fbpx

Haartransplantatie voor en na

E

Het proces voor en na haartransplantatie

E

Haartransplantatie kruin voor en na

E

Baardtransplantatie voor en na

E

Wenkbrauwtransplantatie voor en na

Voor en na haartransplantatie

Heeft u een haartransplantatie ondergaan, omdat uw haarlijn terugtrok of uw kruin dunner werd? Dan is het resultaat van de haarimplantatie natuurlijk het belangrijkste! Maar wanneer begint u eigenlijk resultaat te zien? En wanneer er enig resultaat zichtbaar wordt, hoe gaat het dan verder? Logisch dat u vragen over haartransplantatie voor en na de behandeling heeft. Lees hieronder verder voor meer informatie over voor en na de haartransplantatie.

Het proces voor en na haartransplantatie

De haartransplantatie zelf is bij Hair Clinic Wolf verdeeld over vier dagen. Dit zijn de eerste stappen naar een volle bos haar. Helaas loopt u na de behandeling niet gelijk naar buiten met een nieuwe haardos. Hier gaat enige tijd overheen, maar we kunnen u verzekeren dat dat het wachten waard zal zijn! Wij van Hair Clinic Wolf zullen u ondersteunen tijdens de nazorg.

Na de haartransplantatie zal er lichte korstvorming ontstaan op uw hoofd. Heel belangrijk, ga niet krabben aan de korstjes! Cruciaal voor een goed herstel is dat de wondjes netjes helen. Gaat u er toch aan krabben, dan is er een risico op infectie. Tien dagen na de behandeling krijgt u van ons instructies hoe de korstjes te verwijderen van uw hoofd. Het op de juiste manier verwijderen van de korstjes zal van positieve invloed zijn op het resultaat. De nieuwe haren kunnen dan makkelijker gaan groeien. Nadat u de korstjes verwijdert heeft op de door ons aangegeven manier zal het bij niemand meer opvallen dat u een haartransplantatie heeft ondergaan.

Wat ook heel erg belangrijk is voor het optimale resultaat, is dat u het doelgebied niet aanraakt tot het moment dat u het zelf gaat wassen. Er kunnen grafts loskomen door het vroegtijdig aanraken en dat willen we natuurlijk niet. Waar u ook mee op moet passen is lichamelijke inspanning. Probeer dit de eerste drie dagen na de behandeling zoveel mogelijk te vermijden en neem zoveel mogelijk rust. Volg onze instructies op voor een goed herstel en het beste resultaat!

Wanneer u alle richtlijnen opvolgt, heeft dit een positief effect op uw haarimplantatie resultaat en staat niets een goed herstel in de weg! U zult een groot verschil zien in resultaat van de haartransplantatie voor en na de behandeling.

 

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Haartransplantatie kruin voor en na

Het verschil bij een haartransplantatie kruin voor en na de behandeling zal erg groot zijn. Na een haartransplantatie bij de kruin kan het gebeuren dat er getransplanteerde haren uitvallen. Dit voelt waarschijnlijk heel onnatuurlijk voor u, dat is begrijpelijk. Toch kan dit bij het proces horen, we noemen dit ook wel shockfall. Het heeft gelukkig geen negatief effect op het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie bij uw kruin. Het is onderdeel van het proces, u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Het haar valt dan wel uit, maar het haarzakje zit er nog wel. Hier groeit weer een nieuwe haar uit. Niet iedereen zal hier mee te maken krijgen, maar de kans is wel groot. Het uitvallen van het getransplanteerde haar begint ongeveer na twee weken en kan duren tot het einde van de tweede maand na behandeling.
Na een maand of drie zult u zien dat er dagelijks nieuwe haren beginnen te groeien. Dit blijft zo doorgaan en na de achtste maand zult u zien dat ongeveer 85 tot 90% zien van het uiteindelijke resultaat. Het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie bij de kruin zal zichtbaar zijn na 12 tot 14 maanden. Wanneer u dan uw haardos vergelijkt met voor en na de haarimplantatie van de kruin, zal u zien dat het echt het wachten waard was. Belangrijk om te vermelden is dat geen mens hetzelfde is en het proces zal niet bij iedereen hetzelfde verlopen. Maakt u zich vooral geen zorgen als het proces bij u anders verloopt dan hierboven beschreven. Twijfelt u over het verschil in haartransplantatie van de kruin voor en na de behandeling? U kunt met vragen altijd contact met ons opnemen.

  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant

  Baardtransplantatie voor en na

  Heeft u een baardtransplantatie ondergaan en vraagt u zich af wat nu? Lees hier meer over baardtransplantatie voor en na de behandeling.
  Kort na de behandeling kan er voor uw gevoel iets onnatuurlijks gebeuren. De getransplanteerde haren kunnen gaan uitvallen. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, de haarzakjes blijven wel gewoon zitten. Uit de haarzakjes zullen weer nieuwe haren groeien, waardoor het uiteindelijke resultaat van de baardtransplantatie nog steeds behaald zal worden. Let wel, het hoeft niet zo te zijn dat de getransplanteerde haren uit zullen vallen, maar de kans is best groot. We noemen dit shockfall en dit begint ongeveer twee weken na de behandeling en kan duren tot twee maanden na behandeling. De derde maand na de transplantatie is meestal een vrij rustige maand en gebeurt er weinig bijzonders. Na een maand of drie zult u zien dat er elke dag weer nieuwe haartje bij groeien. Dit gaat rustig zo door en na acht maanden na uw baardtransplantatie zult u veel resultaat zien. Dan is ongeveer 85 tot 90% van het uiteindelijke resultaat zichtbaar. U kunt dan een goede vergelijking maken van de baardtransplantatie voor en na de behandeling. De baardharen zullen gestaag doorgroeien in de laatste periode na de behandeling. U kunt het werkelijke resultaat baardtransplantatie zien na ongeveer 12 tot 14 maanden na de behandeling. Wij van Hair Clinic Wolf kunnen u beloven dat dit het wachten waard zal zijn.

  Verloopt het hierboven genoemde baardtransplantatie proces van voor en na bij u anders? Maakt u zich geen zorgen, geen mens is hetzelfde. Bij de ene persoon kan het proces sneller verlopen dan bij de ander. Het hierboven geschetste beeld is gemiddeld genomen. Heeft u vragen over de resultaten van de baard- of haartransplantatie voor en na de behandeling? Neem contact op met Hair Clinic Wolf en wij zullen uw vragen beantwoorden.

  Wenkbrauwtransplantatie voor en na

  Een transplantatie van uw hoofdhaar naar de wenkbrauwen is een permanente oplossing. We noemen dit ook wel een wenkbrauwtransplantatie. Uw wenkbrauwen worden dan opgevuld met haar, zodat ze niet alleen voller lijken, maar dat ook echt zijn. Permanent. Met een wenkbrauwtransplantatie wordt uw uitstraling weer natuurlijk en uw look zoals het was. Uw wenkbrauwen spelen een grote rol in uw dagelijks leven. Ze beschermen uw ogen en helpen vorm te geven aan gezichtsuitdrukkingen.
  U en de mensen rondom u zullen versteld staan van het verschil in resultaat wenkbrauwtransplantatie voor en na de behandeling!

  Vlak na de behandeling kunt u merken dat de haartjes uit beginnen te vallen. Dit is compleet natuurlijk en geen gevaar voor het uiteindelijke resultaat. De haarzakjes zitten nog wel in uw huid en daar zullen weer nieuwe hartjes uit groeien. Het haaruitval begint meestal in de derde week na de behandeling en kan duren tot na de tweede maand. Zo rond de vierde maand zult u zien dat er dagelijks steed nieuwe haartjes bij groeien. Deze groei van nieuwe haartjes zal een tijd aanhouden. Na ongeveer zeven maanden kunt u een goede indruk krijgen van hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien. Op dat moment is ongeveer 85% van het nieuwe haar zichtbaar. Het eindresultaat is meestal na 12 maanden goed zichtbaar. Dan zullen nagenoeg alle haren volgroeid zijn en kunt een een goede vergelijking maken van het resultaat van de wenkbrauwtransplantatie voor en na de behandeling. U zult zien, het was het wachten waard!

  Let wel, de beschrijving van het herstelproces van de wenkbrauw-, baard- en haartransplantatie zoals hierboven weergegeven is een voorbeeld. Het kan zijn dat het bij u anders verloopt en dat u een ander resultaat heeft. Maakt u zich geen zorgen, ieder mens is anders. Bij twijfel adviseren zij u om contact met ons op te nemen.

  Wilt u uw wenkbrauwen reconstrueren of dunne lijntjes laten opvullen? Of misschien uw inhammen terug laten groeien? Wij van Hair Clinic Wolf staan voor u klaar!


  Review
  5-sterren

  Review van Twan

  Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…  

  Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Hair Clinic Wolf en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Hair Clinic Wolf werd gemaakt.

  Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug.

  Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren.

  De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

  MAak een afspraak!

  +31 (0)416 68 58 08

  Marijn V.


  Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

  In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

  De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

  Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

  A. Boerekamps

  Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
  Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

  30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

  Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

  I. Cohen


  Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

  Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

  M. Lobbes


  Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

  Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

  M. Klinkenberg


  Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

  J. de Klerk


  Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

  Onze calculatietool

  bereken de kosten online

  Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

  Start nu

  N

  kosten op maat

  U ontvangt een prijsopgave op maat.

  N

  direct antwoord

  U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

  N

  Bent u geschikt?

  Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

  N

  GRatis brochure

  U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

  Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie