Haartransplantatie resultaat

Als je haarlijn terugtrekt of je kruin dunner wordt, denk je misschien aan een haartransplantatie. Het belangrijkste is natuurlijk wat je uiteindelijk in de spiegel ziet. Hoe snel zie je resultaat na de behandeling? En hoe ontwikkelen je haren zich daarna? Lees hier alles over wat je kunt verwachten na een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf.

Hoe verloopt de behandeling van een haartransplantatie?

Onze haartransplantaties vinden plaats in Istanbul, Turkije. De behandeling duurt in totaal drie dagen. Op de eerste dag vlieg je naar Istanbul, waar we je ophalen en naar je hotel brengen. Op de tweede dag vindt de behandeling plaats, die ongeveer 6 tot 8 uur duurt, afhankelijk van het aantal grafts. Op de derde en tevens laatste dag krijg je een controle en voeren we de eerste wassing uit, met Nederlandse instructies over hoe je je haar de komende tijd moet wassen. Je ontvangt van ons de benodigde lotion en shampoo. Hierna vlieg je terug naar Nederland.

Het is belangrijk dat je de eerste 10 dagen volgens deze instructies wast. Na de behandeling ontstaan er lichte korstjes, waaraan je niet moet krabben. Op de tiende dag krijg je instructies om de korstjes te verwijderen, wat helpt voor een beter resultaat. Na het verwijderen van de korstjes is niet meer te zien dat je haarimplantaten hebt.

Haartransplantatie voor en na

Benieuwd naar de resultaten van een haartransplantatie? Bekijk hieronder enkele voor en na foto’s of bekijk alle ervaringen. 

Wat is het resultaat na een haartransplantatie?

Het resultaat van een haartransplantatie is op te delen in verschillende fasen. De eerste twee maanden is de huid vooral aan het herstellen. Het is belangrijk om tijdens deze fase niet aan de huid te zitten of krabben. Na drie tot vier maanden zijn de eerste resultaten zichtbaar, er begint geleidelijk aan nieuw haar te groeien. Na zes tot twaalf maanden worden deze haartjes steeds sterker en voller, het resultaat wordt nu echt goed zichtbaar. Het definitieve resultaat is zichtbaar na zo’n twaalf maanden. De getransplanteerde haren zijn nu niet meer van de gewone haren te onderscheiden. Je kunt dan zorgeloos genieten van je volle haardos!

Hoe krijg ik het gewenste resultaat?

Wij ondersteunen je tijdens het hele nazorgproces. Na je behandeling krijg je instructies die essentieel zijn voor een goed resultaat. Een PRP-behandeling, die zorgt voor extra gevoede haarzakjes, kan het resultaat verbeteren.

Het is cruciaal dat je deze instructies nauwgezet opvolgt. Fouten in de nazorg kunnen het resultaat beïnvloeden. Rust goed uit en let op hoe je slaapt!

Daarnaast is het belangrijk om stress te vermijden en een gezonde levensstijl te handhaven. Voeding speelt ook een grote rol bij het behoud van gezond haar. Overweeg voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen en mineralen die de haargroei bevorderen, zoals groene groenten, noten, en vette vis. Lees meer tips tegen haaruitval. 

Als je vragen hebt of extra begeleiding nodig hebt tijdens het nazorgproces, staan wij altijd voor je klaar. Jouw tevredenheid en welzijn zijn onze hoogste prioriteit.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul.

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

Waarom wordt een haartransplantatie bij jullie met de DHI-methode aangeboden?

Bij Hair Clinic Wolf bieden we de DHI-methode aan voor haartransplantaties om diverse goede redenen:

Direct haarimplantatie

Met DHI worden haarzakjes rechtstreeks in het gewenste gebied geplaatst, zonder de noodzaak voor incisies. Dit betekent nauwkeurige en zorgvuldige implantatie.

Minder bloeding en schade

Omdat er geen incisies zijn, is er bijna geen bloeding tijdens de procedure en wordt de huid minimaal beschadigd. Dit zorgt voor meer comfort en minder risico op complicaties.

Sneller herstel

Door minimale schade en minder risico op bloedingen is de hersteltijd na een DHI-transplantatie korter. Je kunt sneller genieten van je nieuwe haardos. 

Precisie en veiligheid

De DHI-implanter biedt de chirurg volledige controle over de richting, hoek en diepte van de geïmplanteerde haarzakjes, wat zorgt voor een nauwkeurige en veilige procedure.

Man op eindgesprek bij Hair Clinic Wolf voor resultaat haartransplantatie.

Hoelang duurt het voordat ik resultaat zie?

In de eerste periode na de behandeling kan je getransplanteerde haar uitvallen, maar maak je geen zorgen, dit is normaal. De echte groei begint na ongeveer drie maanden. Na 7 maanden zie je 85 tot 90% van het resultaat, en na 12 tot 14 maanden zie je het uiteindelijke resultaat.

Lieselotte samen met klant op de bank voor eindgesprek haartransplantatie resultaat.

Waarom kiezen voor Hair Clinic Wolf?

Bij het kiezen van een haartransplantatie specialist is een goed gevoel essentieel. Tijdens de intake krijg je alle informatie en kun je al je vragen stellen. Het is belangrijk om goed ondergoed te doen naar de kliniek waar je je haartransplantatie wilt laten uitvoeren. Bij Hair Clinic Wolf streven we ernaar om precies het gewenste resultaat te behalen dat jij voor ogen hebt.

Wil je een intake met een van onze specialisten? Maak online een afspraak, bel ons of vul onze kostencalculator in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Een echte aanrader!

“De kale plek beheerste een groot deel van mijn leven, onzekerheid nam de overhand. Ik ben toen gaan zoeken naar informatie over haartransplantaties. Toen kwam ik Hair Clinic Wolf tegen, meteen een berichtje gestuurd en ontzettend snel reactie. Voordat ik het wist zat Lieselotte bij ons aan tafel. Wat een persoonlijke benadering en duidelijke uitleg. Ze gaf me de tijd om alles te laten bezinken, echter toen ik besloten had om de sprong in het diepe te wagen was alles snel geregeld. Lieselotte zette snel de benodigde acties uit en nog geen twee maanden later zat ik in het vliegtuig richting Istanbul. Wat vond ik dit spannend, maar alles was tot in de puntjes geregeld. Van de vluchten, tot het ophalen bij het vliegveld, brengen naar hotel en brengen naar het ziekenhuis overal werd ik netjes op tijd opgehaald. De behandeling zelf was natuurlijk het spannends, de artsen speelden goed op mij in en reageerden er goed op als ik pijn had. Lieselotte was zeer betrokken en stuurde mij vaak een berichtje met de vraag hoe het met mij was. Bij thuiskomst moest ik nog een week iedere dag naar de kapper, ook dit had Lieselotte allemaal voor mij geregeld. De laatste dag was Lieselotte zelfs aanwezig bij mijn kapper en gaf mij de laatste info. Het is allemaal ontzettend goed gelopen, mede dankzij Lieselotte’s betrokkenheid en zorgvuldigheid!

Een echte aanrader! Ik kan niet wachten op het uiteindelijke resultaat, maar heb er alle vertrouwen in!” — Jochen

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Wat betaal ik extra als er meer haartjes getransplanteerd worden dan verwacht?

Bij Hair Clinic Wolf werken we met totaalpakketten. Geen verrassing qua kosten in Turkije. Ontdek wat jouw haartransplantatie zou kosten met onze test.

Worden de kosten voor een haartransplantatie vergoed door mijn verzekeraar?

Meestal niet, tenzij de behandeling noodzakelijk is, bijvoorbeeld door ziekte of medicatie. Check dit bij je zorgverzekeraar.

Kan ik mijn haartransplantatie in termijnen betalen?

Ja, we hanteren drie betalingstermijnen: 20% na akkoord van de offerte, 40% zes weken voor vertrek en 40% twee weken voor vertrek.

× Hoe kan ik je helpen?