Natuurlijke haarlijn

Het doel van elke haartransplantatie is om een zo’n natuurlijk en realistisch mogelijk resultaat neer te zetten. In dit blog vertellen we je meer over de natuurlijke haarlijn aan de voorzijde van jouw gezicht. Een belangrijk aspect in de natuurlijke haartransplantatie is het creëren van een natuurlijke haarlijn. Alle haarlijnen beginnen zacht en bouwen langzamerhand dichtheid op. Dit gebeurt in het gebied vanaf een paar millimeter tot ongeveer een centimeter.

Bij Hair Clinic Wolf houden wij bij het bepalen van jouw nieuwe haarlijn allereerst rekening met jouw wensen, niet iedereen wil namelijk hetzelfde eindresultaat. De een wil graag nog een diepe inham behouden en de ander wens daarentegen een rondere vorm. Verder is het natuurlijk belangrijk dat het resultaat ook overeenkomt met een natuurlijke haarlijn, hierdoor houden wij bij de haartransplantatie ook rekening met jouw etniciteit, leeftijd en de frons in het gezicht. Om een natuurlijke haarlijn te creëren maakt onze arts gebruik van een onregelmatig “zig-zag” patroon. Daarnaast is het gebruik maken van single grafts (een haarzakje waar 1 haar uitgroeit) noodzakelijk voor het maken van een natuurlijke haarlijn. De afgelopen jaren hebben wij al vele haartransplantaties uitgevoerd met hele mooie en vooral natuurlijke haarlijnen waar we heel trots op zijn. Bekijk hier diverse vlogs, interviews en meer.

Onnatuurlijke haarlijn

We krijgen zelfs regelmatig klanten die al een haartransplantatie hebben ondergaan en niet blij zijn met de haarlijn. Vaak kan diegene niet direct aangeven waar het precies aan ligt. Als wij de haarlijn zien, kunnen wij aangeven wat de haarlijn onnatuurlijk maakt. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een onnatuurlijke lijn, verkeerde groeirichting, te lage dichtheid of bijvoorbeeld multi grafts in de haarlijn. Onze arts kan vaak een oplossing bieden, helaas gaat dit niet altijd. Heb jij een onnatuurlijke haarlijn en wil je dit veranderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

“Alle ins & outs voor een natuurlijke haarlijn”

Natuurlijke haartransplantatie in de kruin.

Een ander belangrijk gebied binnen de natuurlijke haartransplantatie is de transplantatie op de kruin. De haartransplantatie in de kruin is in veel gevallen wat lastiger dan een haartransplantatie voor inhammen. Dit komt door de groeirichting (deze haren groeien namelijk allemaal in verschillende richtingen) en de minder goede doorbloeding in dit gebied. Door de vele ervaring van onze arts, ben je bij ons in goede handen om een mooi resultaat te behalen. Daarom kom je met minimaal 1 cm haar bij ons in Istanbul op consult bij de arts. Hij bespreekt jouw wensen nogmaals en tekent niet alleen de vlakken waar we haren gaan implanteren, maar ook de groeirichting. Voor voorbeelden en uitgebreide informatie kan je hier onze pagina lezen over de haartransplantatie in de kruin. 

Hoeveel grafts heb je nodig voor een natuurlijke transplantatie of haarlijn?

Hoeveel grafts er precies nodig zijn bij een haartransplantatie in de haarlijn of op de kruin is op voorhand lastig aan te geven. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Het ligt bijvoorbeeld aan de diepte van de inhammen, hoe dieper jouw inhammen, hoe meer grafts er nodig zijn. Ook is de dichtheid van je bestaande haar van invloed. Verder kijken wij ook altijd naar de kwaliteit van het donorgebied. Het is niet de bedoeling dat wij jouw probleem gaan verplaatsen, wij willen het verhelpen. Na het consult met één van onze specialisten zal dit duidelijk worden voor ons en kunnen wij je voorzien van een uitgebreid persoonlijk advies. Een consultatie kan plaatsvinden via de telefoon, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op een locatie naar eigen keuze. Vraag een gratis adviesgesprek aan of stuur ons een bericht.

Kosten natuurlijke haarlijn

Hair Clinic Wolf is gespecialiseerd in dermatologie en haartransplantaties. Je krijgt van ons alle benodigde informatie en indien je toch nog vragen hebt, zullen wij die uiteraard beantwoorden. Tevens is het voor ons heel belangrijk dat wanneer je vragen hebt, je weet bij wie je altijd terecht kunt. Om die reden is uw adviseur altijd jouw aanspreekpunt. Hair Clinic Wolf werkt met vaste pakketten. De kosten voor een natuurlijke haartransplantatie voor jouw haarlijn of kruin start vanaf € 1.999,-. Je kiest zelf wat er in je pakket opgenomen wordt. Onze prijzen zijn niet afhankelijk van de hoeveelheid grafts, op deze manier kom je achteraf nooit voor financiële verrassingen te staan. Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden een haartransplantatie niet omdat zij dit als een cosmetische ingreep zien. Kies vandaag nog voor een haartransplantatie en geniet snel weer van een volle haardos. Voor meer informatie over de kosten van een haartransplantatie lees je de desbetreffende pagina.

Heb je interesse in een intakegesprek met één van onze specialisten? Maak dan online een afspraak of bel ons gelijk op. Je kan ook onze quick scan invullen, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met je op.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?