Haartransplantatie België

Heb je last van inhammen of een kalende kruin, dan overweeg je mogelijk een haartransplantatie in België. Wanneer je een haartransplantatie overweegt bestaat jouw zoektocht uit het zoeken naar de juiste aanbieder. Hierbij zijn er verschillende beslissingsmomenten die van invloed kunnen zijn op het resultaat. Mogelijke vragen die nog onbeantwoord kunnen zijn:
• Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling?
• Houd ik littekens over aan de behandeling?
• Wat is het verschil tussen FUE en DHI?
• Kan ik met een haartransplantatie specialist in België spreken?

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft je een blijvende oplossing tegen het haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zal jij je niet meer storen aan de kale plek en zal het bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit jouw donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst. Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Lees hier de werkwijze van FUE of DHI met hierbij de voor- en nadelen. Er zijn ook aanbieders in Nederland en België welke nog een haartransplantatie door middel van de FUT techniek aanbieden. Dit leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

Haartransplantatie mannen voor en na

Benieuwd naar de resultaten van een haartransplantatie voor mannen? Bekijk hieronder enkele voor en na foto’s van haartransplantaties voor mannen uitgevoerd door Hair Clinic Wolf.

Hoelang duurt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft je een blijvende oplossing tegen het haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zal jij je niet meer storen aan de kale plek en zal het bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit jouw donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst. Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Lees hier de werkwijze van FUE of DHI met hierbij de voor- en nadelen. Er zijn ook aanbieders in Nederland en België welke nog een haartransplantatie door middel van de FUT techniek aanbieden. Dit leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

Groeigarantie in België

Een van de belangrijkste punten na een haartransplantatie is natuurlijk het resultaat. Maar wanneer gaat het nou eigenlijk zichtbaar worden? En hoe krijg ik het beste resultaat? De antwoorden op deze vragen lees je op onze pagina: “Haartransplantatie Resultaat”.

Hair Clinic Wolf ondersteunt je tijdens het gehele nazorgproces. Na jouw eindcontrole en wassing ontvang je instructies waarin alle aandachtspunten voor na de behandeling zijn opgenomen. Het is belangrijk dat je de instructies juist opvolgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet krabben tijdens jeuk op jouw ontvangstgebied. Wanneer je dit wèl doet kan je de haartjes verwijderen. Dit is natuurlijk niet wat je wenst. Verder ontvang je van ons een garantiecertificaat met hierbij 97% groeigarantie van de getransplanteerde haren. Bij ons heb je vier tussencontrole momenten en een eindcontrole. Tussendoor mag je natuurlijk altijd contact opnemen met jouw adviseur, zij staan altijd voor je klaar! Voor de eindcontrole komt Hair Clinic Wolf gewoon weer richting Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven of Hasselt. Dit is een extra service vanuit ons. Tijdens de eindcontrole in België of Nederland bekijken wij samen het resultaat, wanneer bij deze evaluatie naar voren komt dat er minder grafts zijn uitgekomen dan de garantie, dan heb je natuurlijk recht op een nabehandeling.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul.

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

De lage haartransplantatie kosten

De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in België en Nederland ligt tussen de € 6.000,- en € 10.000,-, terwijl de gemiddelde prijs in Turkije € 2.000,- is. Dit grote prijsverschil is een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen je voor zijn gegaan voor een haartransplantatie in Turkije.

 Ervaring van specialisten en levering van hoge kwaliteit

Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee levenslange groeigarantie of groeigarantie op de getransplanteerde haren geboden.

De moderne haartransplantatie methodieken

De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Tot nu toe is deze haartransplantatie methodiek nauwelijks vindbaar in België. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.

Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden

In België en Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts geïmplanteerd. Dit gemiddelde ligt in Turkije gemiddeld een stuk hoger.

Een perfecte organisatie!

“Al enige jaren had ik last van haaruitval, inhammen. Ik was er onzeker over en het had een negatieve impact op mijn zelfvertrouwen. Toen ik hoorde over Hair Clinic Wolf, was ik meteen enthousiast. Ik had al veel gelezen over haartransplantaties, maar bij Hair Clinic Wolf leek alles anders.

Vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. Lieselotte, de oprichter van Hair Clinic Wolf, is een oude studiegenoot van mij. Ze nam uitgebreid de tijd om mijn situatie te bespreken en gaf me duidelijke informatie over wat ik kon verwachten. Ze was ook heel open over de mogelijke risico’s en complicaties.

Van het moment dat ik het vliegtuig instapte tot het moment dat ik weer thuiskwam, werd ik volledig ontzorgd. Het vervoer, de accommodatie en de operatie waren tot in de puntjes geregeld. Lieselotte was altijd bereikbaar voor vragen en ze stond altijd klaar om te helpen.

De operatie zelf viel me reuze mee. De verdoving was even ongemakkelijk, maar daarna voelde ik niets. De chirurg, was zeer ervaren en hij werkte heel nauwkeurig. Een prachtig resultaat Na de operatie word je naar het hotel terug gebracht. Waarbij de eerste nacht een rare nacht is. Doormiddel van een nekkussen moet je op je rug blijven liggen. Onwennig en minder prettig maar te doen. Tip: neem oordoppen mee voor het nachtelijke gejodel vanuit de meerdere moskeeën. Na de eerste nacht heb je een laatste check in het ziekenhuis en wordt je naar het vliegveld gebracht. Na een vlucht met Turkish (h)airlines ben je weer snel terug in Nederland. De eerste week krijg je korstjes op je hoofd. Ik en mijn broertje hebben maar om onze “tijgerbollen” gelachen. Na de laatste wasbeurt zijn alle korstjes eraf en is het wachten terwijl je haar aangroeit.

Nu, een jaar later, is mijn haar weer vol en dekkend. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet en ik raad Hair Clinic Wolf aan iedereen aan die overweegt een haartransplantatie te ondergaan.” — Mischa Stachowitz

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Is iedereen geschikt voor een haartransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft je altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat je te horen krijgt dat je niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Er zijn hiervoor verschillende redenen mogelijk. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat jouw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Verder heeft jouw medische situatie invloed op de geschiktheid voor een haartransplantatie. Ben je benieuwd of jij geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en je ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Ook kan je bij ons een geschiktheidstest doen waaruit blijkt in welke mate je geschikt bent. 

Waarom worden er foto's gemaakt tijdens mijn consult?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen jouw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor jou een persoonlijk advies opgesteld. 

Waaruit bestaat de nazorg van een haartransplantatie Turkije?

De nazorg wordt in Nederland gedaan na toestemming van de Turkse specialist om terug te keren. In Nederland wordt het verloop van het haar grondig gevolgd. Mochten er bijwerkingen ontstaan dan kan je bij Hair Clinic Wolf in Nederland terecht voor al jouw vragen.

× Hoe kan ik je helpen?