Onze

Werkwijze

Welke stappen doorloop je bij ons?

Hair Clinic Wolf geeft met alle plezier inzicht in het proces van onze behandeltechnieken. Op deze pagina vind je een uiteenzetting van de consultatie tot de controlemomenten.

Stap

1

De consultatie

Tijdens de consultatie spreek je met jouw adviseur over jouw wensen en de behandeling. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op een locatie naar keuze. De behandeling kan worden uitgevoerd in Turkije of in Nederland, helemaal afhankelijk van jouw wensen.

Er zijn enkele belangrijke vragen die je misschien aan je adviseur wilt vragen zoals: Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling? En: Houd ik littekens over aan de behandeling?

De specialist zal onder andere rekening houden met de beste chirurgische aanpak voor het probleem dat jij hebt met je haar en jouw wensen en zorgen. 

Omdat de aanpak van jouw zorg kan veranderen, is het belangrijk dat jij je adviseur op de hoogte brengt van eventuele eerdere behandelingen, medicatie en je medische situatie.

Consult.

Stap

2

Foto’s

Wanneer alle benodigde gegevens zijn geregistreerd en je een eerste gesprek hebt gehad, worden er foto’s genomen vanuit vijf verschillende perspectieven. Alle foto’s die wij maken van onze klanten zijn alleen voor intern gebruik. Wij delen de foto’s alleen met het medische team in Turkije of Nederland, afhankelijk van waar jouw haartransplantatie wordt uitgevoerd. Hierna worden een samenvatting van het vraaggesprek met jouw adviseur en de gemaakte foto’s naar de haartransplantatiespecialist gestuurd ter beoordeling.

Werkwijze stap 2: foto's maken.

Stap

3

Vaststellen behandeling

Jouw behandelend medisch specialist stelt vast of het donorgebied en de structuur van jouw haar geschikt zijn voor een haartransplantatie. Tevens worden analyses gemaakt van de gebieden waar nieuwe haren geïmplanteerd zullen worden. Hiernaast zal er een schatting worden gemaakt van het aantal grafts dat getransplanteerd zullen worden. Samen met jou wordt de geanticipeerde uitkomst en eventuele wijzigingen besproken.

Werkwijze stap 3: vaststellen behandeling.

Stap

4

Informatievoorziening, behandeling & reis

Wanneer je akkoord en tevreden bent met het geanticipeerde resultaat wordt overgegaan op het inplannen van jouw behandeling. Bovendien ontvang je van ons extra informatie over de richtlijnen voor- en na de behandelingen, het dagprogramma, het hotel en de aanvullende informatie. Je ontvangt deze informatie ook per e-mail, zodat je de informatie in alle rust kunt teruglezen.

Kies je voor een haartransplantatie in Turkije, dan stap je een dag van tevoren op het vliegtuig en kom je aan in Turkije op het Sabiha Gokcen vliegveld in Istanbul. Bij aankomst word je ontvangen door een Engelssprekende transferbegeleider. Hij zal je begeleiden naar de chauffeur. Vervolgens word je naar het hotel gebracht waar je rustig bij kunt komen van de reis.

Stap

5

De behandeling & medicatie

Dag twee is de behandeldag. Na het ontbijt word je bij het hotel opgehaald door de chauffeur. Het is voor jou het fijnst om kleding te dragen welke je niet over het hoofd uit hoeft te trekken. Het is namelijk van belang dat de grafts na de operatie niet aangeraakt worden.

Je wordt naar de haartransplantatie afdeling gebracht waarna onze arts je vervolgens zal ontvangen en meer informatie geeft over het proces. In het eerste gedeelte van de dag worden de haren geoogst. In het tweede gedeelte van de dag worden de haren geplaatst. Na afloop aan de behandeling ontvang je de medicatie met hierbij het innameschema. Vervolgens word je naar het hotel gebracht waar je in alle rust kunt bijkomen van de behandeling.

*Let op: deze informatie geldt niet wanneer je een haartransplantatie in Nederland laat uitvoeren. Hierover geven we je graag meer informatie. 

Stap

6

Wassing, controlemoment & terugreis

Op de derde dag staat na het ontbijt onze chauffeur weer voor je klaar. Op deze dag wordt het verband verwijderd, vindt de eerste wassing plaatst en heb je de laatste controle bij jou behandelend arts. Je krijgt vervolgens aanvullende informatie over de te gebruiken producten en de wassing. Na de eindcontrole is het tijd om naar het vliegveld terug te worden gebracht door de chauffeur.

*Let op: deze informatie geldt niet als je een haartransplantatie in Nederland laat uitvoeren. We informeren je graag over hoe de behandeling dan in zijn werk gaat. 

Stap

7

Wassing & controleafspraken

Wanneer je weer in Nederland bent kun je ervoor kiezen om de wassing uit te laten voeren door een gespecialiseerde kapper. Wij zijn druk bezig met onze partners uit te breiden, wil je dat jouw kapper gespecialiseerd wordt in het wassingsproces? Laat het ons weten!

We vinden het belangrijk om de resultaten van jouw haartransplantatie goed in de gaten te houden. Het eerste controle moment is op dag 10 na de behandeling, het is op deze dag belangrijk dat je de aanvullende wassingsinstructies naleeft. Zo kun je het beste resultaat realiseren! 

Daarna ontvangen we graag maandelijks foto’s om te voortgang te controleren. Je bent altijd welkom om persoonlijk langs te komen zodat we het resultaat in het echt kunnen beoordelen. Bovendien kun je ten alle tijden contact met ons opnemen; ons Nederlandse en Turkse team staat altijd voor je klaar! 

Werkwijze stap 7: wassing & controleafspraken.

Resultaten

Hieronder enkele resultaten van onze behandelingen of bekijk alle ervaringen. 

Voor en na foto geslaagde haartransplantatie van de inhammen.
Haartransplantatie vrouw voor en na foto's.
Haartransplantatie man voor en na foto's.

Veelgestelde
vragen

Hoe werkt een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie worden grafts verplaatst vanuit het donorgebied naar het ontvangstgebied.

Wat zijn de prijzen voor een behandeling?

Vraag voor een behandeling inclusief transport, hotel en nazorg vrijblijvend een offerte aan voor jouw specifieke situatie.

Zal de verzekering mijn haartransplantatie vergoeden?

Haartransplantatiechirurgie wordt doorgaans niet vergoed door de verzekering.

Is een haartransplantatie een tijdelijke of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit jouw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat jouw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van het donorgebied kun je mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan.

Wat zijn FUE en DHI?

Dit zijn moderne haartransplantatietechnieken waarbij de haarzakjes uit het donorgebied wordt verplaatst naar het ontvangstgebied.

× Hoe kan ik je helpen?