FUE Saffier haartransplantatie

Een volle haardos is voor veel mensen een bron van zelfvertrouwen. Als je te maken hebt met haarverlies, kan een FUE Saffier haartransplantatie een goede oplossing zijn om je zelfvertrouwen te herwinnen. We vertellen je graag hoe deze behandelmethode in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn.

Wat is een FUE Saffier haartransplantatie?

FUE, oftewel Follicular Unit Extraction, is een populaire haartransplantatie methode waarbij haarzakjes met een klein boortje uit het donorgebied worden gehaald. Daarna maken we kleine kanaaltjes in het ontvangstgebied, waar we de haartjes zorgvuldig plaatsen. Bij Hair Clinic Wolf houden we rekening met jouw wensen, toekomstige haargroei, nationaliteit en etniciteit.

Hoe gaat de FUE Saffier behandeling in zijn werk

Infographic incisies maken rondom de haarzakjes.

Incisies grafts

Eerst maken we kleine incisies rondom de haarzakjes

Infographic verzamelen van de haarzakjes uit het donorgebied.

Extractie grafts

Haarzakjes worden verzameld uit het donorgebied

Infographic bewaren grafts in een speciale vloeistof.

Kanalen maken

Kanaaltjes worden gemaakt in het ontvangstgebied

Infographic implanteren grafts met de Choi pen.

Implanteren grafts

De grafts worden in het ontvangstgebied geplaatst

Gratis consult met onze specialist

Overweeg jij een haartransplantatie met de FUE Saffier behandelmethode? Twijfel je nog of heb je vragen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met onze consulent. Ontdek of FUE Saffier de juiste keuze voor jou is en herwin zelfvertrouwen in jouw natuurlijke haargroei.

Onze werkwijze

De FUE Saffier methode is een moderne benadering van haartransplantatie die bekend staat om zijn precisie en natuurlijke resultaten. Bij FUE worden haarzakjes met een klein boortje uit het donorgebied gehaald. Daarna maken we kleine kanaaltjes in de kale of dunner wordende gebieden op de hoofdhuid, waar we de haarzakjes zorgvuldig plaatsen. Het unieke kenmerk van FUE is dat er geen lineaire incisies nodig zijn, wat resulteert in minder zichtbare littekens en een sneller herstel in vergelijking met traditionele methoden.

Door de precisie van de techniek en de natuurlijke groei van de getransplanteerde haarzakjes, biedt FUE Saffier een effectieve oplossing voor haarherstel met minimale invasie en maximale esthetische resultaten.

Bij Hair Clinic Wolf nemen we je volledig mee in het proces van de FUE Saffier behandelmethode. Voor meer informatie over hoe wij te werk gaan kun je contact opnemen, of hier alvast onze werkwijze bekijken.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul.

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

De voordelen van de FUE Saffier behandelmethode

Voordelen DHI: directe implantatie en minder bloedingen.

Meer grafts per sessie

Met FUE kunnen we meer grafts implanteren dan met DHI

Voordelen DHI: hogere graftdichtheid per vierkante centimeter mogelijk.

Kortere behandeltijd

De behandeling gaat sneller dan DHI

Voordelen DHI: alleen scheren in het donorgebied.

Zeer voordelig tarief

De FUE-behandeling is goedkoper dan de DHI-behandeling

Voordelen DHI: kortere herstelperiode

Geen hechtingen

Nauwelijks littekenvorming op het achterhoofd, in tegenstelling tot de verouderde FUT-methode

FUE Saffier behandeling voor en na

Benieuwd naar de resultaten van een haartransplantatie met de FUE-methode? Bekijk hieronder onze resultaten of bekijk alle ervaringen. 

Lieselotte samen op de foto met klant na succesvolle haartransplantatie.

Voor de behandeling

Bij Hair Clinic Wolf gaan we graag persoonlijk met je in gesprek. We geven je advies over wat de beste keuze is voor jouw haartransplantatie. Als FUE de beste keuze voor jou blijkt te zijn, plannen we deze in met onze medisch specialisten in Turkije, Istanbul.

Lieselotte laat foto's op laptop zien van haartransplantatie aan klant.

Nazorg

Na de haartransplantatie ontvang je van ons gedetailleerde instructies over hoe je je hoofdhuid moet verzorgen. Zo krijg je van ons een shampoo, speciaal ontworpen voor de verzorging van het getransplanteerde haar. Na de behandeling blijven we je adviseren. We zien je graag na een tijdje terug om te zien hoe goed de getransplanteerde haren groeien. Al binnen enkele maanden beginnen de nieuwe haren te groeien, en na ongeveer een jaar tot 14 maanden is het definitieve resultaat zichtbaar.

Hair Clinic Wolf is echt een aanrader!

“Wauw! Wat een super fijne ervaring. Lieselotte is bij ons thuis geweest in Friesland en heeft alles super duidelijk uitgelegd. Ik heb er voor gekozen om de haartransplantatie te doen in Turkije ook al stond ik eerst niet zo te springen om daar heen te gaan. Maar alles is perfect geregeld, de vliegtickets, het inchecken, de taxi’s heen en weer, het hotel maar vooral de haartransplantatie. Dr Taner Karahan is echt een vakman, weet wat hij doet, is nauwkeurig en hij en zijn team zijn gedreven om het beste resultaat te behalen. Ik ben mega tevreden. Lieselotte was ook in Turkije toen ik daar was, ze heeft me geweldig begeleid en op mijn gemak gesteld.
Dankjewel!

Voor mensen die overwegen om een haartransplantatie te gaan doen, is Hair Clinic Wolf echt een aanrader.” — Remco

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Wat is FUE en hoe werkt het?

FUE staat voor Follicular Unit Extraction, een methode waarbij we met een klein boortje haarzakjes uit jouw donorgebied halen. Daarna maken we kleine kanaaltjes in het gebied waar je haar wilt hebben, en plaatsen we de haartjes met een speciaal pincet.

Wat is het verschil tussen de FUT- en FUE-techniek?

Het grootste pluspunt van FUE vergeleken met de oudere FUT-techniek is dat je geen litteken overhoudt. Bij FUT wordt namelijk een stuk huid uit je hoofd verwijderd, wat een litteken geeft. Daarom gebruiken we bij Hair Clinic Wolf alleen FUE.

Wat is het verschil met DHI?

Bij DHI, of Direct Hair Implantation, gebruiken we Choi pennen om haarzakjes direct in je hoofdhuid te plaatsen. Dit is anders dan bij FUE, waarbij we eerst kanaaltjes maken en dan de haarzakjes plaatsen.

Wat zijn de voordelen van FUE?
  • Minder tijdrovend dan DHI.
  • Je kunt meer grafts per sessie implanteren.
  • De behandeling is goedkoper.
Wat zijn de nadelen van FUE?
  • Minder hoge dichtheid vergeleken met DHI.
  • Het herstelproces duurt langer.
  • Je hoofdhuid moet geschoren worden.
× Hoe kan ik je helpen?