fbpx

Haartransplantatie Waalwijk

E

Werkwijze van een haartransplantatie in Waalwijk

E

Hoe werken de haartransplantatie methodieken FUE en DHI?

E

Kosten haartransplantatie

E

Een intake in Waalwijk

Werkwijze van een haartransplantatie in waalwijk

Als u haaruitval ervaart bent u waarschijnlijk opzoek naar een passende oplossing in omgeving Waalwijk. Mogelijk overweegt u een haartransplantatie. Bij uw zoektocht is het belangrijk om allereerst te weten hoe een haartransplantatie in Waalwijk nou eigenlijk in zijn werk gaat. Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf zorgt voor een permanente oplossing. U zult zich na de haartransplantatie niet meer hoeven irriteren aan uw kale plek, u kunt weer uw hele leven lang genieten van een volle bos haar! Komt u uit Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang Capelle of Waspik, wij kunnen u in elke regio begeleiden. Onze haartransplantatie specialist komt u uitgebreid informeren bij u in Waalwijk. Gedurende de intake worden al uw vragen beantwoord.

Een haartransplantatie behandeling duurt over het algemeen vier dagen. Op de eerste dag stapt u op het vliegtuig richting Istanbul, hier staat onze chauffeur op u te wachten. U wordt naar het hotel gebracht. Op de tweede dag vindt de daadwerkelijke behandeling van ongeveer 6 tot 8 uur plaats, dit is afhankelijk van de hoeveelheid te transplanteren haren. De haarzakjes uit uw achterhoofd worden gebruikt om naar het gewenste gebied te transplanteren. De haren in dit gebied blijven namelijk levenslang haar produceren. De behandeling kan bij Hair Clinic Wolf op twee verschillende manieren uitgevoerd worden, namelijk FUE en DHI. De derde dag omvat een lekkere rustdag in het hotel. Vervolgens heeft u op de vierde dag de eindcontrole en wassing. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de manier van wassen, het is belangrijk dat u de instructies opvolgt. Als u nog vragen heeft, is er ruime tijd voor u om deze te stellen. Als laatste ontvangt u ook uw garantiecertificaat, hiermee heeft u levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren!

Hoe werken de haartransplantatie methodieken FUE en DHI?

 Wanneer u graag een haartransplantatie zou willen, is het belangrijk dat de juiste behandelmethodiek bij u uitgevoerd wordt om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Om deze passende methodiek vast te stellen kunt u bij ons altijd een gratis intake inplannen. Tijdens de intake kunt u al uw vragen beantwoord krijgen.

In onderstaande afbeelding zijn de stappen bij een haartransplantatie door middel van FUE te zien.

 In de eerste stap worden er kleine gaatjes om uw graft uit het donorgebied gemaakt. Hierna worden de grafts met behulp van een speciale pincet uit uw donorgebied verwijderd en in een vloeistof geplaatst. Na deze stappen worden er kanaaltjes in uw gewenste gebied gemaakt waarna de grafts hierin getransplanteerd worden.

Tijdens een behandeling met behulp van de DHI methodiek wordt er gewerkt in vier stappen. Bij deze methodiek is het onnodig om kanaaltjes in het ontvangstgebied te maken. De grafts kunnen namelijk direct in de hoofdhuid geïmplanteerd worden. In onderstaande afbeelding is te zien dat de eerste drie stappen identiek zijn aan de stappen bij de FUE methodiek. 

Bij een DHI behandeling worden de grafts met behulp van een DHI implanter direct in uw hoofdhuid geïmplanteerd.

Voor een uitgebreide werkwijze kunt u hier klikken. Ook kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten via +31 (76) 785 7874.

 

Kosten haartransplantatie

De prijzen voor een haartransplantatie kunnen in regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Waspik en Sprang Capelle hoog oplopen. In Nederland kan een behandeling namelijk oplopen tot €16.100,-. Wanneer u kijkt naar een haartransplantatie in Turkije, liggen deze kosten beduidend lager. U kunt vaak al voor €2.000,- een behandeling ondergaan. Wilt u meer lezen over een behandeling in Turkije, met hierbij de voor en nadelen? Lees dan hier verder.

U kunt bij Hair Clinic Wolf een online test invullen waaruit zal blijken of u geschikt bent voor een haartransplantatie en zo ja wat hierbij de kosten zullen zijn. Onze prijzen starten al vanaf €1.799,-.

Voor veel mensen is een haartransplantatie in hun thuisland gewoon niet betaalbaar, en met de vooruitgang in technologie in andere landen, zijn haartransplantaties zowel toegankelijker als betaalbaarder geworden. In het verleden werden degenen die een haartransplantatie in het buitenland overwogen, tegengehouden vanwege het gebrek aan informatie over de prijzen en de klinieken in het buitenland. Hoewel de prijs in veel buitenlandse klinieken veel lager is, betekent dit niet dat de kwaliteit van de service van een lager niveau is.

Een intake in Waalwijk

Om uw definitieve keuze te maken is het fijn om vooraf een intakegesprek te hebben gehad. De haartransplantatie specialisten van Hair Clinic Wolf komen graag naar u toe in Waalwijk. Wij willen u zo veel mogelijk ontlasten. Tijdens het consult bespreekt u uw wensen. Ook zijn er bijvoorbeeld belangrijke vragen die u beantwoordt zou willen hebben, zoals: Houd ik littekens over aan de behandeling? Of: Is het resultaat wat ik voor ogen heb realistisch? Al uw vragen worden beantwoord!

Buiten een intake bij u in Waalwijk, kunt u natuurlijk ook altijd een telefonische intake ontvangen of bij ons op kantoor in Kaatsheuvel langskomen.

Bent u woonachtig in Waalwijk maar wilt u een intake in Kaatsheuvel, Sprang Capelle of Waspik. Niks is bij ons een probleem, onze specialisten rijden graag uw kant op!

 

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Waarom een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Waspik.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.
Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.

veelgestelde vragen

wat is fue en hoe werkt het?

FUE is een haartransplantatie methodiek waarbij haarzakjes met behulp van een kleine holle boortje worden geoogst uit het donorgebied. Er worden vervolgens kanaaltjes in het ontvangstgebied gemaakt, waarna de haartjes met behulp van een speciaal ontworpen pincet in het ontvangstgebied geplaatst kunnen worden. 

Wat is het verschil tussen de FUT- en FUE-techniek?

Het grote voordeel van de FUE-techniek ten opzichte van de verouderde FUT-techniek heeft te maken met het litteken. Bij de FUT-techniek wordt er namelijk een strip uit uw hoofdhuid verwijderd waardoor u er een litteken op uw donorgebied aan overhoudt. Bij de FUE-techniek is dit gelukkig niet het geval, hierdoor heeft Hair Clinic Wolf ervoor gekozen de FUT-techniek niet meer aan te bieden.

Wat is het verschil met DHI?

Bij de DHI-methodiek wordt er gebruik gemaakt van implantatiepennen (Choi pennen). De graft wordt op dezelfde wijze geoogst echter wordt bij de plaatsing de graft direct in de hoofdhuid getransplanteerd.

Wat zijn de voordelen van FUE?

De behandeling is minder tijdrovend dan DHI, hierdoor kunnen er meer grafts geïmplanteerd worden en is de behandeling goedkoper.

Wat zijn de nadelen van FUE?

Doordat er kanaaltjes worden gemaakt kan er een minder hoge dichtheid worden gerealiseerd ten opzichte van de DHI-methodiek. Verder is het herstelproces langer en wordt uw hoofdhuid geschoren te worden.