fbpx

Haarproducten na haartransplantatie

E

Wanneer bepaalde haarproducten gebruiken na haartransplantatie

E

Mag ik gel gebruiken na de haartransplantatie?

E

Haar wassen na haartransplantatie

E

Haar verven na haartransplantatie

Wanneer bepaalde haarproducten gebruiken na haartransplantatie

Wij krijgen vaak verschillende vragen over haarproducten na de haartransplantatie. Wanneer mag ik weer mijn haar wassen na de haartransplantatie? Hoe lang moet ik wachten met mijn haar verven na de haartransplantatie? Welke shampoo moet ik gebruiken na de behandeling? Wanneer mag ik weer gebruik maken van gel na haartransplantatie? Dit zijn uiteraard belangrijke vragen. U wilt natuurlijk het beste resultaat aan het einde van het herstelproces. Het gebruik van haarproducten is dan ook geheel afhankelijk van de staat van uw hoofdhuid. Net na de behandeling is de hoofdhuid namelijk gevoelig en wordt geadviseerd de eerste paar dagen het hoofd niet nat te maken, te wassen of gel te gebruiken. We vertellen u graag meer en uitgebreider over deze specifieke vragen en haarproducten na haartransplantatie. U ontvangt na de behandeling ook een uitgebreide lijst met richtlijnen welke voor u belangrijk zijn.

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Mag ik gel gebruiken na de haartransplantatie?

Het is het beste om even te wachten met gel na een haartransplantatie. Niet per se voor het haar, maar voornamelijk voor de hoofdhuid. In gel zit namelijk vaak parfum en andere producten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid uitdroogt. Een droge hoofdhuid is in het herstelproces dan ook niet heel wenselijk. Dit gaat het herstel tegen waardoor het langer kan duren voordat uw hoofdhuid herstelt en u resultaat ziet. Ditzelfde geldt ook voor haarspray na haartransplantatie. Dit heeft ook een uitdrogende werking wat de haargroei tegen zal gaan. Om die reden raden wij dan ook aan zeker twee weken te wachten het het gebruik van gel na de haartransplantatie.

Haar wassen na haartransplantatie

In het overgrote gedeelte van de shampoo’s zit ook parfum of alcohol wat ervoor zorgt dat de hoofdhuid uitdroogt. De eerste paar dagen na de behandeling zal u merken dat de hoofdhuid gevoelig is. Er zijn korstjes ontstaan en wondjes die nog moeten herstellen. Het is dus de bedoeling dat u het haar wassen na de haartransplantatie uitstelt. Wij raden dan ook aan minstens een week te wachten voordat u hier rustig mee kan beginnen. Zo bent u er zeker van dat uw hoofdhuid de tijd heeft gehad om te herstellen. Uiteraard is het herstelproces bij ieder persoon net even anders. De één herstelt heel snel terwijl de ander net even wat meer tijd nodig heeft. Weet u dus niet zeker of uw hoofdhuid al hersteld is? Wacht dan voor de zekerheid nog even. Het herstelproces is namelijk heel belangrijk!

  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant

  Haar verven na haartransplantatie

  Verft u vaak uw haar en vraagt u zich af wanneer u uw haar weer kan verven na de haartransplantatie? Dan raden wij u aan hier wel echt even mee te wachten. In haarverf zitten over het algemeen stoffen die niet heel goed zijn voor het haar. Daarnaast heeft dit haarproduct ook weer een uitdrogende werking. Wij raden dus standaard aan minsten zes weken te wachten met het gebruik van haarverf. Dit kunt u dan ook het best zo lang mogelijk uitstellen. Wat betreft het knippen van het haar kunt u hier wel al eerder mee beginnen. Dat zou namelijk al na 1 maand mogen. Let hier ook weer op welke haarproducten u gebruikt tijdens het knippen van het haar. Soms kunt u daar dan het beste ook nog even mee wachten, afhankelijk van het product zoals u hierboven gelezen heeft.

  Wanneer mag ik nu haarproducten na haartransplantatie gebruiken?

  Het komt er dus op neer dat in veel haarproducten stoffen zitten die een uitdrogende werking hebben op het haar en de hoofdhuid. Dat is erg nadelig voor het herstelproces. Wij raden u dan ook aan zo lang mogelijk te wachten met het gebruik van de meeste haarproducten na de transplantatie. Hoe lang is afhankelijk van het product. Staat het product hierboven niet aangegeven? Wacht dan minstens een maand na de haartransplantatie met het gebruik hiervan. Hoe langer u wacht, hoe meer tijd de hoofdhuid namelijk heeft om te herstellen. Zo kunt u ook niet per ongeluk te vroeg begonnen zijn met het gebruiken van deze producten. Heeft u nog een vraag of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen en informeren u graag!


   Review
   5-sterren

   Review van Twan

   Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…  

   Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Hair Clinic Wolf en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Hair Clinic Wolf werd gemaakt.

   Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug.

   Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren.

   De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

   MAak een afspraak!

   +31 (0)416 68 58 08

   Marijn V.


   Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

   In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

   De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

   Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

   A. Boerekamps

   Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
   Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

   30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

   Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

   I. Cohen


   Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

   Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

   M. Lobbes


   Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

   Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

   M. Klinkenberg


   Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

   J. de Klerk


   Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

   Onze calculatietool

   bereken de kosten online

   Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

   Start nu

   N

   kosten op maat

   U ontvangt een prijsopgave op maat.

   N

   direct antwoord

   U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

   N

   Bent u geschikt?

   Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

   N

   GRatis brochure

   U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

   Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie