fbpx

Haartransplantatie verdoving

E

Verdoving haartransplantatie

E

Hoe werkt haartransplantatie behandeling?

E

Haartransplantatie vrij van pijn

E

Moet ik onder narcose tijdens de haartransplantatie?

VERDOVING HAARTRANSPLANTATIE

Een vraag die we regelmatig horen bij Hair Clinic Wolf is: krijg ik een verdoving voorafgaand aan mijn haartransplantatie en is de behandeling pijnlijk? We kunnen hier eigenlijk kort en bondig op antwoorden. De haartransplantatie wordt inderdaad uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Hierdoor en door het feit dat de haartransplantatie wordt uitgevoerd door een professioneel team wordt de ingreep niet als pijnlijk ervaren. Bij een lokale verdoving met een haartransplantatie wordt alleen het gedeelte van het hoofd verdoofd waar de behandeling plaatsvindt. Wij gebruiken voor de verdoving eerst een dermojet. Dit apparaatje zorgt dat de verdoving onder hoge druk in de hoofdhuid geplaatst wordt. Het gebruik van de dermojet heeft erg veel invloed op de ervaren pijn. Om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken wordt deze natuurlijk bij Hair Clinic Wolf gebruikt. 

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Hoe werkt een haartransplantatie behandeling?

We beginnen de behandeling met een verdoving voor haartransplantatie. Tijdens een haartransplantatie halen we haarzakjes uit de haarkrans van uw achterhoofd. Deze haarzakjes noemen we ook wel grafts. De grafts transplanteren we weer in het te behandelen gebied. Dit hoeft niet perse uw hoofdhuid te zijn, het kan bijvoorbeeld ook uw baard of wenkbrauwen zijn. Haren die in de haarkrans op uw achterhoofd groeien zijn immuun tegen haaruitval. Daarom zijn ze natuurlijk ook ideaal om te transplanteren, zo blijven ze levenslang haar produceren. We kunnen haarzakjes op verschillende manieren implanteren. Welke manier het beste bij u past bepaalt u samen met uw behandelend arts. In het menu ziet u de verschillende technieken. Daar leest u meer informatie over hoe we bij Hair Clinic Wolf te werk gaan en welke techniek we voornamelijk voor haartransplantaties gebruiken.

  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant

  Haartransplantatie vrij van pijn

  Door de plaatselijke verdoving bij haartransplantatie kunnen we u verzekeren dat u geen tot nauwelijks pijn ervaart tijdens de behandeling. We kunnen wel stellen dat een haartransplantatie bij ons voor de meesten vrij is van pijn. Nadat we zeker weten dat u geen pijn meer voelt, zal de specialist beginnen met het oogsten van de haarzakjes uit het donorgebied. Dit doet de specialist nauwkeurig. Op deze manier wordt er geen onnodige schade aan uw huid aangebracht. Na het oogsten van de haarzakjes zullen deze weer worden geplaatst in het ontvangstgebied. Ook hier zult u verder geen pijn voelen door de plaatselijke haartransplantatie verdoving.

  Na de behandeling zult u merken dat de verdoving haartransplantatie langzaam gaat uitwerken. In sommige gevallen kan het zo zijn dat u een klein beetje last krijgt van napijn. U kunt hier een pijnstiller voor innemen. Er is in de dagen na de behandeling zelden sprake van het gevoel van pijn. Heeft u toch ergens last van, neem dan contact met ons op!

  Moet ik onder narcose tijdens de haartransplantatie?

  Ook hier kunnen we eigenlijk weer kort over zijn. Het antwoord is namelijk nee. Een haartransplantatie duurt in totaal zo’n 6 tot 9 uur. Het is niet nodig om onder volledige narcose te gaan. U krijgt voorafgaand aan de haartransplantatie een plaatselijke verdoving. Dit geldt voor zowel het donorgebied als voor het ontvangstgebied. Heeft u meer vragen over de verdoving van een haartransplantatie? Schroom niet, en neem direct contact met ons op!

  GRATIS CONSULT MET ONZE SPECIALIST

  Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulent en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

  GRATIS

  Uw consult is gratis en geheel vrijblijvend.

  100% expertise

  U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

  Betrouwbaar

  Wij gaan discreet om met uw gegevens.

  Boek hier uw

  consult

  Maak afspraak

  Marijn V.


  Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

  In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

  De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

  Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

  A. Boerekamps

  Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
  Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

  30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

  Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

  I. Cohen


  Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

  Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

  M. Lobbes


  Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

  Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

  M. Klinkenberg


  Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

  J. de Klerk


  Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

  Onze calculatietool

  bereken de kosten online

  Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

  Start nu

  N

  kosten op maat

  U ontvangt een prijsopgave op maat.

  N

  direct antwoord

  U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

  N

  Bent u geschikt?

  Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

  N

  GRatis brochure

  U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

  Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie