fbpx

Haartransplantatie Vrouwen

E

Kliniek voor haartransplantatie vrouwen

E

Haartransplantatie inhammen vrouw

E

Ongeschoren haartransplantatie methodiek bij vrouwen

E

Haartransplantatie vrouwen voor en na

E

Haartransplantatie prijzen

E

Intake in uw regio

Kliniek voor haartransplantatie vrouwen

Een haartransplantatie voor vrouwen is geen nieuwe procedure, maar in het verleden werd het doorgaans eerder als een optie beschouwd voor mannen in plaats van vrouwen. Hoewel het zeker een zeer effectieve optie is voor mannelijke kaalheid, bieden haartransplantaties ook een oplossing voor het groeiende aantal vrouwen dat aan haarverlies lijdt. Hair Clinic Wolf begrijpt dat haarverlies voor vrouwen voor verlies in zelfvertrouwen kan zorgen. Een volle bos haar is een belangrijk onderdeel van je identiteit. Het is dus begrijpelijk dat vrouwen die aan haarverlies lijden, een haartransplantatie beschouwen als een oplossing en een ingreep die hun leven verandert.

Als het om haaruitval of inhammen gaat, denken mensen misschien vooral aan mannen, maar vrouwelijke kaalheid is een veel voorkomende zorg voor veel vrouwen. Er zijn veel redenen waarom een vrouw haar haar zou kunnen verliezen, waaronder genetica, stress en trauma, diverse Alopecia vormen, een slecht dieet, verandering van levensstijl, een medische aandoening of medische behandeling. Ongeacht de reden vinden veel vrouwen het verliezen van hun haar ongelofelijk schokkend en traumatisch. Het goede nieuws is dat haartransplantaties een zeer effectieve oplossing kunnen zijn voor voller haar en het grotere zelfvertrouwen dat erop volgt.

HAARTRANSPLANTATIE INHAMMEN VROUW

Veel vrouwen ontwikkelen ongewenste inhammen. De kale plekken die ontstaan aan de zijkanten van het hoofd worden veroorzaakt door overmatig haaruitval. Inhammen komen voor bij zowel mannen als vrouwen.

Inhammen kunnen veel invloed hebben op je eigenwaarde doordat je jezelf onzeker kunt gaan voelen of je er zelfs voor gaat schamen. Een natuurlijke reactie hierop is dat je probeert de inhammen in eerste instantie te verbergen. Dit zal waarschijnlijk alleen een tijdelijke oplossing zijn. Een aanhoudende oplossing hiervoor is een haartransplantatie ondergaan. Hierbij worden haren van de achterkant getransplanteerd naar de kalende plekken. Bij Hair Clinic Wolf bieden we hier blijvende oplossingen voor. Daarnaast begrijpen wij dat u het over dit onderwerp niet graag met iedereen spreekt. Wij staan daarom altijd voor u klaar voor een gesprek en om de mogelijkheden te bekijken.

Vele vrouwen gingen u voor en kozen voor een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf, in de onderstaande video wordt uitgebreid en eerlijk verteld waarom. 

Alopecia androgenetica bij vrouwen

Alopecia androgenetica is bij het mannelijk geslacht te herkennen doordat de hoeveelheid haar bij de inhammen of op de kruin minder wordt. Deze vorm komt voornamelijk bij mannen voor, maar ook vrouwen kunnen last hebben van alopecia androgenetica. Bij vrouwen wordt het daarom ‘haarverlies volgens het vrouwelijk patroon’ genoemd. Haaruitval vindt bij vrouwen veel meer gelijkmatig plaats in een diffuus patroon. In tegenstelling tot bij een man blijven de haargrenzen meer volledig.  Alopecia androgenetica is een verouderingsverschijnsel dat voor het grootste gedeelte genetisch bepaald is.

Er zijn naast alopecia androgenetica veel andere verschillende vormen van alopecia. Een voorbeeld hiervan is alopecia areata. Dit is een vorm die begint met kale plekken op het hoofd. Het is een ziekte van de haarwortels. De plekken waar de haarwortels zijn getroffen zijn in de meeste gevallen rond of ovaal. In de plekken vallen grotendeels alle haren uit, terwijl de huid eromheen een normale haargroei vertoont. Andere vormen van alopecia zijn: cicatricialis, traumatica, totalis, diffusa, universalis en cicatricialis.

Regenera tegen haaruitval bij vrouwen

Regenera Activa is een innovatieve behandeling die is ontwikkeld om haaruitval bij mannen en vrouwen tegen te gaan. Het maakt gebruik van geavanceerde capillaire regeneratieve technologie gericht op androgenetische alopecia. De Regenera Activa-behandeling maakt gebruik van uw eigen haar dat cellen bevat die helpen bij het activeren van de follikels rond het gebied van haaruitval. Met andere woorden, het gebruikt het vermogen van uw eigen lichaam om nieuw haar te produceren door een haarregeneratieproces te stimuleren.

Benieuwd naar hoe een regenera behandeling werkt en hoe een behandelingsproces eruit ziet? Ga dan naar onze pagina over regenera tegen haaruitval of neem direct contact op voor gratis persoonlijk advies.

Ongeschoren haartransplantatie methodiek voor vrouwen

Ongeschoren haartransplantatie is een geschikte methode voor iedereen die zonder te scheren het haartransplantatieproces wil doorlopen. Voordelen hiervan zijn dat het haartransplantatie proces als minder ingrijpend wordt ervaren. Het herstel na een behandeling gaat ook sneller. Een ander belangrijk voordeel van een ongeschoren haartransplantatie methode voor veel vrouwen is dat je jezelf weer makkelijker in het openbaar durft te vertonen. Logischerwijs hebben de meeste vrouwen een voorkeur voor een behandeling zonder dat zij met gemillimeterd kapsel rond hoeven te lopen.

Voor de behandeling worden haarzakjes uit uw achterhoofd gehaald, dit gebied is namelijk niet erfelijk belast op haarverlies. Deze haartjes, ook wel grafts genoemd, worden vervolgens in het gewenste gebied geplaatst. De haarzakjes kunnen op verschillende manieren geïmplanteerd worden. De ongeschoren DHI haartransplantatie is een goede mogelijkheid voor vrouwen. Hierbij wordt er een minimaal gedeelte van uw donorgebied geschoren. Ook bij een Regenera behandeling is het niet noodzakelijk om uw gehele hoofd te scheren.

Van te voren kan de arts u altijd een inschatting geven van het te scheren gebied. Zo weet u goed wat u kunt verwachten.

Taner haartransplantatie Turkije
Hoofd een van vrouw na haartransplantatie behandeling

Haartransplantatie vrouwen voor en na

Een haartransplantatie voor vrouwen begint met een consult vooraf met een van onze adviseurs. De specialist zal onder andere rekening houden met de beste chirurgische aanpak voor het probleem dat u heeft met uw haar en uw wensen en zorgen. Het consult kan telefonisch plaatsvinden, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op uw eigen gewenste locatie.

Na het consult en het ontvangen van alle benodigde gegevens worden er foto’s genomen vanuit verschillende perspectieven. De foto’s worden alleen met u en het medische team in Istanbul gedeeld. De haartransplantatie specialist uit Turkije stelt daarna vast of uw donorgebied en de structuur van uw haar geschikt zijn voor een haartransplantatie. U ontvangt altijd binnen 24 uur uw persoonlijke advies. Wanneer u beslist dat wij uw partij zijn waarbij u uw haartransplantatie wilt ondergaan, dan ontvangt u alle benodigde informatie voor de behandeling en de reis.

Bij Hair Clinic Wolf duurt een behandeling vier dagen. De eerste dag omvat uw reisdag richting Istanbul, op het vliegveld staat onze chauffeur voor u klaar om u naar het hotel te brengen. Op dag twee vindt de behandeling plaats, deze duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Dit hangt af van de hoeveelheid haartjes die geïmplanteerd gaan worden.

Op de derde dag heeft u lekker een rustdag in het hotel. Daarna wordt op de vierde dag een eindcontrole en wassing uitgevoerd. Op dit moment wordt u uitgebreid geïnformeerd over de richtlijnen na de behandeling en de wassing. Ook ontvangt u uw garantiecertificaat, wij vinden het erg belangrijk dat wij u de groeigarantie van uw getransplanteerde haren bieden!

Eenmaal terug in Nederland kunt u er voor kiezen om de wassingen uit te laten voeren door een gespecialiseerde kapper. Hair Clinic Wolf geeft zijn haartransplantatie werkwijze weer in zeven stappen van consultatie tot controlemomenten. Op de pagina werkwijze kunt u meer lezen over alle stappen die worden doorlopen in het haartransplantatie proces bij Hair Clinic Wolf.

Wordt een haartransplantatie voor vrouwen vergoed?

Haartransplantatiechirurgie wordt doorgaans niet vergoed door de verzekering. Een haartransplantatie wordt vaak om cosmetische redenen ondergaan waardoor er geen vergoeding voor is. Dit geldt voor zowel mannelijke als vrouwelijke haartransplantaties.

Voor en na foto vrouw haartransplantatie Turkije

Haartransplantatie prijzen

Als u een haartransplantatie overweegt schrikt u mogelijk van de prijzen voor een haarimplantatie in Nederland. De kosten voor een haartransplantatie in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Breda en omgeving kunnen namelijk oplopen tot meer dan €10.000,-. Als u de kosten voor een haartransplantatie in Nederland vergelijkt met een haartransplantatie in Turkije, dan komt u al snel tot de conclusie dat de gemiddelde prijs voor een haartransplantatie voor vrouwen in Turkije rond de €2.000,- ligt. Ook kunt u voor dit bedrag bij sommige aanbieders een onbeperkt aantal grafts laten transplanteren. Verder is de prijs zelfs inclusief 3 hotelovernachtingen en VIP-transport tijdens uw verblijf. Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen voor een haartransplantatie in Turkije? Wij hebben ze hier voor u op een rijtje gezet.

Bij Hair Clinic Wolf kunt u online gebruik maken van een geschiktheids- en kostencalculator en ontvangt u uw persoonlijke prijsberekening. Kijk nu wat een haartransplantatie voor vrouwen zal kosten. Onze prijzen starten al vanaf €1.799,-.

Intake in uw regio

Om uw definitieve keuze te maken is het fijn om vooraf een intakegesprek te hebben gehad. De haartransplantatie specialisten van Hair Clinic Wolf komen graag naar u toe in uw regio. Wij willen u zo veel mogelijk ontlasten. Tijdens het vrijblijvende consult bespreekt u uw wensen. Ook zijn er bijvoorbeeld belangrijke vragen die u beantwoordt zou willen hebben, zoals: houd ik littekens over aan de behandeling? Of: is het resultaat wat ik voor ogen heb realistisch? Al uw vragen worden beantwoord! Buiten een intake bij u, kunt u natuurlijk ook altijd een telefonische intake ontvangen of bij ons op kantoor in Kaatsheuvel langskomen. Bent u woonachtig in Zeeland, Limburg, Noord- of Zuid-Holland, Friesland, Noord-Brabant Drenthe, Overijssel, Utrecht of Flevoland? Niks is bij ons te ver, onze specialisten rijden graag uw kant op!

Intake haartransplantatie Haarimplantatie Turkije FUE DHI


Review
5-sterren

vaststellen geschiktheid haartransplantatie turkije specialist behandeling techniek kosten resultaat voor na review haartransplantatie Turkije

Review van A. Boerekamps

Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd..

Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Hair Clinic Wolf. Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Hair Clinic Wolf ging ik de haartransplantatie doen. Ik heb misschien nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Hair Clinic Wolf dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

MAak een afspraak!

+31 (0) 416 685 808

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel.

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Waarom een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.
Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.

Veelgestelde vragen over een haartransplantatie voor vrouwen

IS EEN HAARTRANSPLANTATIE voor vrouwen EEN TIJDELIJK OF PERMANENTE OPLOSSING?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het is hierbij echter wel belangrijk dat de directe oorzaak van de haaruitval is vastgesteld.

Zijn alle vrouwen geschikt voor een haartransplantatie?

Helaas zijn niet alle vrouwen geschikt voor een haartransplantatie. Het is altijd heel belangrijk voorafgaand een consult met een van onze haarspecialisten in te plannen. Er zijn bijvoorbeeld Alopecia vormen waarbij een haartransplantatie geen oplossing kan bieden.

Wat zijn de redenen van haarverlies bij vrouwen?

Een van de belangrijkste redenen voor haarverlies bij vrouwen is alopecia androgenetica. Hierbij worden de hoofdharen van de vrouw dunner. Het is een erfelijke aandoening die kan worden overgedragen door een van de ouders. Andere oorzaken van haarverlies kunnen bijvoorbeeld zijn het gebruik van medicatie, verandering in hormonen, stress en een tekort aan vitamines.

MAG IK NAAR DE KAPPER VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING?

Het is belangrijk u uw haren laat groeien voordat u uw haartransplantatie ondergaat. Het is voor het behandelend team namelijk belangrijk dat zij inzicht hebben in uw natuurlijke haargrens en de haargroeirichting.

KAN IK PIJN VOELEN TIJDENS DE HAARTRANSPLANTATIE?

Er wordt voor de verdoving gebruik gemaakt van een dermo jet, dit is een naaldloze anesthesiemogelijkheid. Door gebruik te maken van deze verdovingsmanier ervaren de meeste mensen geen tot nauwelijks pijn. U voelt hoogstens een kleine druk op uw hoofd.

MOET MIJN HAAR GESCHOREN WORDEN VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE?

Het is bij mannen gebruikelijk om uw haren af te scheren voordat u een haartransplantatie ondergaat, echter is dit niet noodzakelijk. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen alleen een gedeelte uit uw donorgebied te laten scheren. Dit is een prettige keuze voor vrouwen en mannen met langer haar.

MOET IK MIJN HAREN ZELF SCHEREN VOORDAT IK EEN HAARTRANSPLANTATIE ONDERGA?

U hoeft uw haren niet zelf te scheren, dit wordt door ons gedaan voorafgaand aan de behandeling.

WAAROM WORDEN ER FOTO’S GEMAAKT TIJDENS MIJN CONSULT?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

IK BEN NIET TEVREDEN OVER MIJN eerdere HAARTRANSPLANTATIE, KUNNEN JULLIE OOK EEN CORRIGERENDE HAARTRANSPLANTATIE UITVOEREN?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de u niet tevreden bent met het resultaat.

Zal de verzekering mijn haartransplantatie vergoeden?

Haartransplantatiechirurgie wordt doorgaans niet vergoed door de verzekering. Een haartransplantatie wordt vaak om cosmetische redenen ondergaan waardoor er geen vergoeding voor is. Dit geldt voor zowel mannelijke als vrouwelijke haartransplantaties.

MAG IK LOTIONS EN MEDICIJNEN TEGEN HAARUITVAL GEBRUIKEN VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING?

Het gebruik van lotions of medicijnen tegen haaruitval moet zo snel mogelijk gestopt worden, op zijn minst 3 dagen voorafgaand aan de behandeling. Denk hierbij aan Dinasteride, Dutasteride, Minoxidill et cetera.

WAT KOST EEN HAARTRANSPLANTIE VOOR VROUWEN?

De kosten van een haartransplantie bij vrouwen kunt u berekenen met onze handige quick scan haartransplantaties. Naast een prijsindicatie ontdekt u tegelijkertijd of u geschikt bent voor een haartransplantatie?

BEN IK ALS VROUW GESCHIKT VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE?

Vrouwen kunnen, als zij last hebben van alopecia androgenetica, een haartransplantatie ondergaan. Indien geschikt bevonden kunt u  als vrouw zijnde zich laten behandelen.

WANNEER KAN IK RESULTAAT VERWACHTEN ALS VROUW BIJ EEN HAARTRANSPLANTATIE?

De resultaten van een haartransplantatie bij vrouwen zijn niet direct zichtbaar. Na een behandeling is het gebruikelijk dat de getransplanteerde haren eerst uitvallen. Dit duurt gemiddeld twee tot vier weken. De eerste haargroei begint na ongeveer twee tot drie maanden. Het definitieve resultaat is na ongeveer negen tot 12 maanden zichtbaar.