Haartransplantatie kruin

Wordt het haar op je kruin dunner of ervaar je haaruitval? Een haartransplantatie kruin kan een goede oplossing zijn. Haaruitval verschilt per persoon. Bij sommigen verloopt het snel, bij anderen langzamer. Dit geldt ook voor haarverlies van de kruin, dat kan variëren in grootte. De haartransplantatie kruin is vaak wat complexer dan bij inhammen vanwege de groeirichting en doorbloeding. Onze medisch specialiten zorgen echter voor een prachtig resultaat. Deze behandeling gebeurt nauwkeurig, onder plaatselijke verdoving, zodat je geen pijn ervaart, en met zelden pijnklachten na de behandeling.

Haargroei voor de kruin

Merk je haarverlies op de kruin? Een haartransplantatie kan dan een goede oplossing zijn. Het verschilt per persoon hoe het haarverlies verloopt, bij sommige gaat dit snel terwijl het bij andere langzamer gaat. Dit geldt ook voor haarverlies van de kruin. De transplantatie is vaak complexer dan bij een transplantatie voor de inhammen, dit komt door de groeirichting en doorbloeding.

Onze medisch specialisten zorgen echter voor een prachtig en natuurlijk resultaat. De behandeling gebeurt nauwkeurig, onder plaatselijke verdoving. Hierdoor ervaar je geen tot nauwelijks pijn tijdens en na de behandeling.

Haartransplantatie kruin voor en na

Benieuwd naar de resultaten van een haartransplantatie op de kruin? Bekijk hieronder enkele een aantal voor en na foto’s of bekijk alle ervaringen.

Haargroei kruin na haartransplantatie

Bij een haartransplantatie voor haargroei op de kruin gebruiken we donormateriaal vanuit je achterhoofd. We verplaatsen hierbij de haarzakjes naar het behandelgebied. Deze haarzakjes zijn meestal immuun tegen haaruitval en zullen daarom haar blijven produceren op je kruin. Samen met de arts bepaal je hiervoor de beste transplantatiemethode.

Hoe verloopt de genezing?

Na de haartransplantatie kunnen er korstjes en jeuk ontstaan; het is cruciaal om hier niet aan te krabben om infecties en schade te voorkomen. Twee maanden na de behandeling vallen de haren op de kruin uit, maar geen zorgen, de haarzakjes blijven intact en er zullen nieuwe haren uit groeien. Het eindresultaat is pas na 12 tot 14 maanden zichtbaar, maar dit is het wachten waard, want het resultaat blijft je leven lang.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul.

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

Waarom wordt een haartransplantatie kruin bij jullie met de DHI-methode aangeboden?

Bij Hair Clinic Wolf bieden we de DHI-methode aan voor een haartransplantatie van de kruin om diverse goede redenen:

Direct haarimplantatie

Met DHI worden haarzakjes rechtstreeks in het gewenste gebied geplaatst, zonder de noodzaak voor incisies. Dit betekent nauwkeurige en zorgvuldige implantatie.

Minder bloeding en schade

Omdat er geen incisies zijn, is er bijna geen bloeding tijdens de procedure en wordt de huid minimaal beschadigd. Dit zorgt voor meer comfort en minder risico op complicaties.

Sneller herstel

Door minimale schade en minder risico op bloedingen is de hersteltijd na een DHI-transplantatie korter. Je kunt sneller genieten van je haardos. 

Precisie en veiligheid

De DHI-implanter biedt de chirurg volledige controle over de richting, hoek en diepte van de geïmplanteerde haarzakjes, wat zorgt voor een nauwkeurige en veilige procedure.

Kale kruin van man met grijs haar.

Kosten haartransplantatie kruin

Wat kost een haartransplantatie van de kruin bij Hair Clinic Wolf? Onze prijzen beginnen vanaf €2.099,- en zijn niet afhankelijk van het aantal grafts. Je kunt zelf bepalen wat er in je pakket zit, zonder verrassingen achteraf.

Helaas vergoeden verzekeringen deze behandeling vaak niet. Kies vandaag nog voor een haartransplantatie en geniet van een volle kruin. Heb je vragen of interesse in een intakegesprek? Plan online een afspraak of bel ons.

Man met grijs haar en kale kruin op intake bij Hair Clinic Wolf voor een haartransplantatie kruin.

Ben ik geschikt?

Niet iedereen is geschikt voor een haartransplantatie. We gaan dan ook graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Hair Clinic Wolf behandelen we geen mannen die last hebben van tijdelijk haaruitval van de kruin. Het kan ook zo zijn dat er in het donorgebied onvoldoende haarzakjes aanwezig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Heb je momenteel last van hart- en vaatziekten, diabetes of hematologische aandoeningen, dan zullen onze medisch specialisten beoordelen of je geschikt bent.

Alleen maar lof!

“Zeer professioneel bedrijf, die alles tip top voor je regelt. Vanaf het gesprek bij ons thuis tot het evaluatiegesprek, is alles super gegaan. Alles wordt voor je geregeld en als je vragen hebt, dan heb je contact met je eigen contactpersoon. Alle zorgen die ik had, werden mij weggenomen. De begeleiding in Turkije was super, de arts zeer bekwaam en het academisch ziekenhuis was op en top. Ik kan het iedereen aanraden om met dit bedrijf samen te werken. Alleen maar lof!” — Kevin

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Hoeveel grafts heb ik nodig voor opvullen kruin?

Hoeveel grafts er nodig zijn voor het opvullen van je kruin is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Na het consult met onze specialist zal dit duidelijk worden. Een consultatie kan plaatsvinden via de telefoon, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op een locatie naar eigen keuze. 

Welke haartransplantatiemethode is het beste voor de kruin?

Een haartransplantatie voor de kruin kan zowel met de DHI-methode als met de FUE Saffier methode. We kijken naar je persoonlijke situatie om te beoordelen welke methode het beste bij jou past.

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie voor de kruin?

De kosten van een haartransplantatie van de kruin is afhankelijk van het benodigde aantal grafts. Om te bepalen wat de kosten van jouw haartransplantatie zullen zijn kun je onze kostencalculator gebruiken. 

× Hoe kan ik je helpen?