fbpx

PRP-behandeling

Heeft u last van dunner wordend haar, maar u wilt niet direct een haartransplantatie?

Hoe werkt PRP?

De eerste stap bij een PRP-behandeling (Platelet Rich Plasma) is dat er bloed bij u afgenomen wordt. Hierna wordt door middel van centrifugeren het PRP (bloedplasma) gescheiden van de overige stoffen. Vervolgens wordt het bloedplasma met een dunne naald in de hoofdhuid gebracht. Dit is volledig pijnloos. De meest voorkomende vorm van haaruitval is Alopecia androgenetica. Een oplossing hiervoor, zonder direct een haartransplantatie te ondergaan, is een PRP-behandeling. PRP verbetert de kwaliteit van de haarzakjes. Andere bijkomende voordelen zijn dat de haargroei gestimuleerd wordt, de levensduur van het haar verlengd wordt en de haarkwaliteit verbeterd.

Een PRP-behandeling kan zowel voor als na een haartransplantatie plaatsvinden. Wanneer een PRP-behandeling gecombineerd wordt met een haartransplantatie, zorgt dit voor een snellere wondgenezing, extra voeding aan de grafts en versterkt het bloedplaatjesrijk plasma de natuurlijke groei van de haarzakjes.

Een voorkomende toepassing is wanneer iemand veel rookt. De doorbloeding van de hoofdhuid is dan vaak sterk verminderd. Met behulp van een PRP-behandeling  wordt de huid weer goed doorbloed en gevoed. Hierdoor kunnen optimale resultaten worden behaald. Naast PRP zijn er ook de behandelingen FUE en DHI.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Wanneer u kiest voor een PRP-behandeling adviseren wij u vier behandelingen in het eerste jaar. Wilt u gaan voor het hoogst haalbare resultaat? Onderga dan in het eerste jaar vier behandelingen om de drie maanden. Na uw behandelingen wordt uw situatie geëvalueerd samen met uw behandelend arts.

PRP is een snelle en veilige behandeling. Omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van uw eigen bloed is de kans op infecties zeer laag.

Wanneer u kiest voor een PRP-behandeling in combinatie met een haartransplantatie bieden wij u een mooi totaalpakket. De eerste PRP-behandeling krijgt u van ons, verder adviseren wij hierna drie extra PRP-behandelingen te ondergaan voor het optimale resultaat. Bent u benieuwd welke haartransplantatiemethodiek bij u past en wat de kosten zijn voor een totaalpakket? Neem dan contact met ons op!

Ook bieden wij losse PRP-pakketten aan voor onderstaande pakketprijzen, deze prijzen zijn inclusief het transport van- en naar het vliegveld in Istanbul. U kunt er een lang weekend Istanbul van maken inclusief hotel, vraag ons naar de mogelijkheden.

Pakket 1

PRP haar-behandeling 1 maal € 299,-

PAKKET 2

PRP haar-behandeling pakket 3 maal € 749,-

pAKKET 3

PRP haar-behandeling pakket 4 maal € 999,-

PRP in NEDERLAND?

Bovenstaand zijn de prijzen voor PRP behandelingen in Istanbul weergegeven. In Nederland onderstaande tarieven. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Pakket 1

PRP 1 maal € 349,-

pAKKET 3

PRP 4 maal € 1.256,-

De voordelen van prp

stimuleren van de haargroei

betere doorbloeding

goede Voeding haarzakjes: gezonder en sterker

dun en beschadigd haar verbeteren

Geen herstelperiode

preventieve functie tegen haaruitval

Werkwijze PRP

Hair Clinic Wolf biedt u volledig inzicht in het proces omtrent de PRP-behandelmethode en al de te nemen stappen. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

veelgestelde vragen

Wat is PRP en hoe werkt het?

PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Dit wil zeggen dat het bloedplasma veel rode bloedplaatjes bevat. Voor de PRP-behandeling wordt er bloed bij u afgenomen en het plasma wordt middels een centrifuge gescheiden van de andere bloedcellen. Vervolgens wordt het plasma met een dunne naald in uw hoofdhuid ingebracht.

Wat kost een PRP-behandeling?

Bij Hair Clinic Wolf zit de PRP-behandeling inbegrepen in de prijs voor uw haartransplantatie, er worden hiervoor dus geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt ook een ‘los’ pakket bij ons afnemen, zoals eerder beschreven op deze pagina.

Waarom wordt PRP uitgevoerd?

Door het toedienen van PRP krijgen de haarzakjes de juiste voedingstoffen waardoor de kwaliteit van de haarzakjes verbetert. Bijkomende voordelen zijn dat de haargroei gestimuleerd wordt, de levensduur van het haar verlengd wordt, de haarkwaliteit verbeterd wordt en PRP zorgt voor een snellere wondgenezing na een haartransplantatie.

Hulp nodig? Chat met ons