fbpx

Wenkbrauwtransplantatie

E

hoe werkt een wenkbrauwtransplantatie?

E

Een wenkbrauwtransplantatie met DHI

E

De keuze van uw nieuwe wenkbrauwen

E

Wenkbrauwtransplantatie resultaat

Als u last heeft van verminderde groei van uw wenkbrauwen, dan kan dit middels een wenkbrauwtransplantatie opgelost worden. Wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Ze helpen te communiceren via gezichtsuitdrukkingen en beschermen je ogen tegen water, zweet en ander vuil. Ook stonden de wenkbrauwen afgelopen jaren centraal in een aantal schoonheidstrends. Een wenkbrauwtransplantatie in Turkije is steeds populairder aan het worden. Maar hoe werkt een wenkbrauwtransplantatie nu eigenlijk? En wat komt hier allemaal bij kijken? Lees hier alles over een wenkbrauwtransplantatie.

Hoe werkt een wenkbrauwtransplantatie?

Een wenkbrauwtransplantatie kan een goede oplossing zijn voor vrouwen en mannen zonder wenkbrauwen of wanneer er een gedeelte gemist wordt. Er zijn verschillende oorzaken bekend over het gebrek aan wenkbrauwgroei, namelijk genetica en erfelijkheid, chirurgische littekens of bijvoorbeeld over-extractie. Voor een wenkbrauwtransplantatie hoeft u niet uw volledige wenkbrauw te missen, het kan ook een oplossing bieden voor een dunne plek op de wenkbrauw.

Voor een wenkbrauwtransplantatie worden gezonde haarzakjes uit het donorgebied gebruikt. Deze haartjes worden verplaatst naar het gebied waar de haar gewenst wordt. De haarzakjes gaan nieuwe haartjes produceren waardoor de kale plek verdwijnt.
donorgebied baardtransplantatie baard snor snortransplantatie haar implantatie
Een wenkbrauwtransplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Vanwege de plaatselijke verdoving en doordat de transplantatie wordt uitgevoerd door een professioneel team is een wenkbrauwtransplantatie voor u als patiënt niet ingrijpend. De wenkbrauwtransplantatie duurt tussen de 2 en 3 uur. Afhankelijk van de hoeveelheid te transplanteren haren.

Werkwijze

Hair Clinic Wolf biedt u volledig inzicht in het proces omtrent uw wenkbrauwtransplantatie en al de te nemen stappen. Neem voor meer informatie contact op of lees verder.

Wenkbrauwtransplantatie met DHI

De grafts (haarzakjes) kunnen op diverse manieren getransplanteerd worden. De meeste aanbieders geven FUE als best mogelijk wenkbrauwtransplantatie oplossing, echter is met behulp van de haartransplantatietechniek Direct Hair Implantation (DHI) een beter resultaat te behalen.

DHI is een transplantatie methodiek waarbij gebruik gemaakt wordt van zogeheten Choi pennen (implantatiepennen). Met behulp van deze Choi pen kunnen de grafts direct in de hoofdhuid worden geïmplanteerd. Hierbij hoeven vooraf geen kanaaltjes gemaakt worden. Een groot voordeel hierbij is dat er bij DHI weinig tot geen bloedingen ontstaan tijdens het implanteren. Ook zorgt de Choi pen ervoor dat een hoge mate van controle en veiligheid gerealiseerd wordt. Hierdoor kan de arts op een nauwkeurige wijze de richting, hoek en diepte van de haartjes bepalen. Dit komt het resultaat ten goede. Al de bovenstaande redenen zorgen ervoor dat wij uitsluitend werken met de DHI methodiek.

Keuze van uw nieuwe wenkbrauwen

De vorm van uw nieuwe wenkbrauwen wordt bepaald in overleg met u. Natuurlijk zal onze arts zijn expertise met u delen en zorgt hij ervoor dat het ontwerp zo natuurlijk mogelijk is.

Voor de meest natuurlijke look na een wenkbrauwtransplantatie wordt er met verschillende kenmerken rekening gehouden. Het eerste belangrijke kenmerk is de implantatie hoek, de haar wordt zorgvuldig gepositioneerd en moet natuurlijk plat op het huidoppervlak gaan groeien. De DHI implanter garandeert volledige veiligheid en controle over de richting, hoek en diepte van de geïmplanteerde haarzakjes. Het andere kenmerk van wenkbrauwen is dat ieder haarzakje maar één haartje bevat. Hier wordt met oogsten van de haren uit het donorgebied nauwkeurig opgelet.

wenkbrauwtransplantatie wenkbrauw implantatie kosten DHI

Wanneer zie ik resultaat?

De eerste periode na de wenkbrauwtransplantatie gebeurt er iets onnatuurlijks voor uw gevoel, uw getransplanteerde haren kunnen uitvallen. Het is belangrijk dat u zich hier geen zorgen over maakt, het hoort namelijk bij het proces en het heeft absoluut geen invloed op het eindresultaat. Het hoeft niet per se zo te zijn dat het bij u ook gebeurt, maar de kans is groot. De haaruitval, ook wel shockfall genoemd, begint ongeveer vanaf dag 15 na de behandeling tot aan het einde van de tweede maand.

In de derde maand na uw wenkbrauwtransplantatie gebeurt er eigenlijk niet veel speciaals. Vanaf het einde van de derde maand beginnen nieuwe haren met groeien. Aan het einde van de zevende maand na uw transplantatie ziet u ongeveer 85 tot 90% van het resultaat. Vervolgens gaat in de achtste tot en met de twaalfde maand het haar nog verder groeien en komen er mogelijk nog nieuwe haartjes bij. Na 12 tot 14 maanden ziet u daadwerkelijk uw resultaat, het was het wachten waard!
before after eyebrow wenkbrauw voor en na wenkbrauwtransplantatie man vrouw
Het is echter wel belangrijk dat u er rekening mee houdt dat bovenstaande beschrijving een voorbeeld is, niet iedereen is hetzelfde dus niet bij iedereen zal het gehele proces hetzelfde verlopen. Dit is niets om u zorgen over te maken, echter bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Uw intake bij Hair Clinic Wolf

Om uw definitieve wenkbrauwtransplantatie specialist uit te kiezen is het fijn om vooraf een intakegesprek te hebben gehad. De haartransplantatie specialisten van Hair Clinic Wolf komen graag naar u toe. Wij willen u zo veel mogelijk ontlasten. Tijdens het consult bespreekt u uw wensen. Ook zijn er bijvoorbeeld belangrijke vragen die u beantwoord zou willen hebben, zoals: Houd ik littekens over aan de behandeling? Of: Is het resultaat wat ik voor ogen heb realistisch? Al uw vragen worden beantwoord!

Buiten een intake bij u in uw vertrouwde omgeving kunt u natuurlijk ook altijd een telefonische intake inplannen of bij ons op kantoor langskomen.

Waarom een wenkbrauwtransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.

Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.

Ben ik geschikt voor een wenkbrauwtransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is namelijk mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een wenkbrauwtransplantatie. Uw medische situatie heeft namelijk invloed op de geschiktheid voor een wenkbrauwtransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent? Vraag een vrijblijvend consult aan via het contactformulier en ontvang een persoonlijk en eerlijk advies.

Hoeveel grafts heb ik nodig voor een wenkbrauwtransplantatie?

De hoeveelheid benodigde haartjes is afhankelijk van het gedeelte dat u mist. Wanneer u bijvoorbeeld geen wenkbrauwen heeft, heeft u meer grafts nodig dan wanneer u alleen een klein gedeelte getransplanteerd wilt hebben. Gemiddeld komt dit uit op 200-300 grafts.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor het genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste manier wordt uitgevoerd. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u aanvullende informatie over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, beschikt u over de juiste kennis met betrekking tot de wassing. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.

Waarom wordt een wenkbrauwtransplantatie bij jullie alleen met de DHI methode aangeboden?

Door middel van de DHI implanter kunnen haarzakjes direct worden geïmplanteerd. Er worden geen incisies gemaakt in het ontvangstgebied. Om deze reden ontstaan er nauwelijks bloedingen tijdens de implantatie, is de schade aan de huid geminimaliseerd, heeft u minder kans op een zwelling en is de herstelperiode korter. Tevens is er met deze haartransplantatie methodiek een hogere graftsdichtheid per vierkante centimeter te behalen en garandeert de implanter volledige controle en veiligheid over de richting, hoek en diepte van de geïmplanteerde grafts.

Groeien mijn nieuwe wenkbrauwharen net zo lang als mijn hoofdhaar?

De getransplanteerde haren zullen in de beginfase anders groeien. Voor de transplantatie worden namelijk hoofdharen gebruikt en deze worden langer dan uw wenkbrauwharen. Het kan nodig zijn om uw nieuwe wenkbrauwharen bij te knippen. De getransplanteerde haren zullen zich na verloop van tijd aan gaan passen en groeien minder lang dan voorheen.

Mag ik in de zon na mijn wenkbrauwtransplantatie?

Bescherm uw ontvangstgebied gedurende 10 dagen tegen zonlicht. U kunt ter bescherming bijvoorbeeld een paraplu gebruiken. Het is absoluut noodzakelijk dat uw ontvangstgebied niet verbrand.