fbpx

Haartransplantatie ZEELAND

E

Haartransplantatie advies in ZEELAND

E

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

E

Haartransplantatie resultaat

E

Waarom een haartransplantatie in Turkije in plaats van regio ZEELAND?

Haartransplantatie advies in Zeeland

Hair Clinic Wolf is specialist op het gebied van dermatologie en haartransplantatie. Wij weten wat belangrijk is wanneer u een haartransplantatie overweegt. Duidelijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. U krijgt alle informatie en de gelegenheid om eventuele vragen beantwoord te krijgen. Daarnaast zijn vakkundigheid en professionaliteit belangrijke waarden bij Hair Clinic Wolf. Ons Nederlandse team en Turkse medische professionals begeleiden u tijdens alle fasen van de behandeling èn gedurende het natraject. Wij vinden het belangrijk dat u weet bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Maak daarom een afspraak met een van onze haartransplantatie adviseurs en wij komen naar u toe in Zeeland:

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Het maakt voor ons niet uit in welke regio in Zeeland u woont, wij komen graag bij u langs. U kunt het contactformulier invullen, een telefonische afspraak maken via de website, een WhatsApp bericht sturen of natuurlijk even bellen om zo een afspraak te maken voor uw intake in Zeeland.

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

Bij Hair Clinic Wolf krijgt u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat uw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat.

Als u bijvoorbeeld bekend bent met hart- en vaatziekten, diabetes of hematologische aandoeningen wordt dit beoordeeld door uw behandelend arts, het is hierbij mogelijk dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie.

Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies.

Hoelang duurt een haartransplantatie in Zeeland?

Een haartransplantatie afspraak kan gewoon plaatsvinden in Zeeland. Tijdens uw consult in Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen of andere stad in Zeeland zal een van onze specialisten u voorzien van alle benodigde adviezen. Een haartransplantatie behandeling duurt ongeveer tussen de zes en acht uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal te verplaatsen haartjes. Ons doel is om te zorgen voor een optimale beleving en resultaat tijdens de behandeling. Een haartransplantatie is een belangrijke ingreep en daarom is het belangrijk dat alles naar wens verloopt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u uw hele leven kunt genieten van een nieuwe haarlijn.

zelfverzekerder na wassing bij kapper haartransplantatie wassingsinstructies producten shampoo lotion kappers

 

Haartransplantatie resultaat in Zeeland

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf duurt vier dagen. Na deze vier dagen is nog niet direct het resultaat te zien. Op de eerste dag van het behandeltraject vliegt u richting Istanbul. Daar wordt u van de luchthaven opgehaald en vervolgens naar uw hotel gebracht. Op de tweede dag heeft u de behandeling. Na de haartransplantatie wordt uw donorgebied voorzien van verband. Wanneer u een FUE behandeling ondergaat, krijgt u een hoofdband om. Wanneer u voor een DHI behandeling gaat, is dit niet het geval.

De derde dag is een rustdag in het hotel. Op dag vier wordt u opnieuw op de haartransplantatie afdeling verwacht voor een nacontrole en wassing. Het verband wordt van uw hoofd afgehaald en de eerste wassing zal plaatsvinden. De eerste wassing voeren wij uit en tegelijkertijd krijgt u uitleg middels een Nederlandse instructievideo over de speciale manier van wassen. De te gebruiken lotion en shampoo krijgt u van ons.

De acht dagen na de behandeling is het van belang om op deze speciale manier te wassen. Op de tiende dag na uw behandeling krijgt u een voorschrift hoe u de korstjes van uw hoofd kunt weghalen. Dit heeft een goede invloed op de uitkomst omdat uw nieuwe haren zo makkelijker kunnen gaan ontplooien. Wanneer u de korstjes op de geïnstrueerde wijze heeft verwijderd, is het niet meer zichtbaar dat er bij u haarimplantaten zijn geplaatst.

 

Waarom een haartransplantatie in Turkije?

Een haartransplantatie is tegenwoordig veel gebruikelijker dan enkele jaren geleden. Door vernieuwde technieken kunnen chirurgen de kwaliteit van een behandeling in hoge mate garanderen. Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden. Iedereen kan dus weer genieten van een volle bos haar!

Tegenwoordig zijn de meeste chirurgen op het gebied van haartransplantaties werkzaam in Istanbul, hier worden lagere tarieven gehanteerd. Omdat de kosten voor een dergelijke behandeling doorgaans niet vergoed worden is het vanuit een kwaliteits- en kostenperspectief logisch om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Het is tenslotte maar drie uur vliegen vanaf Schiphol. Daarnaast zijn de Turkse haartransplantatie experts gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode. Er kunnen ook meer grafts getransplanteerd worden. In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

Hair Clinic Wolf is gespecialiseerd in het faciliteren van het gehele totaalplaatje, met medische professionals die gepassioneerd zijn in het vak!

Behandeling haartransplantatie

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Veel gestelde vragen haartransplantatie specialist Zeeland

Wat zijn de kosten voor een consult in Zeeland?

Er zijn geen kosten verbonden aan uw consult in Zeeland, in tegenstelling tot vele aanbieder biedt Hair Clinic Wolf een gratis consult aan huis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens dit persoonlijke gesprek.

Is iedereen uit Zeeland geschikt voor een haartransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Er zijn hiervoor verschillende redenen mogelijk. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat uw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Verder heeft uw medische situatie invloed op de geschiktheid voor een haartransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Ook kunt u bij ons een geschiktheidstest doen waaruit blijkt in welke mate u geschikt bent.

Ik ben niet tevreden over mijn haartransplantatie in Zeeland of omgeving, kunnen jullie ook een corrigerende haartransplantaties uitvoeren?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de klant niet tevreden is met het resultaat.

Waarom worden er foto’s gemaakt tijdens mijn consult?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

Is een haartransplantatie een tijdelijk of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat er bij uw eerste haartransplantatie rekening gehouden wordt met uw toekomst. Wij oogsten niet zoveel mogelijk haartjes maar de juiste hoeveelheid kijkend naar uw specifieke situatie.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor een goed genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kiest Hair Clinic Wolf ervoor de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u extra uitleg over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, heeft u alle kennis zodat u uw haren op de juiste manier zult wassen. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.