Haartransplantatie voor en na

Heb jij een haartransplantatie ondergaan, omdat jouw haarlijn terugtrok of de kruin dunner werd? Dan is het resultaat van de haarimplantatie natuurlijk het belangrijkste! Maar wanneer begin je eigenlijk resultaat te zien? En wanneer er enig resultaat zichtbaar wordt, hoe gaat het dan verder? Logisch dat je vragen over haartransplantatie voor en na de behandeling hebt. Lees hieronder verder voor meer informatie over voor en na de haartransplantatie.

Het proces voor en na haartransplantatie 

De haartransplantatie zelf is bij Hair Clinic Wolf verdeeld over vier dagen. Dit zijn de eerste stappen naar een volle bos haar. Helaas loop je na de behandeling niet gelijk naar buiten met een nieuwe haardos. Hier gaat enige tijd overheen, maar we kunnen je verzekeren dat dat het wachten waard zal zijn! Wij van Hair Clinic Wolf zullen je ondersteunen tijdens de nazorg.

Na de haartransplantatie zal er lichte korstvorming ontstaan op het hoofd. Heel belangrijk: ga niet krabben aan de korstjes! Cruciaal voor een goed herstel is dat de wondjes netjes helen. Ga je er toch aan krabben, dan is er een risico op infectie. Tien dagen na de behandeling krijg je van ons instructies om de korstjes te verwijderen van het hoofd. Het op de juiste manier verwijderen van de korstjes zal van positieve invloed hebben op het resultaat. De nieuwe haren kunnen dan makkelijker gaan groeien. Nadat je de korstjes verwijdert hebt op de door ons aangegeven manier zal het bij niemand meer opvallen dat je een haartransplantatie heeft ondergaan.

Wat ook heel erg belangrijk is voor het optimale resultaat, is dat je het doelgebied niet aanraakt tot het moment dat je het zelf gaat wassen. Er kunnen grafts loskomen door het vroegtijdig aanraken en dat willen we natuurlijk niet. Waar je ook op moet passen is lichamelijke inspanning. Probeer dit de eerste drie dagen na de behandeling zoveel mogelijk te vermijden en neem zoveel mogelijk rust. Volg onze instructies op voor een goed herstel en het beste resultaat!

Wanneer je alle richtlijnen opvolgt, heeft dit een positief effect op het haarimplantatie resultaat en staat niets een goed herstel in de weg! Je zult een groot verschil zien in resultaat van de haartransplantatie voor en na de behandeling.

Haartransplantatie kruin voor en na 

Het verschil bij een haartransplantatie kruin voor en na de behandeling zal erg groot zijn. Na een haartransplantatie bij de kruin kan het gebeuren dat er getransplanteerde haren uitvallen. Dit voelt waarschijnlijk heel onnatuurlijk, dat is begrijpelijk. Toch kan dit bij het proces horen, we noemen dit ook wel shockfall. Het heeft gelukkig geen negatief effect op het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie bij de kruin. Het is onderdeel van het proces. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Het haar valt dan wel uit, maar het haarzakje zit er nog wel. Hier groeit weer een nieuwe haar uit. Niet iedereen zal hier mee te maken krijgen, maar de kans is wel groot. Het uitvallen van het getransplanteerde haar begint ongeveer na twee weken en kan duren tot het einde van de tweede maand na behandeling.

Na een maand of drie kan je zien dat er dagelijks nieuwe haren beginnen te groeien. Dit blijft zo doorgaan en na de achtste maand zal je ongeveer 85 tot 90% zien van het uiteindelijke resultaat. Het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie bij de kruin zal zichtbaar zijn na 12 tot 14 maanden. Wanneer  je dan jouw haardos vergelijkt met voor en na de haarimplantatie van de kruin, zal je zien dat het echt het wachten waard was. Belangrijk om te vermelden is dat geen mens hetzelfde is en het proces zal niet bij iedereen hetzelfde verlopen. Maak je vooral geen zorgen als het proces bij jou anders verloopt dan hierboven beschreven. Twijfel je over het verschil in haartransplantatie van de kruin voor en na de behandeling? Je kunt met vragen altijd contact met ons opnemen.

Baardtransplantatie voor en na

Heb jij een baardtransplantatie ondergaan en vraag je je af wat nu? Lees hier meer over baardtransplantatie voor en na de behandeling.

Kort na de behandeling kan er voor jouw gevoel iets onnatuurlijks gebeuren. De getransplanteerde haren kunnen gaan uitvallen. Hier hoef je je geen zorgen over te maken, de haarzakjes blijven wel gewoon zitten. Uit de haarzakjes zullen weer nieuwe haren groeien, waardoor het uiteindelijke resultaat van de baardtransplantatie nog steeds behaald zal worden. Let wel op, het hoeft niet zo te zijn dat de getransplanteerde haren uit zullen vallen, maar de kans is best groot. We noemen dit shockfall en dit begint ongeveer twee weken na de behandeling en kan duren tot twee maanden na behandeling.

De derde maand na de transplantatie is meestal een vrij rustige maand en gebeurt er weinig bijzonders. Na een maand of drie kan je zien dat er elke dag weer nieuwe haartje bij groeien. Dit gaat rustig zo door en na acht maanden na uw baardtransplantatie kan je veel resultaat zien. Dan is ongeveer 85 tot 90% van het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Je kunt dan een goede vergelijking maken van de baardtransplantatie voor en na de behandeling. De baardharen zullen gestaag doorgroeien in de laatste periode na de behandeling. Je kunt het werkelijke resultaat baardtransplantatie zien na ongeveer 12 tot 14 maanden na de behandeling. Hair Clinic Wolf kan jou beloven dat dit het wachten waard zal zijn.

Verloopt het hierboven genoemde baardtransplantatie proces van voor en na bij jou anders? Maak je geen zorgen, geen mens is hetzelfde. Bij de ene persoon kan het proces sneller verlopen dan bij de ander. Het hierboven geschetste beeld is gemiddeld genomen. Heb jij vragen over de resultaten van de baard- of haartransplantatie voor en na de behandeling? Neem contact op met Hair Clinic Wolf en wij zullen jouw vragen beantwoorden.

Wenkbrauw transplantatie voor en na 

Een transplantatie van het hoofdhaar naar de wenkbrauwen is een permanente oplossing. We noemen dit ook wel een wenkbrauw transplantatie. De wenkbrauwen worden dan opgevuld met haar, zodat ze niet alleen voller lijken, maar dat ook echt zijn. Permanent. Met een wenkbrauw transplantatie wordt jouw uitstraling weer natuurlijk en jouw look zoals het was. Wenkbrauwen spelen een grote rol in het dagelijks leven. Ze beschermen je ogen en helpen vorm te geven aan gezichtsuitdrukkingen. Jij en de mensen rondom jou zullen versteld staan van het verschil in resultaat wenkbrauw transplantatie voor en na de behandeling!

Vlak na de behandeling kan je merken dat de haartjes uit beginnen te vallen. Dit is compleet natuurlijk en geen gevaar voor het uiteindelijke resultaat. De haarzakjes zitten nog wel in de huid en daar zullen weer nieuwe hartjes uit groeien. Het haaruitval begint meestal in de derde week na de behandeling en kan duren tot na de tweede maand. Zo rond de vierde maand zal je zien dat er dagelijks steeds nieuwe haartjes bij groeien. Deze groei van nieuwe haartjes zal een tijd aanhouden. Na ongeveer zeven maanden krijg je een goede indruk van het eindresultaat. Op dat moment is ongeveer 85% van het nieuwe haar zichtbaar. Het eindresultaat is meestal na 12 maanden goed zichtbaar. Dan zullen nagenoeg alle haren volgroeid zijn en kan een goede vergelijking gemaakt worden van voor en na de behandeling. Je zult zien, het was het wachten waard!

Let wel op: de beschrijving van het herstelproces van de wenkbrauw-, baard- en haartransplantatie zoals hierboven weergegeven is een voorbeeld. Het kan zijn dat het bij jou anders verloopt en dat jij een ander resultaat hebt. Maak je geen zorgen, ieder mens is anders. Bij twijfel adviseren zij jou om contact met ons op te nemen.

Wil jij jouw wenkbrauwen reconstrueren of dunne lijntjes laten opvullen? Of misschien jouw inhammen terug laten groeien? Wij van Hair Clinic Wolf staan voor je klaar!

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?