Regenera Activa

Hebben verschillende haarverliesbehandelingen niet het gewenste effect gehad? Wij hebben dé oplossing – een Regenera Activa-behandeling. Regenera Activa is dé behandeling die je haar sterker en gezonder maakt. Of je nu last hebt van haarverdunning of haarverlies, Regenera Activa biedt een nieuwe aanpak voor een volle en stralende haardos. Ontdek meer over deze behandeling bij Hair Clinic Wolf.

Wat is Regenera Activa?

Regenera Activa is een innovatieve behandeling, ontwikkeld om haaruitval bij mannen en vrouwen tegen te gaan. Het maakt gebruik van geavanceerde capillaire regeneratieve technologie gericht op androgenetische alopecia.

De Regenera Activa-behandeling maakt gebruik van het eigen haar dat cellen bevat die helpen bij het activeren van de follikels rond het gebied van haaruitval. Met andere woorden, het gebruikt het vermogen van jouw eigen lichaam om nieuw haar te produceren door een haarregeneratieproces te stimuleren.

Gratis consult met onze specialist

Twijfel je nog of heb je nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulenten en maak gratis en vrijblijvend een afspraak. 

 

Infographic incisies maken rondom de haarzakjes.

Gratis consult

Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend.

Infographic verzamelen van de haarzakjes uit het donorgebied.

100% Expertise

Je kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

Infographic bewaren grafts in een speciale vloeistof.

Betrouwbaar

Wij gaan discreet om met je gegevens.

Infographic implanteren grafts met de Choi pen.

Hoofd- en haaranalyse

We voeren een gratis hoofd- en haaranalyse uit.

Gratis persoonlijk advies

Kies jouw haartransplantatiespecialist met een gerust gevoel. Bij Hair Clinic Wolf bieden we een unieke service: een intakegesprek bij jou thuis. Onze specialist komt langs om al jouw vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Waar je ook woon in Nederland of België, we komen naar jou toe.

Liever op kantoor in Kaatsheuvel of een telefonische intake? Dat kan ook.

Hoe werkt een Regenera Activa-behandeling?

Regenera Activa is een innovatieve behandeling waarbij de hoofdhuid wordt geïnjecteerd met een speciale suspensie die stamcellen, groeifactoren en voorlopercellen bevat met extreem krachtige eigenschappen. De behandeling stimuleert de haargroei, haarverdikking en remming van haaruitval.

In tegenstelling tot veel andere haarverliesbehandelingen is Regenera Activa goedgekeurd door de Food and Drugs Administration (FDA). De DFA richt strenge controles uit op het gebied van gezondheidszorg. Dit betekent dat de stamcelmethode uitvoerig is getest op werking en veiligheid.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul of Nederland. 

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

De voordelen van Regenera Activa

Voordelen DHI: directe implantatie en minder bloedingen.

Stimulering van de groei van nieuw haar

Voordelen DHI: hogere graftdichtheid per vierkante centimeter mogelijk.

Haarverdikking

Voordelen DHI: alleen scheren in het donorgebied.

Remming haaruitval

Voordelen DHI: kortere herstelperiode

Stimulering regeneratieprocessen

De fasen van haargroei na Regenera Activa behandeling

Intake Regenera Activa behandeling.

Wanneer een Regenera Activa-behandeling

Een Regenera Activa-behandeling is een geschikte behandeling in de volgende gevallen:

1. Alopecia Androgenetica bij mannen:
Voor mannen die last hebben van erfelijke haaruitval kan een Regenera Activa-behandeling een effectieve oplossing zijn om de haargroei te bevorderen en haarverlies tegen te gaan.
2. Alopecia Androgenetica bij vrouwen:
Vrouwen die kampen met erfelijke haaruitval, specifiek Alopecia Androgenetica, kunnen baat hebben bij een Regenera Activa-behandeling. Deze behandeling richt zich op het stimuleren van de haargroei en het verminderen van haarverdunning.
3. Haaruitval:
Personen die te maken hebben met algemene haaruitval, ongeacht de oorzaak, kunnen overwegen om een Regenera Activa-behandeling te ondergaan. Het doel is het stimuleren van regeneratieprocessen en het verbeteren van de algehele conditie van het haar.

Intake Regenera Activa behandeling.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Een Regenera Activa behandeling hoeft maar één keer uitgevoerd te worden. Na ongeveer 30 dagen zul je resultaten zien, deze zijn blijvend.

Uitstekende ervaring!

“Ik had al een tijdje last van haarverlies en was daarom op zoek naar een effectieve behandeling zonder chirurgische ingreep. Toen ik bij Hair Clinic Wolf in aanmerking kwam met de Regenera Activa behandeling besloot ik dit te proberen. Lieselotte is professioneel en vriendelijk, ik had direct een goed gevoel bij haar.

De behandeling zelf was kort en vrijwel pijnloos. Er werd een klein monster van mijn hoofdhuid genomen, dat vervolgens gebruikt werd om de cellen te verwerken die daarna op mijn hoofdhuid geïnjecteerd werden.

Ik ben nu drie maanden verder en zie aanzienlijke verbeteringen in de dichtheid van mijn haar. Mijn hoofdhuid ziet er gezonder uit en het haarverlies lijkt aanzienlijk verminderd. Ik ben erg blij met de resultaten tot nu toe.” — Anoniem

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Kan een Regenera Activa behandeling worden gecombineerd met andere behandeling voor Alopecia?

Dat kan zeker. In de meeste gevallen wordt een Regenera Activa behandeling altijd gecombineerd met een haartransplantatie. 

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Een Regenera Activa behandeling wordt eenmalig uitgevoerd. Binnen 30 dagen zul je hiervan de eerste resultaten zien. De resultaten zijn blijvend.

Is een Regenera Activa behandeling veilig?

De Regenera Activa behandeling is goedgekeurd door de FDA. Dat houdt in dat deze behandeling veilig is en door de strengste controles op het gebied van gezondheidszorg is gegaan.

× Hoe kan ik je helpen?