het kan erg belangrijk zijn dat u niet op elke advertentie vertrouwt. De gemiddelde haartransplantatie kosten Turkije liggen rond de €2.000,-. Als u veel goedkopere opties tegenkomt, is het belangrijk dat u voorzichtig bent. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd kan worden.

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Marijn V.


Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

A. Boerekamps

Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

I. Cohen


Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

M. Lobbes


Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

M. Klinkenberg


Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

J. de Klerk


Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!