PRP-behandeling

Als je last hebt van dunner wordend haar en je nog niet klaar bent voor een haartransplantatie, overweeg dan eens een PRP-behandeling. Ontdek of deze behandeling iets voor jou kan zijn en leer meer over het bevorderen van haargroei zonder een ingrijpende ingreep.

Wat is PRP en hoe werkt het?

PRP staat voor Platelet-Rich Plasma, een medische behandeling waarbij bloed wordt afgenomen, waarna het wordt gecentrifugeerd om het plasma met een verhoogde concentratie bloedplaatjes te verkrijgen. Dit geconcentreerde plasma gebruiken we vervolgens om de groei en gezondheid van de haarfollikels te stimuleren bij haaruitval of dunner wordend haar.

Het plasma brengen we met een dunne naald in je hoofdhuid in. Deze behandeling is pijnloos. Het verbetert de kwaliteit van je haarzakjes, stimuleert haargroei, verlengt de levensduur van je haar en verbetert de kwaliteit ervan.

PRP-behandeling Nederland

Voor de PRP-behandeling in Nederland werken wij met een Nederlands team. Het is ook mogelijk om te werken met een team van Turkse specialisten. De prijs daarvan bedraagt €200,-.

Infographic verzamelen van de haarzakjes uit het donorgebied.

Pakket 1

PRP 1 maal €349,-

Infographic bewaren grafts in een speciale vloeistof.

Pakket 3

PRP 4 maal €1.299,-

PRP-behandeling tegen haaruitval

Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van haar dat dunner wordt of zelfs uitvalt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar zorgt er vrijwel altijd voor dat het zelfvertrouwen afneemt. Een PRP behandeling kan helpen bij het tegengaan van haaruitval. Hoe eerder je hiermee begint, hoe groter de kans op resultaat.

Wil je meer weten over onze PRP-behandelingen? Neem dan contact op met onze specialist.

Wanneer is een PRP-behandeling effectief?

Een PRP-behandeling is aan te raden als je rookt en de doorbloeding van je hoofdhuid hierdoor verminderd is. Het kan zowel voor als na een haartransplantatie uitgevoerd worden. Gecombineerd met een haartransplantatie bevordert het snelle wondgenezing en geeft het extra voeding aan de grafts.

Naast PRP zijn er ook de behandelingen Hairegen en Regenera Activa.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul of Nederland. 

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

De voordelen van PRP

Voordelen DHI: directe implantatie en minder bloedingen.

Stimuleren van de haargroei

Voordelen DHI: hogere graftdichtheid per vierkante centimeter mogelijk.

Gezonde voeding voor haarzakjes

Voordelen DHI: alleen scheren in het donorgebied.

Preventie haaruitval

Voordelen DHI: kortere herstelperiode

Geen herstelperiode

PRP-behandeling in 3 stappen

Man op consult voor PRP behandeling.

Hoeveel behandeling heb ik nodig?

We raden aan om in het eerste jaar vier behandelingen te ondergaan, elke drie maanden één. Na deze behandelingen evalueren we samen met je behandelend arts je situatie.

Man op intake voor PRP behandeling.

Veiligheid en gemak van een PRP-behandeling

PRP is snel en veilig omdat we alleen je eigen bloed gebruiken, waardoor de kans op infecties erg laag is.

Een aanrader!

“Ik heb onlangs een PRP-behandeling voor mijn haar ondergaan en ik ben erg tevreden over de resultaten. Voorafgaand aan de behandeling had ik last van dunner wordend haar en was ik op zoek naar een niet-chirurgische oplossing. Bij Hair Clinic Wolf zijn ze zeer professioneel; ze namen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgden voor een comfortabele sfeer.

De behandeling zelf was verassend pijnloos. Het bestond uit het afnemen van een kleine hoeveelheid van mijn eigen bloed, dat vervolgens in een centrifuge werd geplaatst om de plasma rijk aan bloedplaatjes te onderscheiden. Dit plasma werd daarna in mijn hoofdhuid geïnjecteerd.

Na een aantal behandelingen begon ik duidelijk verschil te merken: mijn haar voelt dikker en gezonder aan. Het is nu enkele maanden verder en de resultaten zijn echt merkbaar. Als je op zoek bent naar een natuurlijke methode om de haargroei te stimuleren zou ik deze behandeling zeker aanraden” — Anoniem

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Wat is PRP en hoe werkt het?
PRP, ofwel Platelet Rich Plasma, betekent dat we veel bloedplaatjes in je bloedplasma gebruiken. We nemen eerst wat bloed af, scheiden het plasma via een centrifuge en brengen dit met een dunne naald in je hoofdhuid. Dit verbetert de kwaliteit van je haarzakjes en stimuleert de haargroei.
Wat kost een PRP-behandeling?
Bij ons is PRP inbegrepen in de prijs van je haartransplantatie. Geen extra kosten dus. Je kunt ook kiezen voor een los pakket, zoals hierboven beschreven.
Wat zijn de voordelen van een PRP-behandeling?
  • Stimuleert haargroei.
  • Verbeterde doorbloeding.
  • Voedt haarzakjes: gezonder en sterker haar.
  • Helpt dun en beschadigd haar verbeteren.
  • Geen herstelperiode nodig.
  • Werkt preventief tegen haaruitval.
Waarom kiezen voor PRP?
PRP geeft je haarzakjes de juiste voedingsstoffen, wat de kwaliteit verbetert. Het stimuleert ook de haargroei, verlengt de levensduur van je haar en verbetert de haarkwaliteit. Na een haartransplantatie zorgt PRP voor snellere wondgenezing.
× Hoe kan ik je helpen?