fbpx

Haargroei stimuleren met Hairegen

Lees hieronder welke behandelmechanismen gecombineerd worden om haargroei te stimuleren.

welke 4 behandelmechanismen heeft hairegen?

Het device om haargroei te stimuleren

De laatste tijd wordt er veel gebruik gemaakt van een Dermaroller om haargroei te stimuleren. Het Hairegen device is vergelijkbaar maar veel geavanceerder dan de Dermaroller. Er worden namelijk meerdere behandelmechanismen gecombineerd om de haargroei te stimuleren. De combinatie van de vier behandelmechanismen zorgt ervoor dat de effectiviteit vele malen hoger is. Dit ziet u terug in de resultaten. Het Hairegen device zorgt voor een verhoging van de bloedtoevoer naar de haarzakjes, stimuleert uw lichaam tot regeneratie van de hoofdhuid en bloedvaten, waardoor de leefomgeving van het haar verbetert. 

Tegelijkertijd stimuleert Hairegen de haarzakjes om dikker haar te produceren en stimuleert het slapende haarzakjes om een gezonde, normale haargroeicyclus te hervatten. Hierdoor zal de haargroei van gezonde haren gestimuleerd worden waardoor u een duidelijk verschil zal ervaren.

Hairegen haargroei stimuleren
hairegen biochemical haargroei stimuleren

Biochemische werking

Het DHT-hormoon is de grootste vijand van de haarzakjes op uw hoofd. Het hormoon verstoort de normale cyclus van haargroei en zorgt ervoor dat de follikel verslechtert. Zink en koper zijn twee mineralen waarvan bekend is dat de aanmaak van DHT geremd wordt. Veel dermatologen raden zelfs aan zinksupplementen te nemen voor gezond haar. Om het niveau van het DHT-hormoon in de haarfollikel en zijn omgeving te verminderen, introduceert Hairegen voorzichtig kleine hoeveelheden zink en koper op de hoofdhuid via de metalen platen, gericht op de gebieden waar haargroei gestimuleerd moet worden.

Elektrische actie

Hairegen pinpoint technologie beheert elektrische microstromen tot duizenden punten om de hoofdhuid en haarfollicles te stimuleren.

Tijdens de behandeling levert Hairegen een veilige elektrische stimulatie om te helpen bij de huidverjonging en daardoor de haargroei stimuleren.

electrical hairegen haargroei stimuleren
Mechanisch hairegen haargroei stimueleren

Mechanische actie

Wanneer de schijven in de cartridge over de hoofdhuid rollen, creëren de uitsteeksels duizenden drukpunten. Door de schijven heen en weer te rollen zijn de drukpunten kort maar zeer stimulerend voor de huid. 

De gecombineerde mechanische werking verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor de haarzakjes beter worden gevoed en gifstoffen worden verwijderd. Ook wordt aangenomen dat de stimulatie bijdraagt aan het regeneratieve effect dat de gezondheid van de hoofdhuid en de hergroei van het haar bevordert.

Optische werking

De wetenschappelijke wereld erkent LLLT (Low Level Laser Therapy) als een effectieve methode voor de behandeling en regeneratie van haargroei. De theorie die aan de basis ligt van deze therapeutische methode stelt dat laserenergie op deze vermogensniveaus de celdeling verbetert en zo de regeneratiesnelheid van het haar versnelt.

optical haargroei stimuleren hairegen

De voordelen van Haargroei

stimuleren met Hairegen

overal te gebruiken

Neem Hairegen overal mee naartoe en gebruik het altijd.

Haarimplantatie

Geen bijwerkingen

Behandeling met Hairegen is plaatselijk en uitwendig.

Haartransplantatie kosten

Lage jaarlijkse kosten

Het enige verbruik onderdeel in Hairegen is de cartridge.

snel resultaat

Uw haar zal er beter uitzien na een paar maanden gebruik.

Slechts 5 tot 8 minuten per dag

Als onderdeel van uw dagelijkse routine zoals het poetsen van uw tanden.

Haartransplantatie proces

Mooie resultaten

Niet alleen stopt uw haaruitval, uw haar ziet er gezond uit en voelt herboren aan.

Voor en na hairegen haargroei stimuleren

De ervaring van Arco van Hair Clinic Wolf

Sinds januari 2023 hebben wij een device in huis. Omdat ik zelf last heb van dunner wordend haar ben ik altijd benieuwd naar alle behandelingen en producten welke beweren haargroei te stimuleren. Ik vind het fijner het zelf te hebben ervaren, zodat ik aan de ander een passend advies kan geven en een eerlijk verhaal over mijn ervaring.

Het fijne aan het Hairegen device is dat ik het gewoon thuis uit kan voeren. Ik hoef geen lange afstanden te rijden voor bepaalde behandelingen. Wel merk ik dat ik consequent moet zijn, anders merk ik verschil. Vanaf januari ben ik begonnen met dagelijks gebruik, even wennen maar het zat bij mij zo in mijn avondroutine. Op de foto is mijn 3 maanden resultaat te zien. Dit is al een heel verschil maar ik heb het gevoel dat er over enkele maanden nog wel wat bij komt. Keep you posted!

 Heb je vragen? Schroom niet om met ons contact op te nemen. Wij leggen u graag alles uit.

Hairegen kopen

Om het Hairegen device aan te kunnen schaffen is het belangrijk dat u contact heeft gehad met een van onze medewerkers. Wij willen u namelijk voorzien van het best mogelijk advies. Als het voor u bijvoorbeeld beter is een ander product te gebruiken of een andere behandeling te ondergaan, willen wij u dat graag adviseren. 

Als u het device gaat gebruiken en het blijkt dat Hairegen niet werkt voor u, dan ontvangt u van ons een groot gedeelte van de aanschafprijs retour. U kunt het eerst uitproberen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Hairegen tegen haarverlies en stimuleren van haargroei kopen

GRATIS CONSULT MET ONZE SPECIALIST

Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulent en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

GRATIS

Uw consult is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

100% expertise

U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

Betrouwbaar

Wij gaan discreet om met uw gegevens, u maakt direct kennis met ons!

Boek hier uw

consult of belafspraak

Maak afspraak

Kan Hairegen worden gebruikt met andere haarbehandelingen?

Ja, er zijn geen beperkingen of contra-indicaties met andere behandelingen, zolang uw aandoening compatibel is met de informatie hier.

Wat gebeurt er als ik stop met het gebruik van Hairegen?

Een paar dagen stoppen met de Hairegen-behandeling heeft geen invloed op het resultaat. Als de behandeling gedurende enkele weken is gestopt, zal de haargroei worden beïnvloed en kan dit leiden tot hervatting van de haaruitval.

Wanneer mag ik Hairegen NIET gebruiken?

U mag Hairegen niet gebruiken als u zwanger bent of een voorgeschiedenis heeft van contactallergieën, littekens, moedervlekken, wonden of andere laesies op de behandelde hoofdhuidgebieden.

Andere hoofdhuidaandoeningen zoals eczeem, seborrheïsche dermatitis, psoriasis, actinische (zonne)keratose, acne, rosacea, infecties of andere inflammatoire of chronische hoofdhuidaandoeningen, waaronder behandeling met Retinoïden in de afgelopen 6 maanden, zijn redenen om Hairegen niet te gebruiken.

Hoe weet ik dat de behandelingssessie is afgelopen?

Het apparaat schakelt automatisch uit aan het einde van elke behandelingssessie.

Zijn er bijwerkingen bij de hairegen behandeling?

Nee er zijn geen bijwerkingen. Maar omdat het apparaat de hoofdhuid stimuleert, veroorzaakt het mogelijk een tintelend gevoel, wat een normale ervaring is omdat er mechanische stimulatie op de hoofdhuid wordt toegepast voor effectiviteit.

In uitzonderlijke gevallen kan er sprake zijn van overprikkeling van de hoofdhuid, meestal door overmatig gebruik of door te veel druk op het apparaat waardoor gevoeligheid ontstaat.

In dergelijke gevallen wordt aanbevolen de behandeling een paar dagen te staken, alvorens deze op een zachtere manier te hervatten.

Zijn er gevallen waarin Hairegen niet helpt om een haarprobleem op te lossen? 

In gevallen waarin het haarverlies een vergevorderd stadium heeft bereikt (klasse 5 of hoger op de 'Norwood Hamilton'-schaal), zijn de gewenste resultaten mogelijk niet bevredigend.

Bij medische aandoeningen die haaruitval veroorzaken (zoals schildklier, hormonale onbalans, ernstige bloedarmoede of andere chronische hoofdhuidaandoeningen) kunnen de resultaten verwaarloosbaar zijn.