Haartransplantatie Istanbul

Het kiezen voor een haartransplantatie in Istanbul wordt steeds populairder. Bij Hair Clinic Wolf zorgen we ervoor dat je volledig begeleid wordt gedurende het hele proces. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek in je vertrouwde omgeving. Onze specialist komt naar je toe voor de intake, waarbij je alle informatie krijgt over de behandeling en antwoorden op al je vragen.

Waarom kiezen voor een haartransplantatie in Istanbul?

Istanbul staat bekend om zijn hoge medische kwaliteit, betaalbare kosten en korte wachttijden. Met geavanceerde technologie en faciliteiten gecombineerd met de relatief lage kosten vergeleken met andere landen, is het een populaire keuze voor velen. Zo kost een haartransplantatie in Australië gemiddeld €13.000, terwijl dit in Turkije rond de €2.000 ligt.

Medische kwaliteit, lage kosten, korte wachttijden

Een van de belangrijkste redenen waarom velen kiezen voor een haartransplantatie in Istanbul is vanwege de uitstekende medische kwaliteit in combinatie met betaalbare prijzen. De kosten voor een haartransplantatie in Istanbul zijn aanzienlijk lager in vergelijking met veel andere landen, zoals Australië, waar de kosten oplopen tot ruim €13.000,-, tegenover ongeveer €2.000,- in Turkije. Deze combinatie van hoge kwaliteit en betaalbaarheid maakt Istanbul een aantrekkelijke bestemming voor deze ingreep. Een ander groot voordeel van een haartransplantatie in Istanbul zijn de korte wachttijden. Dit betekent dat je sneller kunt genieten van het resultaat van je behandeling, zonder de lange wachttijden die je vaak in andere landen zou ervaren.

Er wordt aan alle Europese normen voldaan in de ziekenhuizen in Turkije

De ziekenhuizen in Turkije, en specifiek in Istanbul, voldoen aan de hoogste Europese normen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste medische apparatuur en alle chirurgen en dermatologen beschikken over de benodigde certificaten. Dit verzekert patiënten van veilige en kwalitatief hoogwaardige medische zorg.

Istanbul wordt steeds populairder voor het uitvoeren van haartransplantaties

Istanbul wint steeds meer aan populariteit als bestemming voor haartransplantaties. Maandelijks bezoeken duizenden medische toeristen uit de hele wereld de stad voor diverse behandelingen. Hair Clinic Wolf is gespecialiseerd in haartransplantaties in Istanbul en biedt een ervaring die niet alleen over de behandeling gaat, maar ook over de algehele zorg en ondersteuning tijdens het proces.

Haartransplantatie mannen voor en na

Het proces van de behandeling wordt gedocumenteerd met voor- en na foto’s. In de eerste periode na de behandeling kan er haaruitval optreden (shockfall), wat normaal is en geen invloed heeft op het eindresultaat. Na ongeveer een jaar is het volledige proces voltooid en kun je genieten van je nieuwe haarlijn.

Haartransplantatie in Istanbul: Voor en Na

Het proces van de behandeling wordt gedocumenteerd met voor- en na foto’s. In de eerste periode na de behandeling kan er haaruitval optreden (shockfall), wat normaal is en geen invloed heeft op het eindresultaat. Na ongeveer een jaar is het volledige proces voltooid en kun je genieten van je nieuwe haarlijn.

Hoe werkt een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

De reis begint met een intakegesprek waarin jouw wensen en de behandelmogelijkheden worden besproken. Dit kan telefonisch, op ons kantoor of zelfs bij jou thuis. De specialist uit Istanbul bepaalt vervolgens of je geschikt bent voor de behandeling en je krijgt alle benodigde informatie over de procedure en reis. De behandeldag wordt gevolgd door een rustdag en daarna een controle en wassing, waarna je terugkeert naar Nederland voor nazorg.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul.

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

De voordelen van een haartransplantatie in Istanbul

De betaalbare kosten 

Een groot voordeel van een haartransplantatie in Istanbul zijn de kosten. Gemiddeld liggen deze rond de €2.000,-, wat aanzienlijk lager is dan de prijzen die je in veel andere landen zou vinden. Deze kostenefficiëntie maakt het een toegankelijke optie voor velen.

Moderne transplantatiemethoden

De Turkse specialisten zijn vooral gespecialiseerd in de DHI-methode, bekend om zijn hogere graftsdichtheid en snellere hersteltijd. Deze methode biedt een geavanceerde aanpak voor haartransplantatie en staat bekend om de uitstekende resultaten.

Garantiecertificaat en levenslange groeigarantie

Bij Hair Clinic Wolf werken we met een garantiecertificaat, wat inhoudt dat we een levenslange groeigarantie bieden op de transplantatie. Dit geeft extra zekerheid en vertrouwen in de kwaliteit van onze behandelingen.

Meer grafts worden getransplanteerd 

In vergelijking met Nederland, waar vaak 1.500 tot 2.000 grafts per behandeling worden getransplanteerd, ligt het aantal grafts dat in Turkije kan worden getransplanteerd hoger. Dit betekent dat er in één sessie meer kan worden bereikt, wat de effectiviteit van de behandeling verhoogt.

Een perfecte organisatie!

“Al enige jaren had ik last van haaruitval, inhammen. Ik was er onzeker over en het had een negatieve impact op mijn zelfvertrouwen. Toen ik hoorde over Hair Clinic Wolf, was ik meteen enthousiast. Ik had al veel gelezen over haartransplantaties, maar bij Hair Clinic Wolf leek alles anders.

Vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. Lieselotte, de oprichter van Hair Clinic Wolf, is een oude studiegenoot van mij. Ze nam uitgebreid de tijd om mijn situatie te bespreken en gaf me duidelijke informatie over wat ik kon verwachten. Ze was ook heel open over de mogelijke risico’s en complicaties.

Van het moment dat ik het vliegtuig instapte tot het moment dat ik weer thuiskwam, werd ik volledig ontzorgd. Het vervoer, de accommodatie en de operatie waren tot in de puntjes geregeld. Lieselotte was altijd bereikbaar voor vragen en ze stond altijd klaar om te helpen.

De operatie zelf viel me reuze mee. De verdoving was even ongemakkelijk, maar daarna voelde ik niets. De chirurg, was zeer ervaren en hij werkte heel nauwkeurig. Een prachtig resultaat Na de operatie word je naar het hotel terug gebracht. Waarbij de eerste nacht een rare nacht is. Doormiddel van een nekkussen moet je op je rug blijven liggen. Onwennig en minder prettig maar te doen. Tip: neem oordoppen mee voor het nachtelijke gejodel vanuit de meerdere moskeeën. Na de eerste nacht heb je een laatste check in het ziekenhuis en wordt je naar het vliegveld gebracht. Na een vlucht met Turkish (h)airlines ben je weer snel terug in Nederland. De eerste week krijg je korstjes op je hoofd. Ik en mijn broertje hebben maar om onze “tijgerbollen” gelachen. Na de laatste wasbeurt zijn alle korstjes eraf en is het wachten terwijl je haar aangroeit.

Nu, een jaar later, is mijn haar weer vol en dekkend. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet en ik raad Hair Clinic Wolf aan iedereen aan die overweegt een haartransplantatie te ondergaan.” — Mischa Stachowitz

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Waarom worden er foto's gemaakt tijdens mijn consult?

Tijdens het consult worden foto’s gemaakt om een op maat gemaakt advies te kunnen geven. Deze foto’s worden gebruikt door onze medische specialisten in Istanbul om je huidige situatie te beoordelen. Aan de hand van deze beoordeling stellen we een persoonlijk behandelplan samen, afgestemd op jouw specifieke behoeften en haardoelen.

Waaruit bestaat de nazorg van een haartransplantatie Istanbul?

Nazorg vindt plaats in Nederland onder supervisie van specialisten uit Istanbul. Het is een belangrijk onderdeel van het proces en zorgt ervoor dat je optimaal herstelt en tevreden bent met het resultaat.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

De eerste wassing is cruciaal voor het genezingsproces en wordt daarom zorgvuldig uitgevoerd door onze experts. Tijdens deze sessie krijg je ook extra instructies over de nazorg.

× Hoe kan ik je helpen?