Inhammen opvullen

Wil je jouw inhammen opvullen?

Het komt vaak voor dat mannen en ook vrouwen na een bepaalde leeftijd een teruglopende haargrens ontwikkelen. De zogenoemde inhammen. Het wordt veroorzaakt door overmatig haaruitval waardoor er kale plekken ontstaan aan de zijkanten van het hoofd. Velen voelen mensen zich vaak onzeker door de inhammen. Een eerste reactie is dan ook zoveel mogelijk verborgen houden. Echter verhelpt dit niet het probleem. Voor een langetermijnoplossing kan er gekozen worden voor het opvullen jouw inhammen. Met een haartransplantatie worden de haren van het achterhoofd getransplanteerd naar de kaler wordende plekken aan de voorkant. Dit is tevens de meest natuurlijk ogende oplossing die er is. Na het opvullen middels een haartransplantatie zal er de rest van jouw leven weer haargroei zijn op deze plekken. Hair Clinic Wolf biedt je deze permanente oplossing. Schaam je je voor jouw inhammen? Maak je dan geen zorgen! Het team van Hair Clinic Wolf kan jouw inhammen weer opvullen met de juiste, pijnloze haartransplantatie techniek.

“Alle ins & outs voor het opvullen van jouw inhammen”

Inhammen opvullen met een haartransplantatie

Tegenwoordig is het opvullen van inhammen door middel van een haartransplantatie heel gangbaar. Inhammen kunnen worden opgevuld via bijvoorbeeld de zogenoemde DHI methode. De afkorting DHI staat voor Direct Hair Implantation. Dit is een methode waarbij ons team gezonde haarzakjes (grafts) één voor één verzamelt uit het achterhoofd en transplanteert in de kale plekken. De inhammen worden dus eigenlijk opgevuld. Zo zal het haar op de kale plekken weer gaan groeien. Met het opvullen van de inhammen door middel van een haartransplantatie wordt de oorspronkelijke haarlijn weer hersteld. Het implanteren van het haar in de inhammen doet meer dan alleen het model in jouw haar terugbrengen. Het zorgt er namelijk ook voor dat de verhoudingen in het gezicht weer worden zoals het was. Laat je vooraf informeren over het te verwachten resultaat en waar je op moet letten bij een haartransplantatie om de inhammen op te vullen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen eventueel ook bij jou op locatie komen voor een intakegesprek.

Hoeveel grafts heb je nodig voor het opvullen van jouw inhammen?

Hoeveel grafts er precies nodig zijn bij een haartransplantatie voor inhammen is op voorhand lastig aan te geven. Dit is namelijk vaak afhankelijk van verschillende factoren. Het ligt bijvoorbeeld aan de diepte van de inhammen, hoe dieper jouw inhammen, hoe meer grafts er nodig zijn. Ook is de dichtheid van jouw bestaande haren van invloed. Verder kijken wij ook altijd naar de kwaliteit van het donorgebied. Het is niet de bedoeling dat wij jouw probleem gaan verplaatsen, wij willen het verhelpen.

Na het consult met één van onze specialisten zal dit duidelijk worden voor ons en kunnen wij je voorzien van een uitgebreid persoonlijk advies. Een consultatie kan plaatsvinden via de telefoon, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op een locatie naar jouw eigen keuze. Vraag een gratis adviesgesprek aan of stuur ons een bericht.

Kosten opvullen inhammen

Hair Clinic Wolf is gespecialiseerd in dermatologie en haartransplantaties. Je krijgt van ons alle benodigde informatie en indien je toch nog vragen hebt, zullen wij die uiteraard beantwoorden. Tevens is het voor ons heel belangrijk dat wanneer je vragen hebt, je weet bij wie je altijd terecht kan. Om die reden is je adviseur altijd jouw aanspreekpunt. Hair Clinic Wolf werkt met vaste pakketten. De kosten voor een haartransplantatie voor jouw inhammen starten vanaf € 1.999,-. Je kiest zelf wat er in jouw pakket opgenomen wordt. Onze prijzen zijn niet afhankelijk van de hoeveelheid grafts, op deze manier kom je achteraf nooit voor financiële verrassingen te staan. Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden een haartransplantatie voor inhammen niet omdat zij dit als een cosmetische ingreep zien. Kies vandaag nog voor een haartransplantatie en geniet snel weer van een volle haardos. Voor meer informatie over de kosten van een haartransplantatie lees je de desbetreffende pagina.

Heb je interesse in een intakegesprek met één van onze specialisten? Maak dan online een afspraak of bel ons gelijk op. Je kan ook onze quick scan invullen, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met je op.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?