fbpx

Haartransplantatie Utrecht

E

Haartransplantatie advies van onze haarkliniek Utrecht

E

Hoe werkt een haartransplantatie?

E

Wanneer zie ik resultaat na mijn behandeling?

E

WAAROM EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE?

Haartransplantatie advies van onze haarkliniek Utrecht

Last van een steeds kaler wordende kruin of inhammen, dan denkt u wellicht aan een haartransplantatie in regio Utrecht. Als u nadenkt over een haartransplantatie wilt u natuurlijk de voor u best mogelijke verstrekker en zal u waarschijnlijk vele vragen hebben. Bij Hair Clinic Wolf beantwoorden we die vragen graag voor u en krijgt u advies dat het best bij uw haarsituatie past. Enkele vragen die u bijvoorbeeld kunt hebben zijn:

  • Welke behandelingen zijn er?
  • Hoe ziet een behandeldag of periode er uit?
  • Hoe werkt een haartransplantatie?
  • Wat kost een haartransplantatie behandeling?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK BIJ ONZE HAARKLINIEK

Voor al deze vragen en overig advies kunt u een afspraak maken per telefoon via de website van onze haarkliniek in Utrecht. Een WhatsApp berichtje of even bellen is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een haartransplantatie intake in regio Utrecht. Mocht u uw intake niet op locatie wensen in uw regio, dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Kaatsheuvel langskomen.

Hoe werkt een haartransplantatie in Utrecht?

De werkwijze bij Hair Clinic Wolf op het gebied van haartransplantaties is vormgegeven in zeven stappen van consultatie tot en met de wassing en controleafspraken. Het begint allemaal met een consultatie met een adviseur over uw wensen. Voordeel is dat u gemakkelijk een afspraak telefonisch inplant waarna indien gewenst de adviseur bij u langskomt. Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen stellen. Na het gesprek worden foto’s gemaakt vanuit verschillende perspectieven. Deze worden beoordeeld door onze Turkse haartransplantatie specialist. De Turkse haartransplantatie specialist stelt vast of uw donorgebied en de structuur van uw haar geschikt zijn voor een haartransplantatie. Is alles naar wens en goedgekeurd dan kunnen we over gaan tot de daadwerkelijke behandeling. U krijgt van te voren alle benodigde informatie over uw behandeling, de reis en alle randzaken die voor u geregeld zijn ter plaatse. Wij nemen alle zorgen uit handen. Op onze pagina ‘werkwijze’ leggen wij uitgebreider uit hoe de totale behandeling in zijn werking gaat. Daarnaast wordt uitgelegd wat de doorlopen stappen zijn na de behandeling. Met alleen de behandeling bent u immers nog niet klaar, de nazorg is net zo belangrijk. Hierbij moet u denken aan een wassing, de terugreis en controleafspraken inplannen in Nederland.

Hair Clinic Wolf werkt met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). De werkwijze van FUE of DHI is anders en daarom is het goed om de verschillen goed in kaart te brengen indien u twijfelt over deze behandelingen.

Consult in regio Utrecht

Een consult van onze Haarkliniek in Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein of andere plaats in Utrecht duurt ongeveer tussen de 1 á 2 uur. Een haartransplantatie advies hoeft niet altijd in Utrecht plaats te vinden, een andere locatie is ook altijd mogelijk. Een van onze specialisten voorziet u tijdens een gesprek van alle benodigde adviezen. De behandeling zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur, afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te bieden. Onze arts neemt alle tijd om uw wensen centraal te zetten en uw nieuwe haarlijn te tekenen. Een haartransplantatie kost wat tijd maar het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Het is de bedoeling dat u levenslang plezier heeft van uw nieuwe haarlijn.

 

 

vaststellen geschiktheid haartransplantatie turkije specialist behandeling techniek kosten resultaat
vaststellen geschiktheid haartransplantatie turkije specialist behandeling techniek kosten resultaat voor na review haartransplantatie Turkije
Haartransplantatie Turkije Simson's hair DHI FUE methode

 

WANNEER ZIE IK RESULTAAT NA MIJN HAARTRANSPLANTATIE BEHANDELING?

De eerste periode na de haartransplantatie gebeurt er iets onnatuurlijks voor uw gevoel: uw getransplanteerde haren kunnen uitvallen, ook wel shockfall genoemd. Dit heeft geen invloed op het resultaat en is niets om u zorgen over te maken, dit hoort erbij. Het hoeft niet zo te zijn dat het bij u ook gebeurt maar de kans is groot. De haaruitval begint ongeveer vanaf dag 15 na de behandeling tot aan het einde van de tweede maand.

In de derde maand na uw haartransplantatie gebeurt er niet veel. Sommige mensen krijgen enkele nieuwe haren of verliezen er nog een aantal. Aan het einde van de derde maand beginnen er iedere dag nieuwe haren te groeien. Aan het einde van de zevende maand ziet u ongeveer 85 tot 90% van het resultaat. Vervolgens gaat in de achtste tot en met de twaalfde maand het haar nog verder groeien en komen er steeds nieuwe haartjes bij. Na 12 tot 14 maanden ziet u daadwerkelijk uw resultaat.

Het is echter wel belangrijk dat u er rekening mee houdt dat bovenstaande beschrijving over het algemeen geldt, niet iedereen is hetzelfde dus bij niet iedereen zal het gehele proces hetzelfde verlopen. Dit is niets om u zorgen over te maken, echter bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Waarom een haartransplantatie in Turkije?

Ruim acht miljoen mensen ondergaan iedere jaar een medische behandeling in het buitenland. Voornaamste reden hiervoor zijn onder andere de vooruitgang in technologie, faciliteiten en de goedkopere behandelkosten. Voor veel mensen is het daarom steeds interessanter om hiervoor naar Turkije te reizen. Maar waarom kiezen zoveel mensen dan voor Turkije?

Turkije is ten eerste hét centrum voor haartransplantaties. Iedere maand komen er meer dan vijfduizend mensen naar Turkije voor een haartransplantatie. Een haartransplantatie in Turkije is meer geworden dan alleen een medische ingreep. Het is een ervaring die patiënten een nieuwe start geeft voor een zelfverzekerde toekomst.

Turkije biedt met name een voordeel op het gebied van medische diensten en behandelingsopties. Dit in combinatie met de lage kosten en korte wachttijden maakt dat dit een heel interessante optie is voor mogelijke patiënten.

Turkije heeft ziekenhuizen die volledig zijn uitgerust met de Europese normen. Een ziekenhuis of kliniek in Turkije moet met zijn chirurgen en dermatologen voor haartransplantaties over voldoende medische apparatuur, certificaten en verplichtingen beschikken. De ziekenhuizen in Turkije zijn volledig geaccrediteerd en voldoen aan de Europese standaarden.

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Veel gestelde vragen haartransplantatie specialist Utrecht

Wat zijn de kosten voor een consult in Utrecht?

Er zijn geen kosten verbonden aan uw consult in Utrecht, in tegenstelling tot vele aanbieder biedt Hair Clinic Wolf een gratis consult aan huis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens dit persoonlijke gesprek.

Is iedereen uit Utrecht geschikt voor een haartransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Er zijn hiervoor verschillende redenen mogelijk. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat uw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Verder heeft uw medische situatie invloed op de geschiktheid voor een haartransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Ook kunt u bij ons een geschiktheidstest doen waaruit blijkt in welke mate u geschikt bent.

Ik ben niet tevreden over mijn haartransplantatie in Utrecht of omgeving, kunnen jullie ook een corrigerende haartransplantaties uitvoeren?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de klant niet tevreden is met het resultaat.

Waarom worden er foto’s gemaakt tijdens mijn consult?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

Is een haartransplantatie een tijdelijk of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat er bij uw eerste haartransplantatie rekening gehouden wordt met uw toekomst. Wij oogsten niet zoveel mogelijk haartjes maar de juiste hoeveelheid kijkend naar uw specifieke situatie.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor een goed genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kiest Hair Clinic Wolf ervoor de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u extra uitleg over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, heeft u alle kennis zodat u uw haren op de juiste manier zult wassen. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.