fbpx

Onze werkwijze

Lees hieronder welke stappen worden doorlopen om een succesvolle haartransplantatie te volbrengen.

welke 7 stappen doorloopt u?

Hair Clinic Wolf geeft met alle plezier inzicht in het proces van onze behandeltechnieken. Op deze pagina vindt u een uiteenzetting van de consultatie tot de controlemomenten.

De consultatie

Tijdens de consultatie spreekt u met uw adviseur over uw wensen en de behandeling. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op een locatie naar uw keuze. Er zijn enkele belangrijke vragen die u misschien aan uw adviseur wilt vragen zoals: Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling? En: Houd ik littekens over aan de behandeling?

De specialist zal onder andere rekening houden met de beste chirurgische aanpak voor het probleem dat u heeft met uw haar en uw wensen en zorgen.

Omdat de aanpak van uw zorg kan veranderen, is het belangrijk dat u uw adviseur op de hoogte brengt van eventuele eerdere behandelingen, medicatie en uw medische situatie.

foto’s 

Wanneer alle benodigde gegevens zijn geregistreerd en u een eerste gesprek heeft gehad, worden er foto’s genomen vanuit vijf verschillende perspectieven. Alle foto’s die wij maken van onze klanten zijn alleen voor intern gebruik. Wij delen de foto’s alleen met het medische team in Istanbul. Hierna worden een samenvatting van het vraaggesprek met uw adviseur en de gemaakte foto’s naar de Turkse haartransplantatie specialist gestuurd ter beoordeling.

Vaststellen behandeling

De Turkse haartransplantatie specialist stelt vast of uw donorgebied en de structuur van uw haar geschikt zijn voor een haartransplantatie. Tevens worden analyses gemaakt van de gebieden waar nieuwe haren geïmplanteerd zullen worden. Hiernaast zal er een schatting worden gemaakt van het aantal grafts dat getransplanteerd zullen worden. Samen met u wordt de geanticipeerde uitkomst en eventuele wijzigingen besproken.

Informatievoorziening, behandeling en reis

Wanneer u akkoord en tevreden bent met het geanticipeerde resultaat wordt overgegaan op het inplannen van uw behandeling. Bovendien ontvangt u van ons extra informatie over de richtlijnen voor- en na de behandelingen, het dagprogramma, het hotel en de aanvullende informatie. U ontvangt deze informatie ook per e-mail, zodat u de informatie in alle rust kunt teruglezen.

Een dag voor de behandeling stapt u op het vliegtuig in Nederland en komt u aan in Turkije op het Sabiha Gokcen vliegveld te Istanbul. Bij aankomst wordt u ontvangen door een Engelssprekende transferbegeleider. Hij zal u begeleiden naar de chauffeur. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht waar u rustig bij kunt komen van uw reis.

de Behandeldag en medicatie

Dag twee is de behandeldag. Na uw ontbijt wordt u bij het hotel opgehaald door de chauffeur. Het is voor u het fijnst om kleding te dragen welke u niet over het hoofd uit hoeft te trekken. Het is namelijk van belang dat de grafts na de operatie niet aangeraakt worden.

U wordt naar de haartransplantatie afdeling gebracht waarna onze arts u vervolgens zal ontvangen en meer informatie geeft over het proces. In het eerste gedeelte van de dag worden de haren geoogst. In het tweede gedeelte van de dag worden de haren geplaatst. Na afloop aan de behandeling ontvangt u uw medicatie met hierbij het innameschema. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht waar u in alle rust kunt bijkomen van uw behandeling.

Rustdag, wassing, Controlemoment en terugreis

De derde dag omvat een rustdag in het hotel, het is belangrijk dat u zich aan de richtlijnen houdt.

Op dag vier staat na het ontbijt onze chauffeur weer voor u klaar. Op deze dag wordt het verband verwijderd, vindt uw eerste wassing plaatst en heeft u de laatste controle bij uw behandelend arts. U krijgt vervolgens aanvullende informatie over de te gebruiken producten en de wassing. Na de eindcontrole is het tijd om naar het vliegveld terug te worden gebracht door de chauffeur.

Wassing en controleafspraken

Wanneer u weer in Nederland bent kunt u ervoor kiezen uw wassing uit te laten voeren door een gespecialiseerde kapper. Wij zijn druk bezig met onze partners uit te breiden, wil u dat uw kapper gespecialiseerd wordt in het wassingsproces? Laat het ons weten!

U heeft vijf controlemomenten. Het eerste controle moment is op dag 10 na de behandeling, het is op deze dag belangrijk dat u de aanvullende wassingsinstructies naleeft. Zo kunt u het beste resultaat realiseren! De volgende controlemomenten zijn aan het einde van de 1e, 4e, 8e, en 12e maand na de behandeling. Verder kunt u te allen tijde contact met Hair Clinic Wolf opnemen, het Nederlandse en Turkse team staat altijd voor u klaar!

Zal de verzekering mijn haartransplantatie betalen?

Haartransplantatiechirurgie wordt meestal niet vergoed door de verzekering omdat het als een cosmetische behandeling wordt beschouwd.

Wat zijn de prijzen?

Vraag voor een behandeling inclusief vlucht, hotel en nazorg direct een offerte aan voor uw specifieke situatie.

Wat zijn de effecten van roken, alcohol en drugs?

Het risico op complicaties door een operatie kan aanzienlijk worden verhoogd als u rookt. Het wordt ten zeerste aanbevolen om ten minste zes weken voor de operatie te stoppen met roken en het gebruik van alle nicotineproducten.

Heb ik een huisartsverwijzing nodig voor cosmetische chirurgie?

De meeste cosmetisch chirurgen en medische specialisten zien u graag voor een eerste consult zonder verwijzing van uw huisarts. Maar als u van plan bent door te gaan met cosmetische chirurgie, kan uw chirurg uw toestemming vragen om contact op te nemen met uw huisarts voor details over uw medische geschiedenis.

Wat zijn FUE en DHI?

Dit zijn moderne haartransplantatietechnieken waarbij er de haarzakjes stuk voor stuk worden overgeplaatst naar de ontvangende zone.

Wat is PRP?

Een PRP haar-behandeling is een innovatieve methode om zonder operatie toch uw haargroei te stimuleren.

Hulp nodig? Chat met ons