fbpx

Haartransplantatie Breda

E

Hoe werkt een haartransplantatie in Breda?

E

Haartransplantatie methodieken FUE en DHI

E

Haartransplantatie prijzen

E

Intake in Breda

Hoe werkt een haartransplantatie in Breda?

Een haartransplantatie in Breda. Heeft u een teruggetrokken haarlijn of wordt het haar op uw kruin steeds dunner? Dan overweegt u mogelijk een haartransplantatie in Breda, en wilt u waarschijnlijk weten wat u te wachten staat. Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft u een blijvende oplossing tegen het haarverlies. Door een haartransplantatie krijgt u uw haar weer terug. Door het terugplaatsen van het haar zult u zich niet meer storen aan de kale plek en zal het bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Voor de behandeling maakt het niet uit of u uit Breda komt of Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout of Bavel. Wij kunnen u in ieder gebied helpen! Laat uzelf uitgebreid informeren door een haartransplantatie specialist in Breda. Altijd dicht bij u in de buurt! Tijdens deze intake kunt u al uw vragen stellen en komt u erachter of u geschikt bent voor een haartransplantatie.

Bij Hair Clinic Wolf duurt een behandeling vier dagen. De eerste dag omvat uw reisdag vanuit Breda richting Istanbul, op het vliegveld staat onze chauffeur voor u klaar om u naar het hotel te brengen. Op dag twee vindt de behandeling plaats, deze duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Dit hangt af van de hoeveelheid haartjes die geïmplanteerd gaan worden. Voor de behandeling worden haarzakjes uit uw achterhoofd gehaald, dit gebied is namelijk niet erfelijk belast op haarverlies. Deze haartjes, ook wel grafts genoemd, worden vervolgens in het gewenste gebied geplaatst. De haarzakjes kunnen op verschillende manieren geïmplanteerd worden. De technieken die Hair Clinic Wolf gebruikt zijn FUE en DHI. Op de derde dag heeft u lekker een rustdag in het hotel. Daarna wordt op de vierde dag een eindcontrole en wassing uitgevoerd. Op dit moment wordt u uitgebreid geïnformeerd over de richtlijnen na de behandeling en de wassing. Ook ontvangt u uw garantiecertificaat, wij vinden het erg belangrijk dat wij u de levenslange groeigarantie van uw getransplanteerde haren bieden!

Haartransplantatie methodieken FUE en DHI

Tijdens uw intake in Breda wordt duidelijk wat de haartransplantatiemethodieken inhouden. Ook ontvangt u later het advies van de arts over welke methodiek het beste bij u zou passen.

Een haartransplantatie door middel van FUE verloopt volgens onderstaande stappen.

Allereerst worden er in uw donorgebied incisies om uw grafts heen gemaakt. Vervolgens worden de grafts verwijderd en in een speciale vloeistof geplaatst. Hierna worden er kleine kanaaltjes in uw ontvangstgebied gemaakt waarin de haartjes geïmplanteerd worden.

Een haartransplantatie door middel van DHI verloopt in slechts 4 stappen ten opzichte van de 5 stappen bij FUE. Het is bij deze methodiek namelijk niet nodig om vooraf kanaaltjes te maken om de haartjes te kunnen implanteren. De eerste drie stappen zijn identiek aan de eerste drie stappen bij de FUE methodiek. Voor een haarimplantatie door middel van DHI wordt er gebruik gemaakt van een DHI implanter, met behulp van deze pen wordt het haarzakje direct in uw hoofdhuid getransplanteerd.

Hair Clinic Wolf geeft u graag een compleet overzicht over onze precieze werkwijze, lees hier verder. U mag ook altijd contact opnemen met een van onze specialisten uit regio Breda via +31 (0)76 785 7874. Zij helpen u graag verder.

haartransplantatie prijzen

Als u een haartransplantatie overweegt schrikt u mogelijk van de prijzen voor een haarimplantatie in Breda. De kosten voor een haartransplantatie in regio Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel kunnen namelijk oplopen tot €16.100,-. Als u de kosten voor een haartransplantatie in Nederland vergelijkt met een haartransplantatie in Turkije, komt u al snel tot de conclusie dat de gemiddelde prijzen in Turkije rond de €2.000,- liggen. Ook kunt u voor dit bedrag bij sommige aanbieders een onbeperkt aantal grafts laten transplanteren. Verder is de prijs zelfs inclusief 3 hotelovernachtingen en VIP-transport tijdens uw verblijf. Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen voor een haartransplantatie in Turkije? Wij hebben ze hier voor u op een rijtje gezet.

Bij Hair Clinic Wolf kunt u online gebruik maken van een geschiktheids- en kostencalculator en ontvangt u uw persoonlijke prijsberekening. Onze prijzen starten al vanaf €1.799,-.

Intake in Breda

Om uw haartransplantatie specialist uit te kiezen is het gewoon belangrijk dat het bij u goed voelt, hier komt u vanzelf achter tijdens het intakegesprek. Als u kijkt bij alle haartransplantatie aanbieders in regio Breda, is er geen enkele die een intake bij u in uw vertrouwde omgeving aanbiedt. Hair Clinic Wolf biedt dit wel aan. Wij willen u zoveel mogelijk ontlasten en zorgen dat een van onze haartransplantatie specialisten bij u aan huis komt voor uw intake. Tijdens de intake kunt u al uw mogelijke vragen stellen en geeft onze specialist u alle informatie welke u nodig heeft. U ontvangt tevens onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Mocht u uw intake niet op locatie wensen in Breda, dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Kaatsheuvel langskomen of een telefonische intake inplannen.

Woont u in Breda maar wilt u graag een intake in Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout of Bavel? Dat is bij ons geen probleem. Wij komen gewoon naar u toe!

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Waarom een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.
Brochure alles over haartransplantatie voor en na resultaten procedure haarimplantatie

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.