fbpx

Hoe lang duurt een haartransplantatie

E

De Consultatie

E

Vaststellen van Behandeling

E

Verdere informatie en de reis

E

Behandeling en Medicatie

E

Rustdag, Controle en Terugreis

E

Controleafspraken

Hoe lang duurt een haartransplantatie nu eigenlijk van begin tot het eind? Bij Hair Clinic Wolf snappen we dat u vooraf graag inzicht wilt hebben in de haartransplantatie behandeling. U doorloopt bij ons in totaal zeven stappen van consultatie tot de controlemomenten. Lees hieronder verder en kom te weten hoe lang een haartransplantatie duurt.

De Consultatie

U bespreekt tijdens de consultatie met uw adviseur wat uw wensen en behoeften precies zijn en hoe lang een haartransplantatie duurt. Deze consultatie kan telefonisch plaatsvinden of op een door u gekozen locatie, maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in ons kantoor in Kaatsheuvel. We kunnen ons voorstellen dat u een aantal belangrijke vragen zou willen stellen aan uw adviseur. Het is verstandig om voorafgaand aan de consultatie alvast wat vragen op papier te zetten.

Foto’s Maken

Zodra wij alle gegevens van u hebben en u uw eerste gesprek heeft gehad zullen er foto’s van uw haar worden genomen. We nemen foto’s uit vijf verschillende hoeken en deze foto’s zullen alleen worden gebruikt voor intern gebruik. De foto’s zullen alleen worden gedeeld met ons eigen medische team te Istanbul. Na de consultatie sturen wij een verslag van dit gesprek door naar onze Turkse haartransplantatie specialist samen met de gemaakte foto’s. De specialist zal aan de hand hiervan beoordelen of en welke behandeling het beste is voor u. Zodra wij dit weten kunnen wij u ook informeren over hoe lang een haartransplantatie duurt.

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

Vaststellen van Behandeling

Onze Turkse haartransplantatie specialist zal vaststellen of het donorgebied van uw hoofd geschikt is voor haartransplantatie. Ook zullen er analyses worden gemaakt van de doelgebieden. Dit zijn de gebieden waar de nieuwe haren naartoe getransplanteerd zullen worden. Tevens zal de specialist een schatting maken van het aantal grafts dat er getransplanteerd dient te worden. Aan de hand hiervan weten we ook hoe lang de haartransplantatie duurt.

Verdere informatie en de reis

Bent u akkoord met het resultaat dat onze Turkse specialist voorziet? Dan kunnen we overgaan tot het inplannen van de behandeling! U ontvangt van ons extra informatie omtrent het programma, richtlijnen voor- en na de behandeling, het hotel, hoe lang duurt haartransplantatie en andere aanvullende informatie. Dit informatie sturen wij u ook per e-mail, dan kunt u dit in alle rust nog even een keer teruglezen.

De dag voor de behandeling vliegt u met het vliegtuig naar het Sabiha Gokcen vliegveld in Istanbul Turkije. Wanneer u daar aankomt zult u worden ontvangen door een Engelssprekende transfer begeleider. Deze zal u begeleiden naar de klaarstaande chauffeur die u naar uw hotel zal brengen.

  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant
  voor na haartransplantatie before after hair transplant

  Behandeling en Medicatie

  De tweede dag van het traject is de dag van de behandeling. Na het ontbijt zult u door de chauffeur worden opgehaald bij uw hotel. We raden u aan om kleding te dragen dat u niet over uw hoofd hoeft te trekken.

  De chauffeur zal u afzetten bij de kliniek waar u naar de haartransplantatie afdeling zal worden gebracht. Hier zal de arts u ontvangen en u voorzien van meer informatie omtrent de behandeling. Hoe lang een haartransplantatie duurt verschilt per persoon, maar houdt u rekening met 7 tot 9 uur in totaal. Tijdens het eerste gedeelte van de behandeling zullen de haren worden geoogst. Daarna zullen de haren worden voorbereid en weer worden geïmplanteerd. Dit is een uiterst secuur werk en gebeurt stuk voor stuk. Dit is ook de reden waarom de haartransplantatie vaak een hele dag in beslag neemt. Na de behandeling ontvangt u de medicatie inclusief het innameschema. Hierna zal de chauffeur u weer naar uw hotel brengen.

  Rustdag, Controle en Terugreis

  De dag na de behandeling staat in het teken van rusten. Het is heel erg belangrijk dat u zich hieraan houdt en aan de overige richtlijnen. De vierde dag wordt u opgehaald door de chauffeur voor een controle in de kliniek. U krijgt ook aanvullende informatie over de producten die u dient te gebruiken en de wassingen. Na de controle zal de chauffeur u naar het vliegveld brengen en is het tijd om weer naar huis te gaan.

  Controleafspraken

  Terug thuis heeft u nog vijf controlemomenten bij ons. Het is altijd van belang u te houden aan de gestelde richtlijnen. De volgende controle momenten vinden plaats tussen 10 dagen en 12 maanden na de behandeling. Natuurlijk is het voor u altijd mogelijk contact met Hair Clinic Wolf opnemen. Ons team staat voor u klaar! Nu weet u iets meer over hoe lang een haartransplantatie duurt. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


  Review
  5-sterren

  Review van Twan

  Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…  

  Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Hair Clinic Wolf en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Hair Clinic Wolf werd gemaakt.

  Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug.

  Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren.

  De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

  MAak een afspraak!

  +31 (0)416 68 58 08

  Marijn V.


  Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

  In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

  De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

  Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

  A. Boerekamps

  Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
  Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

  30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

  Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

  I. Cohen


  Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

  Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

  M. Lobbes


  Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

  Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

  M. Klinkenberg


  Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

  J. de Klerk


  Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

  Onze calculatietool

  Bereken de kosten online

  Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

  Start nu

  N

  kosten op maat

  U ontvangt een prijsopgave op maat.

  N

  direct antwoord

  U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

  N

  Bent u geschikt?

  Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

  N

  GRatis brochure

  U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

  Hair clinic wolf quick scan haartransplantatie