Haartransplantatie Turkije

Miljoenen mensen reizen jaarlijks naar het buitenland voor medische behandelingen, waaronder haartransplantaties in Turkije. Met geavanceerde technologie en opleidingen, plus lagere medische kosten dan in Nederland, wordt Turkije steeds populairder voor deze ingrepen. Het land staat bekend als het wereldcentrum voor haartransplantaties, en biedt een ervaring die verder gaat dan alleen een medische procedure.

Betere medische diensten, lagere kosten, geen wachttijden

Een van de grote redenen waarom mensen voor medisch toerisme kiezen, zoals haartransplantaties in Turkije, is vanwege de betere medische diensten, lagere kosten en het gebrek aan lange wachttijden. Zelfs met de vliegtarieven erbij, ben je vaak maar de helft kwijt van wat je in Nederland zou betalen. Zo kost een haartransplantatie in Australië bijvoorbeeld ruim €13.000, terwijl het in Turkije gemiddeld maar €2.000 is.

Haartransplantatie mannen voor en na

Benieuwd naar de resultaten van een haartransplantatie voor mannen? Bekijk hieronder enkele voor en na foto’s van haartransplantaties voor mannen uitgevoerd door Hair Clinic Wolf.

Turkije: hét centrum voor haartransplantaties

Turkse ziekenhuizen voldoen aan de Europese normen en beschikken over alle benodigde medische apparatuur en certificaten. Hierdoor is Turkije uitgegroeid tot hét centrum voor haartransplantaties.

Gemiddelde kosten per land (op basis van 2000 grafts en FUE-techniek):

  • Turkije: €2.000,-
  • Hongarije: €3.200,-
  • Polen: €3.500,-
  • Mexico: €4.025,-
  • Maleisië: €4.470,-
  • Thailand: €4.650,-
  • VK: €6.050,-
  • Australië: €13.500,-
  • VS: €14.300,-

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul of Nederland. 

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

De lage haartransplantatie kosten

De haartransplantatie kosten Turkije liggen gemiddeld rond de € 2.000,-.

De moderne haartransplantatie methodieken

Moderne methodieken: Specialisatie in DHI, wat zorgt voor hogere graftsdichtheid en sneller herstel.

Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit 

Je kunt gegarandeerd rekenen op veel ervaring en goede kwaliteit: Veel aanbieders werken met levenslange groeigarantie.

Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden 

Meer grafts mogelijk: In Turkije kunnen meer grafts per behandeling getransplanteerd worden dan in Nederland.

Een perfecte organisatie!

“Al enige jaren had ik last van haaruitval, inhammen. Ik was er onzeker over en het had een negatieve impact op mijn zelfvertrouwen. Toen ik hoorde over Hair Clinic Wolf, was ik meteen enthousiast. Ik had al veel gelezen over haartransplantaties, maar bij Hair Clinic Wolf leek alles anders.

Vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. Lieselotte, de oprichter van Hair Clinic Wolf, is een oude studiegenoot van mij. Ze nam uitgebreid de tijd om mijn situatie te bespreken en gaf me duidelijke informatie over wat ik kon verwachten. Ze was ook heel open over de mogelijke risico’s en complicaties.

Van het moment dat ik het vliegtuig instapte tot het moment dat ik weer thuiskwam, werd ik volledig ontzorgd. Het vervoer, de accommodatie en de operatie waren tot in de puntjes geregeld. Lieselotte was altijd bereikbaar voor vragen en ze stond altijd klaar om te helpen.

De operatie zelf viel me reuze mee. De verdoving was even ongemakkelijk, maar daarna voelde ik niets. De chirurg, was zeer ervaren en hij werkte heel nauwkeurig. Een prachtig resultaat Na de operatie word je naar het hotel terug gebracht. Waarbij de eerste nacht een rare nacht is. Doormiddel van een nekkussen moet je op je rug blijven liggen. Onwennig en minder prettig maar te doen. Tip: neem oordoppen mee voor het nachtelijke gejodel vanuit de meerdere moskeeën. Na de eerste nacht heb je een laatste check in het ziekenhuis en wordt je naar het vliegveld gebracht. Na een vlucht met Turkish (h)airlines ben je weer snel terug in Nederland. De eerste week krijg je korstjes op je hoofd. Ik en mijn broertje hebben maar om onze “tijgerbollen” gelachen. Na de laatste wasbeurt zijn alle korstjes eraf en is het wachten terwijl je haar aangroeit.

Nu, een jaar later, is mijn haar weer vol en dekkend. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet en ik raad Hair Clinic Wolf aan iedereen aan die overweegt een haartransplantatie te ondergaan.” — Mischa Stachowitz

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Wat is het verschil tussen de FUT- en FUE-techniek?

Het grote voordeel van de FUE-techniek ten opzichte van de verouderde FUT-techniek heeft te maken met het litteken. Bij de FUT-techniek wordt er namelijk een strip uit jouw hoofdhuid verwijderd waardoor je er een litteken op jouw donorgebied aan overhoudt. Bij de FUE techniek is dit gelukkig niet het geval, hierdoor heeft Hair Clinic Wolf ervoor gekozen de FUT techniek niet meer aan te bieden. 

Is een haartransplantatie Turkije een permanente oplossing?

Ja, een haartransplantatie biedt een permanente oplossing. Echter, toekomstige haaruitval kan nieuwe behandelingen noodzakelijk maken. We houden rekening met je toekomstige haarbehoeften en oogsten niet meer haar dan nodig.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

De eerste wassing is cruciaal voor het genezingsproces en wordt daarom zorgvuldig uitgevoerd door onze experts. Tijdens deze sessie krijg je ook extra instructies over de nazorg.

× Hoe kan ik je helpen?