fbpx

Regenera tegen haaruitval

E

Hoe werkt een regenera behandeling?

E

Hoe ziet het behandelingsproces eruit?

E

Mesotherapie van de hoofdhuid met stamcellen

E

Uw persoonlijke advies

Hoe werkt een Regenera behandeling?

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem dat bijna iedereen op een bepaald moment in zijn leven onvermijdelijk zal ervaren. De meest voorkomende oorzaak van haaruitval is androgenetische alopecia (erfelijke kaalheid).

Erfelijke kaalheid treft beide geslachten, ongeveer 70% van de mannen en 40% van de vrouwen. Als u een haarverliesbehandeling heeft geprobeerd, zoals haargroeispray, supplementen, laserbehandeling en andere onbewezen haargroeibehandelingen met slechte resultaten, dan hebben wij een oplossing voor u – Regenera Activa Haarverliesbehandeling. Onze arts bekijkt uw huidige situatie en zal een persoonlijk advies voor u opstellen. Het kan zijn dat hij u aanraadt een haartransplantatie te combineren met Regenera Activa om zo het beste resultaat te behalen. Regenera Activa gecombineerd met een haartransplantatie is nu een heel effectieve behandeling voor haarverlies.

Regenera Activa is een innovatieve behandeling die is ontwikkeld om haaruitval bij mannen en vrouwen tegen te gaan. Het maakt gebruik van geavanceerde capillaire regeneratieve technologie gericht op androgenetische alopecia. De Regenera Activa-behandeling maakt gebruik van uw eigen haar dat cellen bevat die helpen bij het activeren van de follikels rond het gebied van haaruitval. Met andere woorden, het gebruikt het vermogen van uw eigen lichaam om nieuw haar te produceren door een haarregeneratieproces te stimuleren.

Hoe ziet het behandelingsproces eruit?

De Regenera Activa-behandeling is een procedure in 3 stappen. Het kan comfortabel in de kliniek worden uitgevoerd. Meestal wordt deze behandeling gecombineerd met een haartransplantatie, om op deze manier het beste resultaat te behalen. 

 Stap 1 – Pijnstiller (lokale anesthesie) wordt geïnjecteerd rond de achterkant van de hoofdhuid waar gezonde haarzakjes en cellen zijn. Vervolgens worden 3 kleine monsters (2,5 mm diameter per monster) uit uw hoofdhuid gehaald. De bemonsteringsprocedure is volledig pijnloos na injectie van pijnstillers.

Stap 2 – Verzamelde monsters worden vervolgens verwerkt door het Regenera Activa-apparaat. Dit proces isoleert de monsters verder in honderdduizenden cellen met krachtige regeneratieve vermogens.

Stap 3 – De oplossing die deze cellen bevat, wordt vervolgens met kleine naaldjes geïnjecteerd in de hoofdhuid die lijdt aan haaruitval om het regeneratieproces van de haarzakjes te starten en te stimuleren.

Mesotherapie van de hoofdhuid met stamcellen

Regenera activa is een innovatieve behandelingsprocedure waarbij de hoofdhuid wordt geïnjecteerd met een speciale suspensie die stamcellen, groeifactoren en voorlopercellen bevat met extreem krachtige eigenschappen. De behandeling leidt tot stimulatie van de haargroei, haarverdikking en remming van haaruitval.

In tegenstelling tot vele andere haarverlies behandelingen is Regenera Activa goedgekeurd door de FDA. De FDA richt de strengste controles uit op het gebied van gezondheidszorg. Dit betekent dat de stamcel methode uitvoerig getest is op werking en veiligheid. 

EFFECTEN

  • Het stimuleren van de groei van nieuw haar;
  • haarverdikking;
  • remming van haaruitval;
  • het stimuleren van de regeneratieiprocessen.

INDICATIES

  • Alopecia Androgenetica bij mannen
  • Alopecia Androgenetica bij vrouwen
  • Haaruitval

Een gratis persoonlijk advies

Om uw haartransplantatie specialist uit te kiezen is het gewoon belangrijk dat het bij u goed voelt, hier komt u vanzelf achter tijdens het intakegesprek. Als u kijkt bij alle haartransplantatie aanbieders in uw regio, is er geen enkele die een intake bij u in uw vertrouwde omgeving aanbiedt. Hair Clinic Wolf biedt dit wel aan. Wij willen u zoveel mogelijk ontlasten en zorgen dat een van onze haartransplantatie specialisten bij u aan huis komt voor uw intake. Tijdens de intake kunt u al uw mogelijke vragen stellen en geeft onze specialist u alle informatie welke u nodig heeft. U ontvangt tevens onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Mocht u uw intake niet op locatie wensen in uw regio, dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Kaatsheuvel langskomen of een telefonische intake inplannen.

Woont u in Amsterdam, Utrecht, Limburg of Groningen? Waar u ook woont in Nederland of België, wij komen gewoon naar u toe!

Regenera before after haaruitval behandeling hairloss haargroeiproduct
Regenera Haaruitval behandeling Tegen haaruitval haar verlies
Stamcel behandeling haaruitval Alopecia Androgenetica

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Waarom een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.
Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.