Haartransplantatie advies

“Haartransplantatie advies: Hoeveel grafts heb je nodig? Adviezen van 500 tot 4.500, wat maakt het verschil?”

Iedereen heeft een andere hoeveelheid grafts nodig. Wij zorgen altijd dat je een eerlijk haartransplantatie advies ontvangt wat bij jouw persoonlijke situatie past. Als je een consult bij ons inplant, is deze altijd gratis en vrijblijvend. Je zit nadien nergens aan vast. Als je graag in jouw eigen vertrouwde omgeving blijft, dan komen wij graag naar je toe. Wil je liever een video consult? Dat kan ook, hierbij is het wel heel erg belangrijk dat wij duidelijke, realistische foto’s van je ontvangen. Er zijn een aantal factoren die ons haartransplantatie advies met betrekking tot jouw hoeveelheid grafts bepalen, wij zetten deze graag voor je op een rijtje.

Mate van kaalheid

Jouw haartransplantatie advies met betrekking tot het aantal grafts hangt af van jouw mate van kaalheid. Gaat het enkel om een inham? Dan heb je niet zoveel grafts nodig. Ook als je een diepere inham hebt, kunnen wij dit altijd met één haartransplantie oplossen. Heb je aan de voorkant, midden en de achterkant veel haar verloren? Dan is het niet mogelijk om in één transplantatie alles op te vullen. Als jouw donorgebied het toelaat, kunnen er twee haartransplantaties uitgevoerd worden om jouw gewenste resultaat te krijgen. Echter is het belangrijk dat je een realistische wens hebt.

De dichtheid van jouw bestaande haren

De dichtheid van jouw bestaande haren heeft veel invloed op jouw haartransplantatie advies met betrekking tot jouw aantal grafts. Het aantal grafts per vierkante cm van jouw bestaande haren, heeft wel degelijk invloed op de hoeveelheid die wij transplanteren. Als jouw haarzakjes bij het niet kalende gebied ver uit elkaar staan, dan zullen wij die dichtheid ook nabootsen. Anders ga je veel verschil zien wat een heel onnatuurlijk resultaat zal geven.

Leeftijd

Ons haartransplantatie advies hangt enorm af van jouw leeftijd. Bij een implantatie op jonge leeftijd zullen wij altijd kijken naar de toekomst. De kans is groot dat je in de toekomst verder haarverlies gaat ontwikkelen. Wij willen dan dat je zeker nog 1 of 2 keer de mogelijkheid hebt voor een volgende behandeling. Ben jij jong en wil je graag nog even wachten met een haartransplantatie? Lees dan hier alles over haargroei stimuleren. Bij een haartransplantatie op oudere leeftijd is ons advies anders, wij kunnen wat meer van jouw donorgebied gebruiken. Als je bijvoorbeeld 65 jaar bent, heb je de meeste haaruitval al gehad en kom je hoogstwaarschijnlijk niet meer terug. Wij zullen dan, wanneer nodig natuurlijk, een haartransplantatie advies geven met een wat hoger aantal grafts.

Kwaliteit van donorgebied

Jouw donorgebied is het gedeelte waar de haarzakjes uitgehaald worden en verplaatst naar het gewenste gebied. De haarzakjes die op de nieuwe plek haar gaan produceren, zullen niet terugkomen op de oude plaats. Hierdoor is het erg belangrijk dat jouw donorgebied toereikend is. Voor het beste haartransplantatie advies kijken wij dan ook zeker hiernaar.

Ben jij nog niet toe aan een haartransplantatie? Probeer Hairegen.

Hairegen resultaat na vier maanden bij Arco

” Sinds januari 2023 hebben wij een device in huis. Omdat ik zelf last heb van dunner wordend haar ben ik altijd benieuwd naar alle behandelingen en producten welke beweren haargroei te stimuleren. Ik vind het fijner het zelf te hebben ervaren, zodat ik aan de ander een passend advies kan geven en een eerlijk verhaal over mijn ervaring. Heb je vragen? Ik help je graag! “

Haartransplantatie advies, voorbeeld van Arco die door haarstimulatie meer haar op zijn hoofd kreeg.

Voor vragen of meer informatie kan je contact met ons opnemen! Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?