fbpx

Over ons

Leer meer over uw specialist in haartransplantaties!

Dr. Taner Karahan

My name is Taner Karahan and I am born in Izmir, Turkey. I studied at the Gulhane Medical Faculty and graduated in 2004. From then on, I worked as an Emergency Room doctor for seven years in Izmir and Alanya. At the end of my Emergency doctor carrier I was looking for something else.

The last nine years I have been concentrating on hair transplantation procedures. It is an area which is very open to new developments and it made me excited that we see the significant results in an early stage. Nothing makes me happier then seeing a patient pleased with their result. Because I’m in contact with the patient until the last check-up I also get to experience their process. The best days are when I can see a patient getting their confidence back.

Lees meer over Dr. Taner

I like the way Hair Clinic Wolf treats people, because for us it’s really important that you feel relaxed. Therefore I take all the time you need. It’s also possible to have a video- or phone call with me before you decide to go to Turkey for a hair transplantation. That way I can explain the way we work and you can tell me all your wishes and expectations. Together we will decide what will give the best result. Sometimes expectations can be unrealistic or you might be unsuitable for a hair transplantation. In that case we will always be honest with you and explain the reasons, and suggest other options.

My team and I are specialised in DHI, a fantastic technique which we allows a high density result. Additionally, we perform FUE. When you have an intake with Arco or Lieselotte, they will take pictures of the top of your head and send them to me. Then I will explain to you or them which technique will give the best result and how many grafts you need.

My focus is quality, quality, quality. I don’t make concessions to save on time. I will always go for the best results and maintain a personal approach. If you have any questions, you can always ask me. I’m looking forward to meet and help you!

Greetings Taner Karahan

Arco

Op mijn negentiende begonnen mijn haren met uitvallen. Het werd steeds erger. Iedere dag keek ik in de spiegel en schaamde ik mij voor mijn inhammen. Het liefst droeg ik een pet. Op mijn vierentwintigste heb ik de knoop doorgehakt, ik wilde een haartransplantatie. Toen begon mijn zoekproces naar de aanbieder die het beste bij mijn wensen paste. Omdat het zo gangbaar is om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan, is hier mijn keuze ook naar uit gegaan. Ik ben in Nederland goed begeleid maar op het moment dat ik daadwerkelijk naar Turkije vertrok, werd ik aan mijn lot overgelaten. Op de behandeldag spraken de behandelend arts en het team geen woord Engels, dit voelde voor mij absoluut niet prettig. Ook heb ik veel pijn ervaren, voornamelijk bij het verdoven. Het ergste aan de behandeling vond ik dat ik maar een nummer was. Er was absoluut geen persoonlijke benadering maar massaproductie. Op dit moment wist ik dat het anders kon.

Lees meer over Arco

Het resultaat mag er zeker zijn, maar er zijn ook fouten gemaakt. Er zijn bijvoorbeeld multi grafts gebruikt voor mijn haarlijn, dit geeft absoluut geen natuurlijke look. Ook is er geen hoge dichtheid behaald. Mijn voor en na foto’s geven een duidelijk verschil en hier ben ik dan ook absoluut heel blij mee. Ik heb nooit spijt gehad dat ik op vroege leeftijd een haartransplantatie heb ondergaan, nu kan ik er langer van genieten. De fouten die zijn gemaakt kunnen gelukkig hersteld worden. Voor de herstelbehandeling ga ik bij Dokter Taner Karahan.

Door mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om dit proces te starten. Onze speerpunten zijn eerlijk, persoonlijk en transparant. Wij doen er alles aan om een hele persoonlijke benadering te geven en nemen de tijd. Het is bij ons absoluut geen massaproductie.

Ik zie er naar uit om jou te begeleiden bij het zoekproces of de daadwerkelijke haartransplantatie!

Ateyna

Mijn naam is Ateyna en ik ben 22 jaar. Ik ben in Nederland geboren en op mijn 16 jarige leeftijd ben ik naar Turkije verhuisd. Ik volg nu een engelstalige opleiding namelijk, Internationale handel en Financiën.

Ik ben altijd al een nieuwsgierig persoon geweest die houdt van praten. Ik wilde altijd werk vinden waar ik voornamelijk mensen kon helpen, begeleiden en vertalen.

Ik heb eerder parttime gewerkt als tolk bij een ander haartransplantatie bedrijf. Met het stoppen met die baan die ik destijds had bleef ik maar steeds uitkijken om weer in een haartransplantatie sector terug te komen.

Lees meer over Ateyna

Uiteindelijk ben ik Lieselotte tegengekomen en werk ik nu met heel veel plezier voor Hair Clinic Wolf. Hier ben je echt geen nummer, wij behandelen iedereen met een hele persoonlijike benadering. Dit vind ik erg leuk.  

Als jij ervoor kiest bij Hair Clinic Wolf jouw haartransplantatie te ondergaan, dan zie ik er naar uit om jou te begeleiden.  Tot snel 🙂 

Lieselotte

In 2014 startte ik mijn studie; Logistics Engineering. Tijdens mijn logistieke studie heb ik altijd de uitstap gemaakt naar zorglogistiek. Hierin is er een onderscheid tussen patiënten- en goederenlogistiek. Mijn interesse lag vanaf het begin al bij de patiëntenlogistiek. Ik ben een mensen mens, ik vind het prachtig om te zien dat iemand zijn/haar zelfvertrouwen weer terug krijgt!

Toen Arco zijn haartransplantatie onderging, heb ik dit op de voet gevolgd. Als buitenstaander maak je de transplantatie op een andere manier mee, maar ook ik had mijn verbeterpunten. Wanneer je iets aan jezelf laat veranderen, is het aller belangrijkste dat je op ieder moment op je gemak gesteld wordt, er geen twijfel ontstaat en dat je altijd weet bij wie je terecht kunt voor eventuele vragen. Ook vind ik dat je niet aan je lot overgelaten moet worden. Daarom blijven wij altijd met je in contact, vanaf het begin tot het einde.

Lees meer over Lieselotte

Door met Taner in contact te komen, weten wij dat er ook een andere kwaliteit en focus bestaat. Wij staan alle drie voor de persoonlijke, eerlijke en transparante aanpak. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat je vooraf kennis kunt maken met de behandelend arts. Je kunt namelijk nog zo’n goed en fijn gesprek hebben met een van ons als adviseur, alleen Taner is degene die de haartransplantatie uit gaat voeren. Wij vinden het belangrijk dat je ook een goed gevoel hebt bij Taner.

Heb je vragen? Ik zie er naar uit deze voor je te beantwoorden. Op naar een volle bos haar!

Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Hallo! Wij zijn Hair clinic wolf

haartransplantatie specialist

Als specialist op het gebied van dermatologie en haartransplantatie weten wij wat belangrijk is wanneer u een haartransplantatie overweegt. Wij werken met een simpele formule:

Allereerst staan duidelijkheid en transparantie bij ons hoog in het vaandel. U krijgt alle informatie en de gelegenheid om eventuele vragen beantwoord te krijgen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u weet bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, uw adviseur.

Tenslotte zijn vakkundigheid en professionaliteit belangrijke waarden bij Hair Clinic Wolf. Ons Nederlandse team en Turkse medische professionals begeleiden u tijdens alle fasen van de behandeling èn in het natraject.

Haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf

Haartransplantaties zijn tegenwoordig veel gangbaarder dan enkele jaren geleden. Ook kunnen chirurgen nu de kwaliteit van een behandeling in hoge mate garanderen. Iedereen kan dus weer genieten van een volle bos haar!

Tegenwoordig zijn de meeste chirurgen op het gebied van haartransplantaties werkzaam in Istanbul, hier worden lagere tarieven gehanteerd. Omdat de kosten voor een dergelijke behandeling doorgaans niet vergoed worden is het vanuit een kwaliteits- en kostenperspectief logisch om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Het is tenslotte maar drie uur vliegen vanaf Schiphol.

Toch heeft Turkije niet iedereens voorkeur, dat begrijpen wij. Daarom maken wij het ook mogelijk om een haartransplantatie in Nederland te ondergaan. Laat u informeren over de voor- en nadelen per behandellocatie en kies vooral waar u zich het prettigst bij voelt. 

Hair Clinic Wolf is gespecialiseerd in het faciliteren van dit traject, met medische professionals die gepassioneerd zijn in het vak!

Uw chirurg

 • Gelicenseerd, gediplomeerd
 • 10 jaar ervaring
 • Engelssprekend in TR – Nederlandssprekend in NL
 • Uw directe contact betreffende uw nazorgtraject

de HAARTRANSPLANTATIE AFDELING Turkije

 • Hoogwaardige, moderne faciliteiten
 • ISO Gecertificeerd
 • Gevestigd in Istanbul
 • Op 5 minuten afstand van uw hotel

de HAARTRANSPLANTATIE kliniek in nederland

 • Hoogwaardige, modernste kliniek van Nederland
 • Centraal gevestigd 
 • Nieuwste methodieken

 

Uw Nederlandse specialist

 • Uitgebreide kennis over haartransplantaties en dermatologie
 • Op werkdagen bereikbaar tot 21:00 en zaterdag tot 17:00

onze behandelingen

FUE-behandeling

Wereldwijd de meest populaire en toegepaste behandelmethodiek en geeft een prachtig, natuurlijk resultaat. 

DHI-behandeling

DHI is een afkorting voor Direct Hair Implantation. Het is een techniek waarbij het haar niet geschoren hoeft te worden.

PRP-behandeling

Gezondere haarzakjes zorgen voor een langere levensduur van het haar en een verbetering van de haarkwaliteit. 

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Marijn V.


Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

A. Boerekamps

Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

I. Cohen


Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

M. Lobbes


Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

M. Klinkenberg


Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

J. de Klerk


Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

Hulp nodig? Chat met ons