fbpx

Haartransplantatie Groningen

E

Haartransplantatie advies in Groningen

E

Hoe werkt een haartransplantatie?

E

Waarom een haartransplantatie in Turkije in plaats van regio Groningen?

Haartransplantatie advies in Groningen

Heeft u last van inhammen of een kalende kruin, dan overweegt u mogelijk een haartransplantatie in Groningen. Wanneer u een haartransplantatie overweegt bestaat uw zoektocht uit het zoeken naar de juiste aanbieder. Hierbij zijn er verschillende beslissingsmomenten welke van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Mogelijke vragen die bij u nog onbeantwoord zijn:

  • Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling?
  • Houd ik littekens over aan de behandeling?
  • Wat is het verschil tussen FUE en DHI?
  • Kan ik met een haartransplantatie specialist in Groningen spreken?

Al deze vragen beantwoordt Hair Clinic Wolf graag voor u. Tijdens de consultatie spreekt u onder andere over uw wensen, de behandeling, de behandelmethodieken FUE en DHI, het haargroeiproces en de controlemomenten. Tijdens uw zoektocht wilt u mogelijk aanbieders uit Nederland vergelijken. Hair Clinic Wolf maakt dit u makkelijk, wij bieden een consult aan huis. Het maakt voor ons niet uit in welke regio u in Groningen woont. U kunt het contactformulier invullen, een telefonische afspraak maken via de website, een what’s app bericht sturen of natuurlijk even bellen om zo een afspraak te maken voor uw intake in Groningen.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft u een blijvende oplossing tegen het haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zult u zich niet meer storen aan de kale plek en zal het bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit uw donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst.

Voor en na haartransplantatie kaal haarverlies simsonshair verplaatsing haar grafts

Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Lees hier de werkwijze van FUE of DHI met hierbij de voor- en nadelen. Er zijn ook aanbieders in Nederland welke nog een haartransplantatie door middel van de FUT techniek aanbieden. Dit leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

Hoelang duurt een haartransplantatie in Groningen?

Uw consult in Haren, Appingedam, Delfzijl of waar u wenst kan tussen 1 en 2 uur duren. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid vragen die u heeft. Onze specialisten nemen de tijd om u van al het benodigde advies te voorzien. Een haartransplantatie zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. U zult misschien denken; dit is wel erg lang. Echter staat precisie bij Hair Clinic Wolf hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te geven. Onze arts neemt alle tijd om uw wensen centraal te zetten en uw nieuwe haarlijn te tekenen. U gaat namelijk na de behandeling levenslang van deze haarlijn genieten, het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Verder is het belangrijk om de volste concentratie te hebben zodat uw kostbare grafts niet verloren gaan. Afhankelijk van uw toekomstige haarverlies is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met een mogelijke tweede behandeling. Hierdoor is het noodzakelijk dat er niet onnodig veel haren verspilt worden.

VoorNa

 

Groeigarantie in Groningen

Een van de belangrijkste punten na een haartransplantatie is natuurlijk het resultaat. Maar wanneer gaat het nou eigenlijk zichtbaar worden? En hoe krijg ik het beste resultaat? De antwoorden op deze vragen leest u op onze pagina: “Haartransplantatie Resultaat”.

Hair Clinic Wolf ondersteunt u tijdens het gehele nazorgproces. Na uw eindcontrole en wassing ontvangt u instructies waarin alle aandachtspunten voor na de behandeling zijn opgenomen. Het is belangrijk dat u de instructies juist opvolgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet krabben tijdens jeuk op uw ontvangstgebied. Wanneer u dit wèl doet kunt u de haartjes verwijderen. Dit is natuurlijk niet wat u wenst. Verder ontvangt u van ons een garantiecertificaat met hierbij 97% groeigarantie van de getransplanteerde haren. Bij ons heeft u vier tussencontrole momenten en een eindcontrole. Tussendoor mag u natuurlijk altijd contact opnemen met uw adviseur, zij staan altijd voor u klaar!  Voor de eindcontrole komt Hair Clinic Wolf, wanneer gewenst, gewoon weer richting Groningen. Tijdens de eindcontrole in Groningen bekijken wij samen het resultaat.

 

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Als u kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

De lage haartransplantatie kosten
De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen gemiddeld rond de € 2.000,-.

De moderne haartransplantatie methodieken
De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.

Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit
Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.

Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden
In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

De nadelen van een haartransplantatie in Turkije

Buiten voordelen zijn er ook nadelen te benoemen aan een haartransplantatie in Turkije, namelijk:

U bent langer onderweg
Voor de haartransplantatie gaat u naar Istanbul, dit voelt voor sommigen als een belemmering.

Het is een geregel
Voor een haartransplantatie in Turkije verblijft u minimaal 3 nachten in Istanbul. Het is belangrijk dat u transport van en naar het vliegveld regelt en overnachtingen in een hotel. Om het u makkelijker te maken biedt Hair Clinic Wolf ook een pakket inclusief transport en verblijf. U hoeft hiervoor niets extra’s te regelen.

Wees voorzichtig met goedkope plaatsen
Tijdens het zoeken naar de juiste haartransplantatie aanbieder voor uw haartransplantatie in Turkije kunnen er veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. U moet zorgvuldig zoeken en het kan erg belangrijk zijn dat u niet op elke advertentie vertrouwt. De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in Turkije ligt rond de €2.000,-. Als u veel goedkopere opties tegenkomt, is het belangrijk dat u voorzichtig bent. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd kan worden.

GRATIS CONSULT MET ONZE SPECIALIST

Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulent en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

GRATIS

Uw consult in Kaatsheuvel is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

100% expertise

U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

Betrouwbaar

Wij gaan discreet om met uw gegevens, u maakt direct kennis met ons!

Boek hier uw

consult

Maak afspraak

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie

Veel gestelde vragen haartransplantatie specialist Groningen

Wat zijn de kosten voor een consult in Groningen?

Er zijn geen kosten verbonden aan uw consult in Groningen, in tegenstelling tot vele aanbieder biedt Hair Clinic Wolf een gratis consult aan huis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens dit persoonlijke gesprek.

Is iedereen uit Groningen geschikt voor een haartransplantatie?

Hair Clinic Wolf geeft u altijd een eerlijk advies, het is ook mogelijk dat u te horen krijgt dat u niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Er zijn hiervoor verschillende redenen mogelijk. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld, het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht- en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat uw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Verder heeft uw medische situatie invloed op de geschiktheid voor een haartransplantatie. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en u ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies. Ook kunt u bij ons een geschiktheidstest doen waaruit blijkt in welke mate u geschikt bent.

Ik ben niet tevreden over mijn haartransplantatie in Groningen of omgeving, kunnen jullie ook een corrigerende haartransplantaties uitvoeren?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de klant niet tevreden is met het resultaat.

Waarom worden er foto’s gemaakt tijdens mijn consult?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

Is een haartransplantatie een tijdelijk of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van uw donorgebied kunt u mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat er bij uw eerste haartransplantatie rekening gehouden wordt met uw toekomst. Wij oogsten niet zoveel mogelijk haartjes maar de juiste hoeveelheid kijkend naar uw specifieke situatie.

Waarom wordt de eerste wassing uitgevoerd op de haartransplantatie afdeling?

Voor een goed genezingsproces is het belangrijk dat de wassing op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kiest Hair Clinic Wolf ervoor de eerste wassing bij u uit te voeren. Tijdens de wassing ontvangt u extra uitleg over het gehele proces. Doordat we de wassing samen doorlopen, heeft u alle kennis zodat u uw haren op de juiste manier zult wassen. Verder heeft u op dit moment nogmaals de kans om eventuele vragen te stellen.