Haargroei stimuleren na haartransplantatie

“Haargroei stimuleren na haartransplantatie: Welke opties zijn er? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?”

Wij helpen je graag verder!

Iedereen staat anders in het proces na de haartransplantatie. De een kiest ervoor alles eraan te doen om te zorgen dat de bestaande haren zo lang mogelijk blijven staan met de best mogelijke kwaliteit. Daarentegen kiest de ander ervoor het zo te laten, totdat een eventuele tweede transplantatie noodzakelijk is. Dit is een geheel persoonlijke keuze met daarbij ook natuurlijk een financiële kijk. Ben jij meer zoals persoon 1? Lees dan de informatie verder hoe je jouw haargroei kan stimuleren.  Er zijn ontelbare hoeveelheid producten en behandelingen op de markt, wij zetten de meest gebruikte/effectieve voor je op een rijtje.

Alle ins & outs voor jouw haargroei stimuleren na haartransplantatie

Minoxidil

Minoxidil is een geneesmiddel dat haargroei stimuleert. Voor de behandeling van erfelijke haaruitval is het medicijn goedgekeurd. Het advies voor mannen is Minoxidil 5% en voor vrouwen is de 2% geschikt. Minoxidil doet jouw inactieve haarzakjes herleven en stimuleert nieuwe haargroei. De resultaten zijn afhankelijk van de individuele reactie.

Finasteride

Finasteride is een tablet verkrijgbaar via de huisarts. Finasteride speelt een belangrijke rol bij de hergroei van haar bij mannen. Het helpt de productie van DHT onder controle te houden en helpt zo het dunner worden van het haar tegen te gaan. Minoxidil en Finasteride worden regelmatig samen gebruikt om haaruitval te stoppen en bestaande haren te behouden. Het duurt ongeveer 4-6 maanden om positieve resultaten te zien, zodat de werkzaamheid kan worden beoordeeld.

Dermaroller

Derma Roller is een behandeling voor patiënten met haarverlies om het haar opnieuw te laten groeien. Er worden vele maten naalden gebruikt. Het helpt bij het verbeteren van de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en stimuleert de haargroei. Het effect kan variëren afhankelijk van genetica, geslacht, dieet, leeftijd en gezondheidstoestand. Vaak wordt geadviseerd de dermaroller in combinatie met een ander product te gebruiken.

Hairegen

Het Hairegen device is vergelijkbaar met een dermaroller maar veel geavanceerder. Er worden namelijk meerdere behandelmechanismen gecombineerd om de haargroei te stimuleren. De combinatie van de vier behandelmechanismen zorgt ervoor dat de effectiviteit vele malen hoger is. Het Hairegen device zorgt voor een verhoging van de bloedtoevoer naar de haarzakjes, stimuleert jouw lichaam tot regeneratie van de hoofdhuid en bloedvaten, waardoor de leefomgeving van het haar verbetert. Tegelijkertijd stimuleert Hairegen de haarzakjes om dikker haar te produceren en stimuleert het slapende haarzakjes om een gezonde, normale haargroeicyclus te hervatten. Hierdoor zal de haargroei van gezonde haren gestimuleerd worden waardoor je een duidelijk verschil zal ervaren. 

Hairegen resultaat na 6 maanden bij Arco

” Sinds januari 2023 hebben wij een device in huis. Omdat ik zelf last heb van dunner wordend haar ben ik altijd benieuwd naar alle behandelingen en producten welke beweren haargroei te stimuleren. Ik vind het fijner het zelf te hebben ervaren, zodat ik aan de ander een passend advies kan geven en een eerlijk verhaal over mijn ervaring. Heb je vragen? Ik help je graag! “

De resultaten van het haargroei stimuleren na haartransplantatie, verschillende methodes.

PRP

PRP, ook wel Platelets Rich Plasma genoemd, gebruikt het eigen bloed van patiënten en actieve groeifactoren voor deze procedure. Het verhoogt de bloedcirculatie en de doorbloeding van de hoofdhuid. Dit helpt bij het stimuleren van de haargroei. Het protocol van PRP betreft het eerste jaar 4 behandelingen, het tweede jaar 3, het derde 2 en daarna kan je het 1 keer per jaar herhalen. 

Regenera

Regenera Activa is een innovatieve behandeling die is ontwikkeld om haaruitval bij mannen en vrouwen tegen te gaan. Het maakt gebruik van geavanceerde regeneratieve technologie gericht op androgenetische alopecia. Deze behandeling behandeling maakt gebruik van uw eigen haar dat cellen bevat die helpen bij het activeren van de follikels rond het gebied van haaruitval. Met andere woorden, het gebruikt het vermogen van jouw eigen lichaam om nieuw haar te produceren door een haarregeneratieproces te stimuleren. Regenera activa is een behandelingsprocedure waarbij de hoofdhuid wordt geïnjecteerd met een speciale suspensie die stamcellen, groeifactoren en voorlopercellen bevat met extreem krachtige eigenschappen. De behandeling leidt tot stimulatie van de haargroei, haarverdikking en remming van haaruitval.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?